Kendini çilekeş hissetmek😅

Haklısınız bir mont olmus 2bin tl.Kişisel bakım ürünleride çok pahalı.Hersey pahalı iğneden ipliğe.Ama sürekli erteledim aman ya ağda yap geç dedim öylede idare ettim ama insan sorguluyor neden diye😁1-2 aydır acayip buna kafayı taktım.Sürekli işe git çocuğa koş kendimden geçtiğimi farkettim hayat akıyor ve ben yakalayamıyorım gibi geliyor😂
lazere verilen para helal bence ya, burnumda benim de sorun var, diğer kalemler gereksiz geldi botoks bence direkt belli oluyor, diyetisyen spor psikolog deseniz bunlar da ok ama bir kreme 1000 TL vermek biraz enayilik sanki bilemedim..ve evet son yüzyılın en zor kışı olacak ona göre harcayın, mesela ben geçen kış lazer ve gül hastalığım için yüzümde damarlara lazer yaptırdım pişman değilim (borç harç tabii)

lazere verilen para helal bence ya, burnumda benim de sorun var, diğer kalemler gereksiz geldi botoks bence direkt belli oluyor, diyetisyen spor psikolog deseniz bunlar da ok ama bir kreme 1000 TL vermek biraz enayilik sanki bilemedim..ve evet son yüzyılın en zor kışı olacak ona göre harcayın, mesela ben geçen kış lazer ve gül hastalığım için yüzümde damarlara lazer yaptırdım pişman değilim (borç harç tabii)
Lazere başlıyorum 2 haftaya randevu aldım ödemeyi yaptım.Bir kreme bende gidip 1000tl vermem ama gidip eczaneden içeriği temiz kremler alıyorum.Güneş kremi,yüz temizleme jeli ve nemlendirici bunları hergün kullanıyorum.Bu kış Çetin geçecek dediğiniz gibi pahalılığında sonu yok Allah herkesin yardımcısı olsun.Borc harç birseylere kalkışmam ama elimde olanın bir kısmını artık kısmadan kendime harcayacağım.

Lazere başlıyorum 2 haftaya randevu aldım ödemeyi yaptım.Bir kreme bende gidip 1000tl vermem ama gidip eczaneden içeriği temiz kremler alıyorum.Güneş kremi,yüz temizleme jeli ve nemlendirici bunları hergün kullanıyorum.Bu kış Çetin geçecek dediğiniz gibi pahalılığında sonu yok Allah herkesin yardımcısı olsun.Borc harç birseylere kalkışmam ama elimde olanın bir kısmını artık kısmadan kendime harcayacağım.
Harcamadığın hata zaten 💆🏻‍♀️ çok şükür bu bilince geldim ben 1.5 senedir böyle düşünüyorum bu düşünce aşırı mutlu ediyor beni . Yapmam gerekeni yapıyorum geri kalandan kendime bütçe ayırıyorum . Eşimde yapmadığın hata deli misin diyor

Ayrıca şunu fark ettim ki birikim topiklerindeyken sürekli ni yokluk fakirlik sürekli bi birikim yapmam gerek bilinci geliyordu. Daha sonra meditasyon olumlu düşünme paramız var herşeye yeter diye diye beynim toparlandı eskisinden de daha bereketli paramız var ve daha iyi duruma geldik biz . Önceden cilt bakımına gitmezdim mesela saçımda boya yoktu her ay kendime bütçe ayırmazdım ne var ne yok öder geri kalanı deli gibi biriktirmeye çalışırdım ne oldu yani madalya mı takıldı bana yooooo 💆🏻‍♀️ böyle daha değerliyim evde . Köpek gibi çalışıyorum evde çocuk bakıyorum yemek temizlik donlarımıza kadar ütülü günde 4 saat çocuğu parka götürüyorum oyun atölyesine vs hepsi mesai . Herşeyi hak ediyorum eşimde söylüyor bunu kendi sürekli işte birbirimizi çok az görüyoruz üzerimde düz duvara çıkan bir bebe delireyim mi yani diyorum kendi kendime.

lazer konuşulmuş, ben de yaptırmak istiyorum fakat tüylerim açık renkli var mı benim gibi olup lazerden fayda gören

Kalıcı oje abdest geçiriyormuş dedi yaptıran arkadaşlar ama ben ona güvenemiyorum 1 ay çok uzun bir süre 😅
Önce jel tırnak sonra kalıcı oje yaptırdım, benim turnaklarimi mahvetti. 1 aydır hiçbir işlem yaptirmiyorum hala kırık ve yarık. Benimkiler zaten ince ve kirilgandi belki ondandir.

Önce jel tırnak sonra kalıcı oje yaptırdım, benim turnaklarimi mahvetti. 1 aydır hiçbir işlem yaptirmiyorum hala kırık ve yarık. Benimkiler zaten ince ve kirilgandi belki ondandir.
Kalıcı ojeden bende tırsıyorum onu istemiyorum.

lazer konuşulmuş, ben de yaptırmak istiyorum fakat tüylerim açık renkli var mı benim gibi olup lazerden fayda gören
Benim üst bacak sarı onu sonra yapacaklar sarı tüyleri gören makinalarda oluyormus güzel bir poliklinik bulmak gerekiyor her aletin olduğu.Buz lazerde varmıs ama nasıldır Bilmiyorım.Bana alexandrite yapacaklar.Bacak kol altı genital bölgeye.

Ayrıca şunu fark ettim ki birikim topiklerindeyken sürekli ni yokluk fakirlik sürekli bi birikim yapmam gerek bilinci geliyordu. Daha sonra meditasyon olumlu düşünme paramız var herşeye yeter diye diye beynim toparlandı eskisinden de daha bereketli paramız var ve daha iyi duruma geldik biz . Önceden cilt bakımına gitmezdim mesela saçımda boya yoktu her ay kendime bütçe ayırmazdım ne var ne yok öder geri kalanı deli gibi biriktirmeye çalışırdım ne oldu yani madalya mı takıldı bana yooooo 💆🏻‍♀️ böyle daha değerliyim evde . Köpek gibi çalışıyorum evde çocuk bakıyorum yemek temizlik donlarımıza kadar ütülü günde 4 saat çocuğu parka götürüyorum oyun atölyesine vs hepsi mesai . Herşeyi hak ediyorum eşimde söylüyor bunu kendi sürekli işte birbirimizi çok az görüyoruz üzerimde düz duvara çıkan bir bebe delireyim mi yani diyorum kendi kendime.
O sürekli ay çok harcandı çok gitti bu ay az kalıyor bunu almam lazım hissi çok yıpratıcı.Bende ondan çok şükür kurtuldum.Ne lazımsa alıyorum.Beğendiğimi ertelemiyorum ama kendimi erteliyordum ona başladım işte artık😂Yatak,robot süpürge herseyi pat diye alıyorum ama kendime gelince erteliyorum.

O sürekli ay çok harcandı çok gitti bu ay az kalıyor bunu almam lazım hissi çok yıpratıcı.Bende ondan çok şükür kurtuldum.Ne lazımsa alıyorum.Beğendiğimi ertelemiyorum ama kendimi erteliyordum ona başladım işte artık😂Yatak,robot süpürge herseyi pat diye alıyorum ama kendime gelince erteliyorum.
Birşey alacağım zaman duruyorsam kesin zam geliyor kesin ama 10 sa 100 oluyor o yüzden yapmam gerekeni yapıyorum artık . Robotum fritözüm akıllı saatim iyi bir telefonum var . Cilt bakımına zaten sürekli gidilmiyor ki mesela kuaföre ayda 2 kere filan kaş bıyık dip . Birde şu var yapmak isteyip yapamadıklarımızın boyu para değil sorun olan tamamen zaman benim öyle çocuğa bakacak kimse yok çünkü . Botoks vs bana gereksiz geliyor ihtiyacım yok olsa da yaptırmam ben . Şeninde ihtiyacın olmadığına eminim daha önce görmüştüm ya seni o yüzden onları kafana takma

Ben de hiç yapmam yaptırmam takılmam oyle şeylere çünkü
Allah'tan iş yerimde de öyle birileri yok
Benim aksime diğer iki kız kardeşim de bakimlidir 🤣
Lazer olabilir botoks falan da olabilir ama başkası yapiyir diye değil
Mesela benim mantigimda bir kremi o kadar para verecegime kıyafete veririm🤣

