Kendini çilekeş hissetmek😅

Sağol canım yarın öğle arası hemen gidiyorum lazer için görüşmeye😄Göğüs için buraya geldiğinde birlikte gidelim indirim alırız 😂Birkaç ay önce arkadaş geldi oturmaya başka şehirde yaşıyor.Göğüslerini yaptırmış.Ama nasıl mutlu görsen.Onunkilerde küçükmüş.Kendime güvenim geldi diyor sürekli dekolte şeyler bakıyorım kendime nasıl iyi hissediyorum anlatamam dedi.Ondan sonrada gaza geldim.
Ayyy bende göğüs cok istiyorum buyuk benimkilerde söyle küçücük dik dik memisler istiyorum 😁😁ayyy hadi araştır ara tatilde yada yazın yapalım 😍😍

Ben bu yaz tatile gitmedim ama sonra çok pişman oldum gitmediğim için. Her şey pahalı diye gitmedim ama seneye daha pahalı olacak 😂😂😂 kafamı duvara vuruyorum belki seneye yaza ölücem yani neden insan bunu kısar ki. Param da yok değil ya neyse. Erteleme bence imkanlar dahilinde yapabildiğin kadarını yap. Ekonomi hemen şak diye düzelmez ne yapalım yaşamayalım mı yani?
Bak bizde öyle tatile girmedik boşver para harcamayalım buralarda takılalım dedik bende pişman oldum.Aynı şekilde bu lazer bakım işlerinide erteledim hep sonra yaparım yazın yaparım kışın yaparım ama baktık İnan sonu yok.Bence en iyi yatırım insanın kendine ruhuna yaptığı yatırım.Al işte şimdi bu kış hep tatil hayali ile geçecek bu kış bitmez😂

Bak bizde öyle tatile girmedik boşver para harcamayalım buralarda takılalım dedik bende pişman oldum.Aynı şekilde bu lazer bakım işlerinide erteledim hep sonra yaparım yazın yaparım kışın yaparım ama baktık İnan sonu yok.Bence en iyi yatırım insanın kendine ruhuna yaptığı yatırım.Al işte şimdi bu kış hep tatil hayali ile geçecek bu kış bitmez😂
Sorma yaa bir de geçen seneki tatilim kötü geçti (hem kaldığım yer hem de aşk hayatım yüzünden) ben de söz verdim kendime, 2022'de daha iyi bir tatil yapıcam diye. Yapamadım 😅 2023'e kaldı bak çok canım sıkıldı şimdi tekrar hatırlayınca 🥴

Acayip memnunum. Verilen eyeliner parasını karşılıyor bence ve sürekli eyelinerlisiniz. 2-3 sene kadar önce yaptırmıştım, c tesi tazelettin ki hala eyeliner kullanmama gerek yoktu, biraz daha kalinlastirdim. Üstelik gittiğim yerde 2. İşlem yüzde 50 indirimliydi. 4 işleme, kaş, eyeliner, dudak ve 4 seans cilt bakımı 2600 e denk geldi. Çok uygun bence. Çalışan bir kadın olarak 2 yılda 2500 TL harcamak çok değil bence.
Ay cok uygun sadece kas ve dudaga 2000 tl odedim ben sonradan siliniyor diyenler var kafam cok karisik :( nerde yaptirdiniz acaba umarım ankaradir

Neden öyle olsun sapancada sıcak havuzlu harika villalar var😂 cidden yaz tatilini aratmıyor. Hatta tam kışın ortası aşırı güzel oluyor. (istanbulda olduğunuzu varsayıyorum)

Neden öyle olsun sapancada sıcak havuzlu harika villalar var😂 cidden yaz tatilini aratmıyor. Hatta tam kışın ortası aşırı güzel oluyor. (istanbulda olduğunuzu varsayıyorum)
İStanbulda değilim.Birde eşim görevde 6 ay sonra dönecek bu kış tatil işi yalan.İnş yaza kısmet😁Ocak ayından hemen bir otel rezervasyonu yapacağım bir mani olmazsa😄

