Kendini çilekeş hissetmek😅

okyonus

Dua,sabır,şükür...
Pro Üye
8 Şubat 2011
16.419
27.698
798
Merhaba hanımlar.Birkaç merak ettiğim konu var herkes benim gibimi yoksa ben mi garibim.İş yerimde falan özellikle bayanlar çok harcama yapıyorlar kendinlerine botoks cilt bakımı,saçları devamlı boyalı,tırnakları yapılı.ben kaş bıyık falan kendim hallediyorum.Artık kendimi sorgulamaya başladım.Öyle kuaför bakımım falan yok.Acaba hatamı ediyorum diyorum kendime harcamaya bendemi bir yerlerden başlamayalım.Hem kendimi daha iyi hissederim diyorum.Birkaç aydır ciddi ciddi buna kafamı taktım.Mesela yarın gidip tüm vücüt lazer için anlaşacagım ardından cilt bakımına gitmek istiyorum.Sonra burun ilgili sağlık sorunum var ertelemek istemiyorum ameliyat olayım diyorum.Göğüslerim için silikon istiyorum😁Çalışan bir bayanım aylık gelirimizde çok şükür iyi.Bir tane çocuğumuz var.Evimiz arabamız var çok şükür.Yani birikim yapmayı seviyorım ama artık kendime yatırım yapmalıyım diye düşünüyorum.Mesela yine biriktireyim ama yazın onu yurtdışı için harcayım.Gidip gezeyim böyle çok çilekeş hissediyorum kendimi birkaç aydır.Sizler nasıl yapıyorsunuz?Artık hayatta pahalı öyle ahım şahım gezip tozmazlar dışarda yemeler lüks oldu ama ben nereden başlasam😓

Başkaları yapıyor diye değil de kendi istediğiniz için birşeyler yapın her zaman.
Alışkanlığım yok.Başkaları yapıyor diye değilde yani yanlarında kötü hissetmeye başladım.Ben kendime bakmıyormuşum gibi.Aslında yapmak istediklerimi yazdım sürekli erteliyorum ve bunları artık bir düzen halinde yapmak istiyorum

Merhaba hanımlar.Birkaç merak ettiğim konu var herkes benim gibimi yoksa ben mi garibim.İş yerimde falan özellikle bayanlar çok harcama yapıyorlar kendinlerine botoks cilt bakımı,saçları devamlı boyalı,tırnakları yapılı.ben kaş bıyık falan kendim hallediyorum.Artık kendimi sorgulamaya başladım.Öyle kuaför bakımım falan yok.Acaba hatamı ediyorum diyorum kendime harcamaya bendemi bir yerlerden başlamayalım.Hem kendimi daha iyi hissederim diyorum.Birkaç aydır ciddi ciddi buna kafamı taktım.Mesela yarın gidip tüm vücüt lazer için anlaşacagım ardından cilt bakımına gitmek istiyorum.Sonra burun ilgili sağlık sorunum var ertelemek istemiyorum ameliyat olayım diyorum.Göğüslerim için silikon istiyorum😁Çalışan bir bayanım aylık gelirimizde çok şükür iyi.Bir tane çocuğumuz var.Evimiz arabamız var çok şükür.Yani birikim yapmayı seviyorım ama artık kendime yatırım yapmalıyım diye düşünüyorum.Mesela yine biriktireyim ama yazın onu yurtdışı için harcayım.Gidip gezeyim böyle çok çilekeş hissediyorum kendimi birkaç aydır.Sizler nasıl yapıyorsunuz?Artık hayatta pahalı öyle ahım şahım gezip tozmazlar dışarda yemeler lüks oldu ama ben nereden başlasam😓
Yani ekonomi bu kadar kötü değilken en azından geçen sene dahil bende biraz daha rahattım trendyoldan alışverişimi yapıyordum, şehir dışına seyahate arkadaşlarımla gittiğim gibi annemle de denize giderdik. Bu sene hayatımda ilk defa yazı yaşayamadım, çoğu harcamalardan kısıtladım kendimi. Ama tabi bende herkes mi zengin lan demiyor değilim :D Bi krem 360 tl ye çıkmış ve stokta kalmıyor sadece internette değil mağazada da kalmıyor benim yves rocher dan düzenli aldığım krem 165 e çıktı diye bıraktım almayı başka kreme geçtim asdfgghh. Bi arkadaşımda demesin mi pahalı mı o ben 1000 tl ye alıyorum diye... Tamam sen al parası olan alsın zaten asla onu eleştirmem bende severim ihtiyacım olana acımamayı ama karşında ki insan pahalı diyorsa onu alacak durumu yoktur ona rağmen '' ay kız pahalı mı o ahahah '' demesi yok mu ışık hızıyla soğuttu kendinden :D

