Kendiniz için bir şeyler yapıyor musunuz?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
897
801
Daha doğrusu kendinizi mutlu etmek için. İŞ konusunda talihsiz biriyim. Şu an kendimi idame ettirebiliyorum ama kendime bir şey alırken 40 kere düşünüyorum. Alışveriş çılgını değilim ama alırken 40 kere düşünüyorum. Kendim için, kendimi mutlu etmek için diyip gerisini düşünmemeli miyim? Bakmakta olduğum bir ailem yok, tek başımayım. Sadece ya yarın hiç kazanamasam diye bir düşüncem var ve sürekli biriktirme çabası içindeyim.

Daha doğrusu kendinizi mutlu etmek için. İŞ konusunda talihsiz biriyim. Şu an kendimi idame ettirebiliyorum ama kendime bir şey alırken 40 kere düşünüyorum. Alışveriş çılgını değilim ama alırken 40 kere düşünüyorum. Kendim için, kendimi mutlu etmek için diyip gerisini düşünmemeli miyim? Bakmakta olduğum bir ailem yok, tek başımayım. Sadece ya yarın hiç kazanamasam diye bir düşüncem var ve sürekli biriktirme çabası içindeyim.
Merhaba. Aynı durum bende de mevcut hatta hastalık haline geldi. Mesela çok basit düz bir tişört üzerinden gidelim. Tişörtün bedeni bana uyar mı, nasıl durur, rengi yakışır mı bile demeden direkt etiketine bakıp hop pahalı diyip yerine koyuyorum. Hevesim kaçıyor. Ülkenin ekonomisi malum, hepimizde gelecek korkusu var maalesef. :KK42:

Öncelikle bütçe planlaması yapabilirsin.
Sana ne kadar para kalıyor ne kadar harcama yapabilirsin görebilirsin.
Sonra gunluk planlama önemli
Kendini mutlu edecek bir yemek sofra hazırlamak gibi mum yakmak aromaterapi gibi şeyler.
Sohbet etmek sinemaya gitmek bir yeri gezmek imkan dahilinde
Bu hayatı böyle yaşamak zorunda kalmak belkide seni üzen
Ama imkansız değil.
Bir yerden başla gerisi gelir 😊

X