Bence harika dusunmussunuz. Ev ve araba varsa bunları çoğaltmak yerine kendimize yatırım en iyisi. Güzel görünmenin nesi kötü? İnsan kendini beğendiği zaman neşesi de yerinde oluyor. Işıl ışıl parlıyor etrafa neşe saçıyor.
Aynen öyle insanın kendine yatırım yapma düşüncesi bile harika.Çok ertelemişim ben yeni farkına varıyorum.Yarın ilk işim lazeri halletmek olacak inş. Sonra yavaş yavaş diğerlerine ağırlık vereceğim inş bol bolda yeni yerler görmek için rota çizeceğim 😊

Merhaba hanımlar.Birkaç merak ettiğim konu var herkes benim gibimi yoksa ben mi garibim.İş yerimde falan özellikle bayanlar çok harcama yapıyorlar kendinlerine botoks cilt bakımı,saçları devamlı boyalı,tırnakları yapılı.ben kaş bıyık falan kendim hallediyorum.Artık kendimi sorgulamaya başladım.Öyle kuaför bakımım falan yok.Acaba hatamı ediyorum diyorum kendime harcamaya bendemi bir yerlerden başlamayalım.Hem kendimi daha iyi hissederim diyorum.Birkaç aydır ciddi ciddi buna kafamı taktım.Mesela yarın gidip tüm vücüt lazer için anlaşacagım ardından cilt bakımına gitmek istiyorum.Sonra burun ilgili sağlık sorunum var ertelemek istemiyorum ameliyat olayım diyorum.Göğüslerim için silikon istiyorum😁Çalışan bir bayanım aylık gelirimizde çok şükür iyi.Bir tane çocuğumuz var.Evimiz arabamız var çok şükür.Yani birikim yapmayı seviyorım ama artık kendime yatırım yapmalıyım diye düşünüyorum.Mesela yine biriktireyim ama yazın onu yurtdışı için harcayım.Gidip gezeyim böyle çok çilekeş hissediyorum kendimi birkaç aydır.Sizler nasıl yapıyorsunuz?Artık hayatta pahalı öyle ahım şahım gezip tozmazlar dışarda yemeler lüks oldu ama ben nereden başlasam😓
Valla imkan varmis maddiyat varmis. Derdiniz bu olsun yaptirin yavas yavas. Bakimli olmak her zaman iyi hissettirir. Ayrica cilekes hissedicek bir durum yok. Sonucta iyi bir maasli isiniz var bszilari imkani bile yok yaptirmaya is bulmakta sorun yasiyor.

İmkanınız olduğu sürece kendinize yatırım yapın elbette. Millet borçla yapıyor ben onu salaklık olarak görüyorum açıkçası. Manikür pedikürü kendim yapıyorum, daha temiz hissettiğim için. Kıyafet az ve öz alırım, markasız giymem, cüzdanımdan anahtarlığıma marka severim,takıntılıyımdır ama modaya uymam kendi zevkime göre alırım. İş için gittiklerim hariç ortalama ayda 1 defa haftasonu tatili yaparım, oğlumun tüm tatillerine mutlaka yurt dışı gezisi ayarlamaya çalışırım. Çalışıyorum,dövizle maaş alıyorum,eşim esnaf,yapabildiğim kadar yapıyorum her şeyi. Lüks yaşıyorum denilemez,bence orta halli bir aileyiz.

Gücünüz yettiğince gezmeye,kitaba,kıyafete ve bakıma para harcayın derim. 60 yaşına geldiğinizde pişman olmamak için.

Mesela evse oje sürüyorum ertesi gün 2 bulaşık yıka cıkıyor.Kalıcı oje yaptırıyor arkadaş çok hoş duruyor çıkma derdide yok.Böyle küçük ayrıntılar ile bile insan iyi hissedecek eminim😃Lazeri erteledim kış tüy sorun şimdi düşündüm kökten çare varken ne uğraşayım.Pamuk gibi gezerim cıktımı ay görünecekmi derdi yok mis.
Yves rocher oje bazı var,önce onu sürüp üzerine ojenizi sürün. Eli sudan çıkmayan bende bile minimum 6-7 gün dayanıyor oje. Her oje yenilediğinizde de manikürünüzü yaptıktan sonra kalsiyum jel sürün. Muhteşem tırnaklarınız olsun. Bazı şeyler evde yapılınca daha güzel oluyor. Ondan kalan parayı başka bir yere harcayabiliyorsunuz ❤️