Yani ekonomi bu kadar kötü değilken en azından geçen sene dahil bende biraz daha rahattım trendyoldan alışverişimi yapıyordum, şehir dışına seyahate arkadaşlarımla gittiğim gibi annemle de denize giderdik. Bu sene hayatımda ilk defa yazı yaşayamadım, çoğu harcamalardan kısıtladım kendimi. Ama tabi bende herkes mi zengin lan demiyor değilim :KK70: Bi krem 360 tl ye çıkmış ve stokta kalmıyor sadece internette değil mağazada da kalmıyor benim yves rocher dan düzenli aldığım krem 165 e çıktı diye bıraktım almayı başka kreme geçtim asdfgghh. Bi arkadaşımda demesin mi pahalı mı o ben 1000 tl ye alıyorum diye... Tamam sen al parası olan alsın zaten asla onu eleştirmem bende severim ihtiyacım olana acımamayı ama karşında ki insan pahalı diyorsa onu alacak durumu yoktur ona rağmen '' ay kız pahalı mı o ahahah '' demesi yok mu ışık hızıyla soğuttu kendinden :KK70:
Haklısınız bir mont olmus 2bin tl.Kişisel bakım ürünleride çok pahalı.Hersey pahalı iğneden ipliğe.Ama sürekli erteledim aman ya ağda yap geç dedim öylede idare ettim ama insan sorguluyor neden diye😁1-2 aydır acayip buna kafayı taktım.Sürekli işe git çocuğa koş kendimden geçtiğimi farkettim hayat akıyor ve ben yakalayamıyorım gibi geliyor😂

Sizler nasıl yapıyorsunuz?

Ameliyata, botoksa, saç boyasina ihtiyacim yok benim ama cilt bakim, manikur pedikur yaparim ellerim ojelidir her zaman, saç bakim yaparım.
Ustume başima kiyafet alirim, dikkat ederim, spora giderim. Bu yaz yurtdisina gittim kisa sureli (vize sorunu yok)

Ben çalişmiyorum, hem çalişip hem maddi durumunuz da el veriyorken neden kendinize yatirmayasaniz. Evet her şey pahali ve ucuzlamayacak o kadar emek verip bir tatili bakimi haketmiyor musunuz?

Kendinizi iyi hissedecekseniz yaptırın tabiiki.Kendinize zaman ve para ayırmanız eşiniz nazarinda da sizi daha değerli yapıyor.Erkekler kendisine değer verip özen gösteren kadinla daha mutlu oluyor.Caniniz ne isterse imkan varken yaptırın

Ameliyata, botoksa, saç boyasina ihtiyacim yok benim ama cilt bakim, manikur pedikur yaparim ellerim ojelidir her zaman, saç bakim yaparım.
Ustume başima kiyafet alirim, dikkat ederim, spora giderim. Bu yaz yurtdisina gittim kisa sureli (vize sorunu yok)

Ben çalişmiyorum, hem çalişip hem maddi durumunuz da el veriyorken neden kendinize yatirmayasaniz. Evet her şey pahali ve ucuzlamayacak o kadar emek verip bir tatili bakimi haketmiyor musunuz?
Kıyafet falan alırım paraya acımam ihtiyaçlarımı alırım kalitelide alırım.Ama bu lazer ameliyat onları hep kafamdan geçiriyordum.1-2 aydır iyice ağır basmaya başladı.Burun ameliyatını erteliyordum mesela göğüslerim küçük onlara silikon yaptırmak gibi gibi.

