Cevabımın neresinde hocanızın hatalarında susun demişim? Veya haklıyken hakkınızı savunmayın, bugün suskun kalın yarının suskunlarını yetiştirin minvalinde konuşmuşum?
Değil mezuniyet notunuz, işe gireceğiniz mülakatta bile etkili olacak bir puanın diğer sınav ve ödevlerden daha zor olması normal, öğrencilik psikolojisi ile daha basit olması gerektiğini düşünebilirsiniz ama yanlış düşünüyorsunuz diyorum. Evet kpss'ye hazırlanıyor olabilirsiniz ama bu bahsettiğiniz puan kpssnin bile bir adım sonrasında etkili olacakmış. Bu durumda sınavın/ödevin diğer derslerden daha ayırt edici olması gerekir zaten ve hocanız da olması gereken düzene göre hareket ediyor.
Arkadaşlarınız konusunda don kişotluk yapmanız da bence saçma yine söylüyorum. Daha önce benzer bir durum yaşayıp sadece 2 kişinin desteğini almışsınız. Şimdi neden aynı hatayı yapasınız ki? Bu hocanızın sizi azarlamasından korkun demek değil. Hocanız size haksızlık yapsaydı burada herkes elbette hakkınızı savunun derdi. Bu bir öğrenci olarak sorumluluklarınızdan kaçmaya çalışmayın, hocanızın olması gerektiği gibi verdiği bir ödevi külfet olarak görmeyin, öğrenciliğinizin amaçlarına göre hareket edin demek.