Lazer , cilt bakımı,tırnak bakımı,spor belki zumba, mutlaka bir hobi edinin. Sağlıktan kaynaklı burun ameliyatını bence ertelemeyin. Bende şunu anlayamayanlardanım. Çalışıp dışarda bi kahveye 20₺ vermeyi çok görenleri,içeriğine bakmadan ucuz diye zararlı parfümleri alanları, saçının birkaç renkten oluşan halini göre göre boya zamanı gelip boyamayan kadınları …. Ev,toprak,araba diyip en güzel yaşlarını büyük streslerle yaşayanları anlayamıyorum.
Bence Kendimizi mutlu hissettiğimiz şeyleri yapmak, öz saygımızı göstererek geç yaşlandırıyor.

Merhaba hanımlar.Birkaç merak ettiğim konu var herkes benim gibimi yoksa ben mi garibim.İş yerimde falan özellikle bayanlar çok harcama yapıyorlar kendinlerine botoks cilt bakımı,saçları devamlı boyalı,tırnakları yapılı.ben kaş bıyık falan kendim hallediyorum.Artık kendimi sorgulamaya başladım.Öyle kuaför bakımım falan yok.Acaba hatamı ediyorum diyorum kendime harcamaya bendemi bir yerlerden başlamayalım.Hem kendimi daha iyi hissederim diyorum.Birkaç aydır ciddi ciddi buna kafamı taktım.Mesela yarın gidip tüm vücüt lazer için anlaşacagım ardından cilt bakımına gitmek istiyorum.Sonra burun ilgili sağlık sorunum var ertelemek istemiyorum ameliyat olayım diyorum.Göğüslerim için silikon istiyorum😁Çalışan bir bayanım aylık gelirimizde çok şükür iyi.Bir tane çocuğumuz var.Evimiz arabamız var çok şükür.Yani birikim yapmayı seviyorım ama artık kendime yatırım yapmalıyım diye düşünüyorum.Mesela yine biriktireyim ama yazın onu yurtdışı için harcayım.Gidip gezeyim böyle çok çilekeş hissediyorum kendimi birkaç aydır.Sizler nasıl yapıyorsunuz?Artık hayatta pahalı öyle ahım şahım gezip tozmazlar dışarda yemeler lüks oldu ama ben nereden başlasam😓
Birikim yapacak para kalmıyor o nedenle az çok ektra birşeyler gelirse sağdan soldan onu da gezi parası yapıyorum. Bende saçımı kendim boyarımi eplasyonumu kendim yaparımi cilt bakımı için kullandığım ürünler var alır evde hallederim şahsen çok paramda olsa kuaför tarzı yerlerde bunalıyorum ben o nedenle gitmezdim. Lazeri bende düşünüyorum bu aralar bir ara gittim memnun kalmadım ama yeniden denemek istiyorum belki bu sefer etki eder ki lazer lüks bir harcama değil ona harcamasan ağdası epilatörü vs bir ton para ufak ufak gidiyor zaten.. yani para sıkıntısı yoksa ne isterseniz yapabilirsiniz.

Kendine para harcamak insanı mutlu hissettiriyor bana göre ki çocuk için de şöyle faydalı . Ben annemin benim için bir şeylerden fedakarlık yapmasını sevmiyorum mesela . Şu yaşımda biz çocukken yaptığı fedakarlıklara üzülüp keşke yapmasaydı diyorum. İnsan vicdan yapıyor çünkü . Spor , lazer bınlar ihtiyaç bence opsiyonel değil. Yazdıklarınız arasında öyle lükse kaçacak bir şey göremedim. Cidden niye çalışıyoruz hayatımız çalışmakla mı geçsin biraz da keyif almamız lazım

Benim eski iş yerimde böyleydi hatta daha fazlası vardı, arkadaşlarımın çoğu evinde yemek bile yapmazdı hepsinin yardımcısı vardı. Bir çoğundan daha fazla kazanmama rağmen allah allah derdim nasıl yettiriyorlar bu işlere. Tüketim toplumu safsatalarına kanmayın, yıllar geçti hepimiz aynı oranda yaşlandık, yaptırdıkları onca şeyde bir fark yaratmadı, harcadıklarıyla kaldılar. Kendinize yatırım yapmak için spora yazılın her şeyden önce, tonla kişisel bakım işlemi yerine mesela hafta sonu tatilleri yapın, gezin, okuyun. Çok zor bir devirde yaşıyoruz, paranız olsa da çarçur etmeyin başımıza neler gelecek bilemiyoruz.

işte beklediğim yorum :)
kitap okumak, kurslar online eğitimlere katılmak, hafta sonu kültür gezileri, daha iyi bir araba. Tiyatro konser..
bunlarda kendine yatırım. Süs bebeği gibi dolaşmak ayrı, bakımlı temiz olmak ayrı.