Kendinizi iyi hissedecekseniz yaptırın tabiiki.Kendinize zaman ve para ayırmanız eşiniz nazarinda da sizi daha değerli yapıyor.Erkekler kendisine değer verip özen gösteren kadinla daha mutlu oluyor.Caniniz ne isterse imkan varken yaptırın
Bu konuda okadar haklısınız ki.Kendine değer veren kendine yatırım yapan kadınlar herzaman daha değerli oluyor.Sonra sende yapsaydın niye yapmadın ki diyorlar çevremde çok fazla örneği var.

Haklısınız bir mont olmus 2bin tl.Kişisel bakım ürünleride çok pahalı.Hersey pahalı iğneden ipliğe.Ama sürekli erteledim aman ya ağda yap geç dedim öylede idare ettim ama insan sorguluyor neden diye😁1-2 aydır acayip buna kafayı taktım.Sürekli işe git çocuğa koş kendimden geçtiğimi farkettim hayat akıyor ve ben yakalayamıyorım gibi geliyor😂
Öyle tabi hangi birine yetişeceksin. Asgari ücretle zaten zor çoğu kişi asgarininin üstünde alıyor- muş ben her memuru asgari ücret sanıyordum asdffg. Bugün bize misafire gelen annemin arkadaşı vardı ona merakımdan sordum normalde sorulmaz maaş ama konu konuyu açtı SGK'da çalışıyor kendisi çaycı olarak. Orada ki memurlar 15 den fazla alıyor dedi kendisi de 13 bin alıyormuş ki çoktan emekli oldu ona rağmen söylenir ama yetişmiyor diye. Bu arada biz küçük bi şehirde yaşıyoruz. Hoş büyüğü küçüğü kalmadı aynı kiralar giderler ama ulaşım kolay arabası var evi kendinin. Yani ben şaşırdım herkes zengin mi sorusunun cevabını aldım :D Kuaföre zaten gitmiyorum kolay kolay. Sizin birde çocuğunuz var Allah bağışlasın onların gideri zaten büyükten daha fazla oluyor gerçekten.

Kendinize yatırım yapın tabi köşede hep paranız olsun..

Öyle tabi hangi birine yetişeceksin. Asgari ücretle zaten zor çoğu kişi asgarininin üstünde alıyor- muş ben her memuru asgari ücret sanıyordum asdffg. Bugün bize misafire gelen annemin arkadaşı vardı ona merakımdan sordum normalde sorulmaz maaş ama konu konuyu açtı SGK'da çalışıyor kendisi çaycı olarak. Orada ki memurlar 15 den fazla alıyor dedi kendisi de 13 bin alıyormuş ki çoktan emekli oldu ona rağmen söylenir ama yetişmiyor diye. Bu arada biz küçük bi şehirde yaşıyoruz. Hoş büyüğü küçüğü kalmadı aynı kiralar giderler ama ulaşım kolay arabası var evi kendinin. Yani ben şaşırdım herkes zengin mi sorusunun cevabını aldım :KK70: Kuaföre zaten gitmiyorum kolay kolay. Sizin birde çocuğunuz var Allah bağışlasın onların gideri zaten büyükten daha fazla oluyor gerçekten.
Amin sağolun😊Çocuğunda masrafı oluyor baya oluyor hemde😀Çalışıp kendine harcamıyorsun gibi hissetmek bana kötü gelmeye başladı.

Benim eski iş yerimde böyleydi hatta daha fazlası vardı, arkadaşlarımın çoğu evinde yemek bile yapmazdı hepsinin yardımcısı vardı. Bir çoğundan daha fazla kazanmama rağmen allah allah derdim nasıl yettiriyorlar bu işlere. Tüketim toplumu safsatalarına kanmayın, yıllar geçti hepimiz aynı oranda yaşlandık, yaptırdıkları onca şeyde bir fark yaratmadı, harcadıklarıyla kaldılar. Kendinize yatırım yapmak için spora yazılın her şeyden önce, tonla kişisel bakım işlemi yerine mesela hafta sonu tatilleri yapın, gezin, okuyun. Çok zor bir devirde yaşıyoruz, paranız olsa da çarçur etmeyin başımıza neler gelecek bilemiyoruz.

