• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini geliştirme

Böyle şirketlerden kaçarak uzaklaşın. Sizi beğenmeseler zaten çalışmak zorundalar mı? Hemen değiştirirler. Sırf iş yükünüzü arttırmak ve sizin işe asılmanızı sağlamak amaçlı sarfedilen sözler bunlar. Henüz 1. Sınıf öğrencisiymişsiniz. Ya maaşa aldırmadan kendinize değer katabileceğinizi düşünüp, kendinizi aynı kategorideki çalışanlarla kıyaslamadan ve demorilize olmadan devam edeceksiniz, ya da kaçarak uzaklaşacaksınız. Devam ettiğinizde iki ay sonra göreceksiniz ki aynı tas aynı hamam. İki ayda süper hale gelemezsiniz ki bu çok normal. Böyle şirketler çalışanlarına yetersizlik empoze ederek aza mahkum etme gayreti içerisindeler. Sosyal medyasını yönetmeye personel alsa size verdiğinin 4 katını verecek en az. Çok birşey bilemeseniz de bu bile yeter onlara. Kısa dönemde koca bir hiç. Uzun vade düşünürseniz belki ileride yükselirsiniz ama bu zihniyetteki insanlarla çalışmak isteksiz işe gidip gelme sanatına dönüşür zamanla. İş hayatından bile soğursunuz.
haklısınız.. maaş konusunu mart sonu tekrar dile getireceğim.. ve öncesinde de birkaç yere cv atacağım.. umarım hallederim

Yani bir kişi nasıl bir şirkette her alana hakim olur hic kafam almadi ama teknolojiyle yakindan alakali bir sirket dedigin icin marketingte en gecerli yerler data üzerine oynadigin bransta olmaktir. Maks ROI hesaplayan modelleri kullanmak regresyon ogrenmek, competitorlarda kiyaslamayi yapacagin degiskenleri belirlemek zaman serisi öğrenmek, mevsimsellik gibi durumlari ongormek gerekirsr dummyler yaratmak belli donemlerdeki peakler ya da azalimlar icin. Hedef kitle uzerinde machine learning yapabilmek. Bu gibi seyleri bilmek seni one gecirir çünkü işin temeli bu aslinda. Ya da bu olmali ne kadar kurumsal bi yerdesin bilemiorum ama.

dijital pazarlama ve sosyal medya uzmanıyım. şanslısın öğrenciyken 2 sene parasız çalıştım. kendini geliştirmeye bak özellikle İngilizcen iyi değilse üstüne düş. yabancı kurslar marketing alanında daha kaliteli. YouTube da çok fazla ücretsiz kurslar var kafana takılan bir şey olursa da sorabilirsin

Merhabalar part time olarak çalıştığım bir şirket var. Geçen sene burada staj yapıyordum ve memnun kalıp işe başlattılar ancak son 2 aydır potansiyelimi veremiyor gibi hissediyorum. Şirket bir startup bu yüzden 5 6 kişiyiz ve marketingde sadece ben varım. ama bu konuda kendimi nasıl geliştiririm bilemiyorum. Çalıştığım şirket teknoloji odaklı. Sosyal medyalarını da ben yönetiyorum ama şirketteki diğer marketing konularına hakim olup yerimi sağlamlaştırmayı da çok istiyorum. Ayrıca şirket bu konuda benim için udemy kursları da satın aldı ama yeterli değil gibi. Önerileriniz nelerdir kendimi geliştirmem için. bir de part time öğrenci olarak çalışıp 1500 tl almam normal mi sizce +500 de yemek parası var.
Ne kadar bir süre çalışıyorsunuz aylik

