- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
Sevgili KK kadınları,bayramınız mübarek olsun.Benim küçük bir sorunum var.Ben son sınıf öğrencisiyim.Bu sene vize ve finaller ödev şeklinde verildi.Bir hocamız final ödevi olarak online ders anlatmamızı istiyor ancak o an internet bağlantı sorunu vb. sorunlar olabilir diye korkuyoruz.Ayrıca ders anlatırken bol soru soracağını da söylüyor.Diğer grup hocaları ders anlatım videosu çekip atın dedi,bir tek bu hocamız canlı ders anlatımı yapacak.Grupça bunun bizim için dezavantaj olacağına karar verdik ama iş hocaya mesaj yazmaya gelince kimsede tık yok.Bu hocaya daha öncesinde teslim edeceğimiz dosyanın çok zor olduğunu onun yerine farklı bir dosya önerisini ben hocaya dedim,yine grup benden bekliyor söylememi.Söylerim söylemesine ama onlardaki bu her şeyi başkasından bekleme haline sinir oluyorum.Aslında bunun altında yatan düşünce son zamanlara geldik hocayla aramız bozulmasın,biri söylerse bizde oradan ekmek yeriz mantığı sinirimi bozuyor.Bu nedenle ben de söylememe kararı aldım.Bu tür insanlarla iş hayatında da karşılaşacağım.Bu tür insanlara karşı nasıl tavır almak gerekir?
Güncelleme:Hocaya başka bir arkadaşımız video konusunu sordu.Hocamız geri adım atmadı ama sert bir şekilde de bunu söylemedi.Konum çok farklı yerlere çekildi,ben arkadaşlarımın tavırlarından duyduğum rahatsızlık üzerine konumu açtım.Nitekim öğretmen adayı olarak bugüne kadar birçok sunum yaptık,sunum yapmak konusunda değildi sıkıntımız.Sıkıntı arkadaşlarımın sürekli beni ön plana çıkarıp soru sormaktan kaçınmasıydı.Bazı üyelerin saldırır şekilde konuya cevap vermesi cidden üzücü.Hepimiz büyük ya da küçük dert edindiğimiz şeyleri burada paylaşıyoruz.Karşı taraftanda bizi yerden yere vuran cevaplar beklemiyoruz.anlayışlı,empatik cevaplar bekliyoruz ki olması gereken de bu.Herkese Hayırlı Bayramlar.
Güncelleme:Hocaya başka bir arkadaşımız video konusunu sordu.Hocamız geri adım atmadı ama sert bir şekilde de bunu söylemedi.Konum çok farklı yerlere çekildi,ben arkadaşlarımın tavırlarından duyduğum rahatsızlık üzerine konumu açtım.Nitekim öğretmen adayı olarak bugüne kadar birçok sunum yaptık,sunum yapmak konusunda değildi sıkıntımız.Sıkıntı arkadaşlarımın sürekli beni ön plana çıkarıp soru sormaktan kaçınmasıydı.Bazı üyelerin saldırır şekilde konuya cevap vermesi cidden üzücü.Hepimiz büyük ya da küçük dert edindiğimiz şeyleri burada paylaşıyoruz.Karşı taraftanda bizi yerden yere vuran cevaplar beklemiyoruz.anlayışlı,empatik cevaplar bekliyoruz ki olması gereken de bu.Herkese Hayırlı Bayramlar.
Son düzenleme: