Ne yapabileceğimi ve ne yapabileceğimi bilirim. Yapamayacağım işe girişmem zaten.
Ama her konuda kendime güvenmem mümkün değil. Haddimi bilirim ben ya...
Ne yapabileceğimi ve ne yapamayacağımı bilirim. Yapamayacağım işe girişmem zaten.
Ama her konuda kendime güvenmem mümkün değil. Haddimi bilirim ben ya...
bir insanın kendine güven duymasının diğer adı özgüvendir ve ukalalık demek değildir.
diğer bir deyişle kendisinden memnun olan, kendisi ve çevresiyle barışık yaşayan, içinde güven duygusuna sahip olan, yaptıklarını sindirmiş, yapamadıkları için kendini suçlamayan , hayatının sorumluluğunu alabilen kişidir kendine güvenen kişi...
bence...
yani işte budur...kaydirigubbakcemile2
ne diyim...
ben yaptığım işi sonuna kadar götürürüm pes etmem...
kendime inancım tamdır, cesaretim yerindedir...:lepi:
bu kadar...
bitti.
Mesleğimde kendime çok güvenirim ve de başarılıyım şükür.Benim sde güzellik konusunda iddiam yoktur.Ama nasılsa etkiliyorum insanları işte.sırnaşık şey
Aslında acayip derecede megolaman olan ben kilo aldıktan sonra kendime olan bütün özgüven yerle bir olmuş şekilde.Bu ne yazık ki hayatımın her noktasına yansıyor.senağlama
elbetteki herşeyi yaparım diye bişey yok benim için güvendiğim şeylerde var güvenmediğimde
mesela insan ilişkilerinde hiç kavgası olamadım yapım gereği güvenirim diyemem senağlama
insan kendine güvenmeden malesef ki hiç bir başarı elde edemez bu her konuda her olayda aynı
kendine güvenini kazanırsan herşeyi kazanırsın demektir.....