kendini bildi bileli adeti düzensiz olanlar

357SACO

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
396
115
648
40
arkadaşalar kendimi bildi bileli hep adetim düzensiz bıktım artık,defalarca dr gittim tüm hormonlarım normal kistim yok drlar doğum kontrol hapı veriyorlar içiyorum 1 2 ay düzeliyor sonra hop yine aynı ,benimle aynı durumu yaşayan var mı ? bebegim de yok henüz aklıma saçma sapan şeyler geliyor ((

benım de adetım kendımı bıldım bıledı duzensızdır.yaşım 21.bu konu ıcın doktora gıttım dogum kontrol hapı verdı ama yaşım daha cok kucuktu lıse 2ye gıdıyordum.bu yuzden kullanmak ıstemedım.bazen 2-3 ay duzenlı oluyor sonra yıne bozuluyor..:2:

al benden de o kadar bazen korkuyorum A llahım bu neden böyle diye...gerçi alıştım ben bu düzensizliği

benimde adetim hep düzensizdir
sebebinide yumurtalığımda kist var ona bağlıyorum..
çocuk istiyorum ama bu adet düzensizliğinden kurtulmam lazım önce
bu yüzden en kısa zamanda dr.a gidicem
sizi anlıyorum çok sinir bozucu bir durum

Ah canım kader arkadaşıyız seninle :) Aynı durumdayım bende çok şükür hiç bir problem yok yumurtalıklarım da gayet sağlıklı. Fakat adetlerim düzensiz. evlenmeden önce yasmin kullandım 1seneye yakın sonra evlenince 2 ay sonra bıraktım. Kendimi bildim bileli de bu durum hep düzensiz. Tarlusal diye hap werdi 6 gün kullan sonra regl ol diye ama ben sıkıldım. yani bu durum hapla olmaz ki artık bebek istiyor eşim ama ilk önce düzenli adet görmem lazım. ne yapmam lazım daha inan bende bilmiyorum :/

evliyim 2 yıllık.doktora gidiyorum hormon tahlili,ultrason bir doğum kontrol hapı hadi güle güle kimlere gittim kimlere hayıtla birz düzeldi şimdi de hafif pembe akıntı şeklinde çok uzun süre geliyor 2 ay gelmiyor kafasına göre yani bazen üzülüyorum bazen hep böyleydi ilk adetimden beri diyorum of of yalnız degilmişim Allah hepimize şifalar versin inşallah arkadaslar

doğum kontrol hapı kullandığım sürece düzgün ama ne zaman bıraksam 2 ay gecmeden yine düzensizleşiyor. tek çaresi doğum kontol hapı olamazki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…