Ben de hiç yapmam yaptırmam takılmam oyle şeylere çünkü
Allah'tan iş yerimde de öyle birileri yok
Benim aksime diğer iki kız kardeşim de bakimlidir 🤣
Lazer olabilir botoks falan da olabilir ama başkası yapiyir diye değil
Mesela benim mantigimda bir kremi o kadar para verecegime kıyafete veririm🤣
Bakalım başladım lazer ile😁Başkası yapıyordan ziyade çevremi örnek verdim aslında ben erteliyorum üzerine düşmüyorum diye dedim

Bakalım başladım lazer ile😁Başkası yapıyordan ziyade çevremi örnek verdim aslında ben erteliyorum üzerine düşmüyorum diye dedim
Ben olsam ben de düşmem üzerine kendimi gördüm sizde 🤣
Tabii o kadar çalışıyoruz kendimize de yatırım yapmalıyız aslında da işte
Gecen bir kadın vardi yemem içmem gerekirse ama makyaj malzemesi alirim diyordu oyle biri degilim🤣

Ben olsam ben de düşmem üzerine kendimi gördüm sizde 🤣
Tabii o kadar çalışıyoruz kendimize de yatırım yapmalıyız aslında da işte
Gecen bir kadın vardi yemem içmem gerekirse ama makyaj malzemesi alirim diyordu oyle biri degilim🤣
Yok bende okadar olmak istemem.Borc harçlada yapmam.Ama maaşımdan belli bir kısım ayrıp kendimi mutlu etmek istiyorum.Kiyafet almak falan mutlu etmiyor beni onlar ihtiyac zaten😂

Yok bende okadar olmak istemem.Borc harçlada yapmam.Ama maaşımdan belli bir kısım ayrıp kendimi mutlu etmek istiyorum.Kiyafet almak falan mutlu etmiyor beni onlar ihtiyac zaten😂
Sanırım belli bir yaştan sonra ilgi de değişiyor mesela ben 32 yaşındayım şu an diş estetigi botoks ayisigi dolgusu falan bakıyorum ama yaptırmak için cabam yok 🤣🤣🤣

Sanırım belli bir yaştan sonra ilgi de değişiyor mesela ben 32 yaşındayım şu an diş estetigi botoks ayisigi dolgusu falan bakıyorum ama yaptırmak için cabam yok 🤣🤣🤣
Gerçekten öyle.Kendim için hem çaba hem para ayırmam lazım lazerle başladım hadi hayırlısı.Bak şiş dedin dişide erteledim hep dur haftayada ona gideyim ben😂

param olsa da borçla yaparım her kuruşum borsada desem :)

Merhaba hanımlar.Birkaç merak ettiğim konu var herkes benim gibimi yoksa ben mi garibim.İş yerimde falan özellikle bayanlar çok harcama yapıyorlar kendinlerine botoks cilt bakımı,saçları devamlı boyalı,tırnakları yapılı.ben kaş bıyık falan kendim hallediyorum.Artık kendimi sorgulamaya başladım.Öyle kuaför bakımım falan yok.Acaba hatamı ediyorum diyorum kendime harcamaya bendemi bir yerlerden başlamayalım.Hem kendimi daha iyi hissederim diyorum.Birkaç aydır ciddi ciddi buna kafamı taktım.Mesela yarın gidip tüm vücüt lazer için anlaşacagım ardından cilt bakımına gitmek istiyorum.Sonra burun ilgili sağlık sorunum var ertelemek istemiyorum ameliyat olayım diyorum.Göğüslerim için silikon istiyorum😁Çalışan bir bayanım aylık gelirimizde çok şükür iyi.Bir tane çocuğumuz var.Evimiz arabamız var çok şükür.Yani birikim yapmayı seviyorım ama artık kendime yatırım yapmalıyım diye düşünüyorum.Mesela yine biriktireyim ama yazın onu yurtdışı için harcayım.Gidip gezeyim böyle çok çilekeş hissediyorum kendimi birkaç aydır.Sizler nasıl yapıyorsunuz?Artık hayatta pahalı öyle ahım şahım gezip tozmazlar dışarda yemeler lüks oldu ama ben nereden başlasam😓
Yüüüürrrüüüü bebişim kim tutar seni. En güzel yatırım kendine yatırım. Güzelleş çıtır ol gel 😉

Back