Merhabalar part time olarak çalıştığım bir şirket var. Geçen sene burada staj yapıyordum ve memnun kalıp işe başlattılar ancak son 2 aydır potansiyelimi veremiyor gibi hissediyorum. Şirket bir startup bu yüzden 5 6 kişiyiz ve marketingde sadece ben varım. ama bu konuda kendimi nasıl geliştiririm bilemiyorum. Çalıştığım şirket teknoloji odaklı. Sosyal medyalarını da ben yönetiyorum ama şirketteki diğer marketing konularına hakim olup yerimi sağlamlaştırmayı da çok istiyorum. Ayrıca şirket bu konuda benim için udemy kursları da satın aldı ama yeterli değil gibi. Önerileriniz nelerdir kendimi geliştirmem için. bir de part time öğrenci olarak çalışıp 1500 tl almam normal mi sizce +500 de yemek parası var.
Maaş az geldi bana.

Plaza dili dedikleri bu olsa gerek :KK48:

Konu sahibi ne yazık ki 1 gram bilgim dahi yok. Dilerim sizin lehinize olur her şey.
Ne güzel bir tek ben anlamamışım. Şuna kendimle konuşuyordum. Özler sektör deneyimin olmadığından anlamak için zorlama diyordum kendime. 😅 Yıllarca plazalarda çalışmış arkadaşlar gelir anlatırda cahilliğim gider umarım.

dijital pazarlama ve sosyal medya uzmanıyım. şanslısın öğrenciyken 2 sene parasız çalıştım. kendini geliştirmeye bak özellikle İngilizcen iyi değilse üstüne düş. yabancı kurslar marketing alanında daha kaliteli. YouTube da çok fazla ücretsiz kurslar var kafana takılan bir şey olursa da sorabilirsin
çok teşekkür ederim. tamamdır

Yani bir kişi nasıl bir şirkette her alana hakim olur hic kafam almadi ama teknolojiyle yakindan alakali bir sirket dedigin icin marketingte en gecerli yerler data üzerine oynadigin bransta olmaktir. Maks ROI hesaplayan modelleri kullanmak regresyon ogrenmek, competitorlarda kiyaslamayi yapacagin degiskenleri belirlemek zaman serisi öğrenmek, mevsimsellik gibi durumlari ongormek gerekirsr dummyler yaratmak belli donemlerdeki peakler ya da azalimlar icin. Hedef kitle uzerinde machine learning yapabilmek. Bu gibi seyleri bilmek seni one gecirir çünkü işin temeli bu aslinda. Ya da bu olmali ne kadar kurumsal bi yerdesin bilemiorum ama.
daha .ok yatırımcılarla çalışıldığından ciddi bir yer çok teşekkür ederim önerileriniz için gerçekten

haftada 4 gün diyebilirim
Bebeğim haftada 4 gün parttime değil ki, zaten bir gün daha çalışsan tam zamanlı iş olacak...saatlik ücretini tam vermedikleri için sigorta da yapmıyorlar gibi geldi bana.
Aslında şikayet edip çıksan ne güzel olur...
Kariyer yönetme konusunda öğüt verecek en son kişi olabilirim ama o startup buyuse de kimseye hakkını vermez, o konuda emin olabilirsin..bence alacagini almaya çalış eğitimlerden vs, dilini geliştir en kısa sürede daha iyisine vınla

Bebeğim haftada 4 gün parttime değil ki, zaten bir gün daha çalışsan tam zamanlı iş olacak...saatlik ücretini tam vermedikleri için sigorta da yapmıyorlar gibi geldi bana.
Aslında şikayet edip çıksan ne güzel olur...
Kariyer yönetme konusunda öğüt verecek en son kişi olabilirim ama o startup buyuse de kimseye hakkını vermez, o konuda emin olabilirsin..bence alacagini almaya çalış eğitimlerden vs, dilini geliştir en kısa sürede daha iyisine vınla
umarım yapabilirim... şuan zaten sadece kendimi geliştirmeye odaklandım.. para mevzusunu takmamaya çalışıyorum. çünkü çıkarsam hiç bir gelirim olmamış olacak... en azından şuan var... :(

Back