• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini Modifiye Etmiş 11 Değişik İnsan

Fotografların altındaki yorumlara koptum puhahaaa

Ya bunlar nerde barınır ne yer ne içerler...Kendilerini hayvana benzetenler acaba o benzettikleri hayvanlar gibi mi besleniyor...

Bunlar acaba özel gösteri insanları mı? çok merak ettim.
böyle hayvanlar yok kı :d ancak fantastık fılmlerdeler :KK53:

böyle hayvanlar yok kı :d ancak fantastık fılmlerdeler :KK53:

ahtopot olmaya heveslenen bir amca bir de kertenkeleye benzemeye çalışan vardı. Digerlerinde sanırım dövmeler birbirine girdiginden hayvan deseni imajı çiziyor.:KK53: Gözü aldatıyor...

çok dogru diyorsun fantastik film gibiler yahu

Son düzenleme:
çok feci bunlar ya:KK17::KK17::KK17::KK17:,

en çok 2 no dan korktum kedi adamdan aşırı benzemiş gerçekten

ufffff ya ben korktum ve üzüldüm pişman olmazda bunlar hadi oldular diyelim o zaman ne yapacaklar ?

bu arada gollum bunlardan bin kat tatlı olsa severim o derece Chess Chess

çok garip. iç dünyaları kim bilir nasıldır en azından biri ile oturup konuşabilmek isterdim. dünyada kendini bu şekilde modifiye eden o kadar çok insan var ki... çok fazla gördüm. internet üzerinden tabii, gerçek hayatta değil. olsa mutlaka konuşurdum. tuhaf yani. mazoşistler bence. şu kulaklarına tünel yaptıranlara ayrı bir şaşırıyorum abi o nedir ya nasıl bir kulak memesidir hayret bir şey... bir insan neden kendine boynuz yaptırır, kollarına garip şeyler sokturur aaaa.... devam edemicem.
ama 3 numaradaki hatun harbiden sanat eseri olmuş.

b
10355835_390880314396484_737919199715030405_n.jpg
10513330_409408969210285_1349102922744219076_n.jpg

bunlar da benden olsun.

Dövmeciyim, yıllardır yapıyorum bu işi tabi ki herkesin tercihlerine saygı duyuyorum ama hiç anlam veremedim ben bu insanlara :KK64:

Back