Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta sonra lazer epilasyona başlıyorum ödemesini yaptım hadi hayırlısıİlk adımı attım çok şenim
![]()
Ben Herseyi ertelediğimiz için benim için büyük bir adım oldulazer epilasyon gerekli zaten, bunu botoksla bir tutma.
defalarca kuaföre, malzemeye vereceğin parayı toplu veriyosun ve bebek gibi oluyor cildin.
keşke daha önce yaptırsaydım diyeceksin.
Gerçekten öyle.Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar ya çok doğru.Zaten önce kendim iyi hissetmeliyim ki mutlu olayım.uğraşasın yoksa bile yaptır valla öylelerinin kıymeti oluyo böyle 3 kuruş arttırayım bilmemne diyince adamlarn g*tü kalkıyor ondan sonra 3 kuruş kendine harcasan gözlerine batıyor. hem insana bi özgüven bi mutluluk geliyor güzel bakımlı görününce.
bak zaten kelebek etkisi gibi, peşi sıra gelir hepsi. dene bak.Gerçekten öyle.Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar ya çok doğru.Zaten önce kendim iyi hissetmeliyim ki mutlu olayım.
Valla denemeye değer doğru diyorsunbak zaten kelebek etkisi gibi, peşi sıra gelir hepsi. dene bak.
ben evde bile tertipli giyinmek taraftarıyım, çocuğumuz/eşimiz dışardakilerden daha mı az kıymetli ?
Hem dünya hali, başın döndü bayıldın hastanelik oldun misal
İnsan kendine bakmalı. Arınmalı.. önce kendine saygı duymalı.
hadi hayırlısı![]()
Hep erteliyorum ben mi acaba sadece böyleyim diye merak ettim.Verdiğim örnekler çevremde olan insanlar hiçbirseye üşenmiyorlar be sürekli bakım onu bunu yaptırıyorlarmaddi imkanınız yerinde ise
Yapın tabi ki
Neden yapmayacaksınız ki
İnsanlar yapıyor diye değil de kendinizi iyi hissettirecekse yapın.
Parayı mezara götürmeyeceğiz sonuçta
Çok iyi yapmışsınızHep erteliyorum ben mi acaba sadece böyleyim diye merak ettim.Verdiğim örnekler çevremde olan insanlar hiçbirseye üşenmiyorlar be sürekli bakım onu bunu yaptırıyorlarArtık bende kendim için birseyler yapmak için harekete geçtim bugün lazer randevusu aldım kayıt yaptırdım ücreti peşin ödedim ki gideyim
Haydi hayırlısı bklm
Lazere ödemeyi yaptım 2 hafta sonra başlıyorum.Gögüs için silikon çöl istiyorum eşimde birsey demiyor desede sallamamBenim koltukaltım ve bacaklarım lazerli doğumdan sonra biraz değişti tabi ama 10 günde bir duşta 1 dkda jilet dolaştırıyorum lazer büyük kolaylık . Fırsat bulduğumda cilt bakımına gidiyorum burnumda bir sağlık sorunum vardı ve estetikte oldum sağlık sorunum da çözüldü . Manikürcümü kendim yapıyorum çünkü o kadar sık kuaföre gidecek zamanım yok boyayı kuaförde yaptırıyorum . Korkmasam silikon yaptırmak isterdim ama hem ben korkuyorum hemde eşim istemiyor sürekli makyajlıyım ojeme de dikkat etmeye çalışıyorum . Ayrıca çalışmıyorum da Para varsa mezara götürecek değiliz imkan varsa kullanmak lazım
İnşallahÇok iyi yapmışsınız
İnşallahdevamı gelir
Kesinlikle öyleİnşallahCocuk büyüdükçe daha nefes alıyor insan.Eşimde genelde görevde nöbette tek basıma ondanda erteliyorum.Daha güzel olacak inş sağlık olsunda hepsi olur.
