Kendini Bilmez İzleyici Mustafa Karataş'ı Trolledi

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.886
198
Ünlü ilahiyatçı Mustafa Karataş canlı yayında bir izleyicinin "İftardan sahura kadar üflesek caiz midir?" sorusu karşısında ne diyeceğini bilemedi.

kendini-bilmez-izleyici-mustafa-karatas-i-8518669_x_8033_300.jpg

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ünlü ilahiyatçı Mustafa Karataş, kendini bilmez bir izleyicinin sorusu karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Canlı yayın esnasında izleyici sorularını yanıtlayan Karataş'a "İftardan sahura kadar üflesek caiz midir?" şeklinde bir soru yöneltildi. Bu soruyu defalarca okuyan Karataş, izleyicinin ne demek istediğini anlamadığını belirtti.

Karataş'ın bu videosu paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kırarken, birçok kişi dinin bu tarz saçma konulara alet edilmesini sert bir dille eleştirdi.

http://www.haberler.com/kendini-bilmez-izleyici-mustafa-karatas-i-8518669-haberi/?oku=1

Olumlu yaklasiyiorum:)
Hani uflemek of pof demek isyan tasir derler ya...mizmizlanmak anlaminda
aman ne bileyim ben :)

Şimdi Türkçede birçok cümlenin altta yatan, derinlerde kalmış bir sürü anlamı vardır. Bu da öyle bir cümle, nereye çekersen geliyor mübarek. Harbi hangisini kastetmiş olabilir, sarf edenden başkası bilemez. :işsiz:

Şimdi Türkçede birçok cümlenin altta yatan, derinlerde kalmış bir sürü anlamı vardır. Bu da öyle bir cümle, nereye çekersen geliyor mübarek. Harbi hangisini kastetmiş olabilir, sarf edenden başkası bilemez. :işsiz:
Ben hiç anlam çıkaramadım. Cahil miyim ne.

Mustafa Karataş'ı çok beğenirim, sık sık da izlerim, adamcağız her soruya sakince cevap verir, onu bile çıldırtmaya çalışıyorlar ya...
Okuyup üflemek anlamında sorulmuş olunabilir mi acaba dicem ama yok sanmıyorum :)) Ben olsam o soruyu okumazdım bile, doğru düzgün yazardı bir dahaki sefere...

Hakediyorlar hepsi aynı dünya para kazanıyorlar millete şükür edelim diyorlar din de para olmaz madem öyle ramazanda Allah rızası için program yapsınlar yada bu kadar uçuk paralar almasinlar

Zaten insanlar da buna tepkili ve bu yüzden yapıyorlar böyle şeyleri. Bana ekrandan israf haram diyip ayda 750 bin lira alan adama ben ne saygı ne sempati duyamam ki.

Ha hoşr şey mi ? Değil evet adamı meşgul etmek boş yere ama bu da pasif bir direniş işte.

Zaten insanlar da buna tepkili ve bu yüzden yapıyorlar böyle şeyleri. Bana ekrandan israf haram diyip ayda 750 bin lira alan adama ben ne saygı ne sempati duyamam ki.

Ha hoşr şey mi ? Değil evet adamı meşgul etmek boş yere ama bu da pasif bir direniş işte.
Aynen oye arkadaşım şükür Kuran indirilmiş ayetlerin mealini okursak sorun kalmaz elbette Arapçayı önemli ama mealini bilmediğimiz şeyi okumak ne kadar faydalı olabilirki

+1
Halkımız öyle bakıyor ki sanki adam evliya. Nihat Hatipoğlu da bu bey de para sevdası için din adını ağzına alıp kanal kanal geziyorlar işte. Ramazan geldi diye hasılat da artmıştır şimdi.

Alimler eskiden karin tokluğuna ilim ogretirlerdi/ogrenirlerdi maddi durumu iyi olanlar bu yolda para almaz para harcarlardi

Ekranlarda o kadar gereksiz programlar varken,bu programlara takmanın gereği nedir anlamadım.Bölüm başına ,reklam başına milyarları götüren var,kimsenim zoruna gitmez.İzlemiyorsan tercihindir izlemezsin.Aldığı ücret senin benim vergilerimle ödenmiyor.Kanal da o programlar sayesinde reyting alıyor.

Rahmetli ananem hep derdi ki "Cok laf yalansiz, cok para haramsiz olmazmis". Simdilerde orneklerini gordukce cok daha iyi anliyorum ne demek istedigini.Tabi ki ilim sahibi din adamlari fakir kalmasinlar ama bolum basina 750 bin TL gibi astronomik ucretler alirkende bir sorgulasinlar bir zahmet hakkim mi diye? Evet diger oyuncularda yaptiklari isten cok paralar aliyorlar ben ce onlarinda sorgulamasi gerek dunyada bu kadar ac varken bu zenginlik hakkim mi?

Back