- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
başlık hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
Hoşbulduk beratticim
Hosgeldin.
nlp ne yapiyor jelesec.
canım hoşbuldukçok iyi çok 20.gün önce eğlencedeydik gecelere aktıkk
ahhh ahhh Izmir de olacaktin sen ya :) gecelere beraberce akardikcanım hoşbuldukçok iyi çok 20.gün önce eğlencedeydik gecelere aktıkk
Iyi ki yarismadan cekilmissin.
4 numarayi istiyorsan deadline ile degistir.
ahhh ahhh Izmir de olacaktin sen ya :) gecelere beraberce akardik
Oh ne guzel . Biz de burda beratti ile gunduzlere akiyoruz.
Tabi kislari luckyle akiyoruz :)Oh ne guzel . Biz de burda beratti ile gunduzlere akiyoruz.
Ben yiyerek verenlerdenimEn azindan mutlu oluyorum yedikce
Yok yok vermem ferah dairemiBenim orasi
Neyse ben kactimSabah okul ve kres servisi yaptiktan sonra ise gidecem
Iyi geceler canlar
Kiz zaten seninle beraberiz burda :) jelesec trede :)Londra'nin nesi var. Burda ak bende geleyim.
ahhh ahhh Izmir de olacaktin sen ya :) gecelere beraberce akardik
Valla yazin Izmir e gelirseniz akariz :)yapalım k.k kızları olarak bir gece coşalımmmözlemişim seni yahu eskilerden geyikcim ban yiyenimmm
Kiz zaten seninle beraberiz burda :) jelesec trede :)
yapalım k.k kızları olarak bir gece coşalımmmözlemişim seni yahu eskilerden geyikcim ban yiyenimmm
Tabi kislari luckyle akiyoruz :)
canım eski şirketten arkadaşalrımla geldim 4.gün İzmire aktık gecelere orada meşhurmuş bilmem bilirmisin endülüs meyhanede aman ne dağıttıkgelirsem haber veririmm akarız
Ben Izmirliyim zaten , ama londra da yasiyorum uzun zamandir . Ailem orda brn de yazlari :) ayni zamanda bulunursak cok memnun olurum tanisiriz :)canım eski şirketten arkadaşalrımla geldim 4.gün İzmire aktık gecelere orada meşhurmuş bilmem bilirmisin endülüs meyhanede aman ne dağıttıkgelirsem haber veririmm akarız
Hey gidi gunler ne banlar yerdim eskiden ama yaslandim duruldum.
Bu kez baska yerde goruselimmelonun da profili iptal bugun farkettim.
Ben Izmirliyim zaten , ama londra da yasiyorum uzun zamandir . Ailem orda brn de yazlari :) ayni zamanda bulunursak cok memnun olurum tanisiriz :)
Kiz zaten seninle beraberiz burda :) jelesec trede :)
valla bende aynıyım ban yemeyeli müdürden kazenden çok oldu eskisi gibi enerjim yok yaş 43 oldu
hic anlamiyorum neyden bahsediyorsunuz ban nedir ? ne demekvalla bende aynıyım ban yemeyeli müdürden kazenden çok oldu eskisi gibi enerjim yok yaş 43 oldu
hic anlamiyorum neyden bahsediyorsunuz ban nedir ? ne demekhic yemedim tatli bi sey mi