Ya bugün konuştuk arkadaşlar ile.Spa hamam keyfi yapalım dedik havuzda varmıs.Ama benim çocuğuma bakıcı yok eşim görevdeBenim arkadaşlar arasında da çok var düzenli botoks yaptıran veya estetik yaptıran. Benim canım çok tatlı estetik için bıçak altına yatamamo acıyı çekmem gibi geliyor
Diğerinde ise kimi gidip 2-3 ayda bi röfle yaptırıyor ama ben kuaförde beklerken de çok sıkılıyorumtam jel tırnak için niyetlendim sonra da amaaaan onu çıkartmaya mı gideceğim bir de dedim. Haftada bir fön çektirmekle başlayın bakalım bu ufak rutin hoşunuza gidecek mi?
Bakın benim lüksüm spa dır ama, kese köpük masaj ona vakit de ayırırım para da siz de böyle kendinizi iyi hissettirecek birşey yaparsınız. Tatilimden de kısmam orta halli otellere gidememsiz de böyle size iyi gelen şeylere bütçe ayırabilirsiniz
Tabiki de en kötüsü yalnızlık bizde yanlız gibiyiz şuan zaten 06:00-21:00 çocuk bakıyorum bende gece de uyumuyor kendini yenidoğan sanıyor günde 4 saat parktayımLazere ödemeyi yaptım 2 hafta sonra başlıyorum.Gögüs için silikon çöl istiyorum eşimde birsey demiyor desede sallamamÖnce burun işini çözmem lazım sıraya koydum.Spora yüzmeye falan gitmek istiyorum ama imkansız eşim uzun süre yok iş yattı.Artık evde pilates falan takılacağım.Tırnak için tiyolar aldım onu uygulayacağım.Saçıma perma yaptırdım geçsin tekrar yaptıracağım çok sevdim
Erteleme huyumu yenmem lazımdı bugün harekete geçtim.Aslında çocuk sorumluğu çok bağlıyor beni bide en kötüsü yalnızlık
![]()
Kalıcı oje abdest geçiriyormuş dedi yaptıran arkadaşlar ama ben ona güvenemiyorum 1 ay çok uzun bir süreTabiki de en kötüsü yalnızlık bizde yanlız gibiyiz şuan zaten 06:00-21:00 çocuk bakıyorum bende gece de uyumuyor kendini yenidoğan sanıyor günde 4 saat parktayımve düz duvara tırnanıyo bugün 10.000 adım atmışım kaş bıyık için giderken oğlumu da götürüyorum kadın alıyor çocuk kucağımda izliyor 10 dk duruyor dip boyaya gitmek çok zor oluyo çünkü dibim aşırı hızlı geliyor . Kalıcı oje yapılıyor ya o abdest geçiyordur mu acaba onu merak ediyorum
![]()
Eşin yine göreve gitmiş şuan okudumKalıcı oje abdest geçiriyormuş dedi yaptıran arkadaşlar ama ben ona güvenemiyorum 1 ay çok uzun bir süre![]()
Evet yurtdışı geçici göreve gitti.Kendime harcamayı erteliyorum.Onu ertelememem lazım.Üşenmemem lazım.Aslında yalnız olmasam çok şey yapacağımda çocukta bağlıyor.Lazeri öğle arasına aldırdım mesela cilt bakımı o bu onlarıda öyle vakitlere ayarlayacağımEşin yine göreve gitmiş şuan okudumdolarlı yere mi gitti ? Ya senin daha önce lazere gitmemiş olmana da çok şaşırdım senin gibi bir kadın nasıl lazere gitmez ki
anlam veremiyorum. Şuan sizin eve giren paranı az çok tahmin ediyorum ben ve sende cilt bakımına vs gitmeyeceksen şu sitede çok nadir kadın gider o zaman olacak iş değil ya
kendine gel bak para biriktirmek değil düzgün harcamak daha zevkli 1.5 senedir yaşıyorum ve tadına doyum olmuyor sana söyleyeyim ben