Etrafınızda olanlardan etkilenip böyle bir şey yapmayın. Herkes botoks cilt bakımı yaptirmiyor zira.

Etrafınızda olanlardan etkilenip böyle bir şey yapmayın. Herkes botoks cilt bakımı yaptirmiyor zira.
Yani anlatmak istediğim sadece cilt bakımı botoks değil kendimi iyi hissedecek şeyler.Mesela burnum ilgili sorun var erteledim hep lazeri erteledim.Lazer falan bir bayan için cok güzel bir kolaylık.Kendime bakım yapıp güzel hissetmek istiyorum kendimi istediğim bu aslında.50 yaşından sonra cilt bakımına gitsem ne göğüs yaptırsam ne şimdi gençken niye sürekli erteliyorum herkes mi böyle diye merak ettim😄

Benim eski iş yerimde böyleydi hatta daha fazlası vardı, arkadaşlarımın çoğu evinde yemek bile yapmazdı hepsinin yardımcısı vardı. Bir çoğundan daha fazla kazanmama rağmen allah allah derdim nasıl yettiriyorlar bu işlere. Tüketim toplumu safsatalarına kanmayın, yıllar geçti hepimiz aynı oranda yaşlandık, yaptırdıkları onca şeyde bir fark yaratmadı, harcadıklarıyla kaldılar. Kendinize yatırım yapmak için spora yazılın her şeyden önce, tonla kişisel bakım işlemi yerine mesela hafta sonu tatilleri yapın, gezin, okuyun. Çok zor bir devirde yaşıyoruz, paranız olsa da çarçur etmeyin başımıza neler gelecek bilemiyoruz.
Dediklerinizde çok haklısınız.İş yerimde acayip bir ortam var.Tıpkı anlattığınız gibi çoğuda.Parayı çarçur etmek değilde kendime bakım yatırım yapmak istiyorum.Kenara para atıyorum altın atıyorum bir şekilde birikimi yapıyorum ama bu ay çok açıldık diye düşünmekten sıkıldım açıkçası.Kredi çekip göğüs falan keyfi yaptırmam asla ama kazandığımın bir kısmını yılda birde olsa kendime böyle harcamak istiyorum.

İki gözümün çiçeği 😍😍
Yarın hemen lazer randevusu al , lazer cidden buyuk bir rahatlık . Bende göğüs konusunda takıntıliyim seninkinin tam tersi 😁😁
İmaknin varken herseyi yap bence bu yıllar bir daha gelmeyecek . Ben bir kasima işlem yaptım kendimi dünya güzeli görüyorum 🤪🤪eminim sana da cok iyi gelecek 😍😍

İki gözümün çiçeği 😍😍
Yarın hemen lazer randevusu al , lazer cidden buyuk bir rahatlık . Bende göğüs konusunda takıntıliyim seninkinin tam tersi 😁😁
İmaknin varken herseyi yap bence bu yıllar bir daha gelmeyecek . Ben bir kasima işlem yaptım kendimi dünya güzeli görüyorum 🤪🤪eminim sana da cok iyi gelecek 😍😍
Sağol canım yarın öğle arası hemen gidiyorum lazer için görüşmeye😄Göğüs için buraya geldiğinde birlikte gidelim indirim alırız 😂Birkaç ay önce arkadaş geldi oturmaya başka şehirde yaşıyor.Göğüslerini yaptırmış.Ama nasıl mutlu görsen.Onunkilerde küçükmüş.Kendime güvenim geldi diyor sürekli dekolte şeyler bakıyorım kendime nasıl iyi hissediyorum anlatamam dedi.Ondan sonrada gaza geldim.

Back