Yves rocher oje bazı var,önce onu sürüp üzerine ojenizi sürün. Eli sudan çıkmayan bende bile minimum 6-7 gün dayanıyor oje. Her oje yenilediğinizde de manikürünüzü yaptıktan sonra kalsiyum jel sürün. Muhteşem tırnaklarınız olsun. Bazı şeyler evde yapılınca daha güzel oluyor. Ondan kalan parayı başka bir yere harcayabiliyorsunuz ❤️
Ya dediklerinize bakacağım oke için işime yarayacak çok teşekkür ederim❤️

işte beklediğim yorum :)
kitap okumak, kurslar online eğitimlere katılmak, hafta sonu kültür gezileri, daha iyi bir araba. Tiyatro konser..
bunlarda kendine yatırım. Süs bebeği gibi dolaşmak ayrı, bakımlı temiz olmak ayrı.
Süs bebeği gibi takılmaktan ziyade bakımlı güzel hissetmekten bahsetmiştim aslında.

Kendine para harcamak insanı mutlu hissettiriyor bana göre ki çocuk için de şöyle faydalı . Ben annemin benim için bir şeylerden fedakarlık yapmasını sevmiyorum mesela . Şu yaşımda biz çocukken yaptığı fedakarlıklara üzülüp keşke yapmasaydı diyorum. İnsan vicdan yapıyor çünkü . Spor , lazer bınlar ihtiyaç bence opsiyonel değil. Yazdıklarınız arasında öyle lükse kaçacak bir şey göremedim. Cidden niye çalışıyoruz hayatımız çalışmakla mı geçsin biraz da keyif almamız lazım
Aynen katılıyorum size.Benim annemde çok fedakarlıklar yaptı bizim için babam pek kıymette bilmedi mesela.Bende aklıma geldikçe üzülürüm.

Ben tüm paramı tatile gezmeye harcıyorum. Bakımlı değilim çok öyle bazı rutinlerim var sadece. Saçımı kendim boyarım kaşımı kendim alırım. Epilasyona gidiyorum çok zor geliyor o bile. Kuaförde saatler harcamak bana göre değil. İpek kirpik yaptırdm 3. gün yoldum. Tırnak yaptırdım dayanamadın birinci gün çıkarttırdım😂😂 ben gezmeyi tatili seviyorum. Asla çilekeş falan da hissetmiyorum.
Sadece kenara koy tarzı asla bana göre değil . Bakım olur tatil olur başka bir hobi olur kesinlikle sadece kazan kenara koy sarmalından çıkmalısınız.

kılık kıyafetin temiz ütülü uygun, ellerin
Süs bebeği gibi takılmaktan ziyade bakımlı güzel hissetmekten bahsetmiştim aslında.

aynı doğrultuda düşünüyoruz işte.
saçların temiz ve boyalı olması elzem, ama her gün fön bukle maşa ekstra bana göre..
tırnaklar temiz törpülü olması gerekli oje ekstra. Yani ojesiz tırnak bakımsızdır diyemeyiz, boyamak zorunluluk değil bence. tercih meselesi olmalı.
Kadınlar bakım ile süs ayrımı yapamıyorlar bazen o kadar sade ama şık kadınlar görüyorum ki, farkettiriyor yani soft böyle duruşu bakışı ruhu, aklı dolu yani..
saçlarına rastgele kalemi takmış ama kuaförden çıksa öyle güzel durmaz yani.. bu iyi bir örnek oldu.

uğraşasın yoksa bile yaptır valla öylelerinin kıymeti oluyo böyle 3 kuruş arttırayım bilmemne diyince adamlarn g*tü kalkıyor ondan sonra 3 kuruş kendine harcasan gözlerine batıyor. hem insana bi özgüven bi mutluluk geliyor güzel bakımlı görününce.

Back