• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini beenmeme hastal

crazy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
622
3
0
İstanbul
kızlar benim gibi olan varmı acaba vücudunu orasını burasını beğenmeyip veya başkalarının vücuduna bakıpta benim bacaklarım neden böyle değil gibi eleştirip hep kendiyle uğraşan komplekse giren bu durumun hayatını etkileyen kendini kötü hisseden hatta ruhen hasta gibi hisseden varmı bunun çaresi nedir sizce?

canım bence haline şükret allah hiç bir yerini sakat vermemiş niye kendini beğenmiyosunki yada beğeniyosunki

sen boşver canım benim hayatı doya doya yaşa yazdıklarımıda yanlış anlama sakın heea.s.

ergenlik dönemini geçeli çoook oluyor önceden yoktu son zamanlarda çok takmaya başladım halime hep şükrederim ama kendimide çok incelerim bu hastalık haline geldi:((

durumun o kadarmı vahim!!!
Elinin ayağının olduğuna şükretmelisin, şuan çalışabiliyosan şükretmelisin...
Kimbilir kaç insan var senin yerinde olmak isteyen bunları düşünp kendini rahatlatabilirsin...

bunlara şükrediyoruz tabi ki ama insan bazı dönemler değişiklik isteyebilir o yüzden böyle kendi beğenmez bence saçlarında falan değişiklik yapmalısın

kendine güvenmelisin bence. herkesin üstün olduğu şeyler vardır elbette. dış görünüşünü kafana takma. üstün olduğun noktaları ortaya çıkar. herşey maddi değildir. manevi özellikler de vardır bunları unutma. ve herzaman bence ruh güzelliği daha önemlidir...

daha büyük derdin yok demekki(Allah vermesin)
ama gercekten bazi insanlarin düsünecek kafaya takacak okadar baska seyleri varki, seninki sadece görünüsünse eger sevinmelisin =)

böyle zamanlarda cocugu zor durumda olan anneler gelir aklima, en cok onlara üzülürüm ben cünkü , hic kiyamam anneciklere(Allahim yüzlerini hep güldürsün insallah) cok kizarim kendime, taktigim seye daha sonra gülerim icten ice ne sacma diye..

sükretmesini bilmek gerek ne olursa olsun

Allaha şükürler olsunn.Rabbim herkezi kusursuz yaratmıştırr..Bence haline şükretmelisin..Ne insanlarr varrrr...:delphin:Onları görünce yatıp kalkıp dua etmemiz lazım:delphin:

durumun o kadarmı vahim!!!
Elinin ayağının olduğuna şükretmelisin, şuan çalışabiliyosan şükretmelisin...
Kimbilir kaç insan var senin yerinde olmak isteyen bunları düşünp kendini rahatlatabilirsin...

Onlarıda düşünmek lazım ama burada böyle şeyler söyleyeceğimize arkadaşı motive eden şeylerden bahsedebiliriz.
Örneğin saç stilini değiştir git bakım yaptır,üstüne başına yeni şeyler al gibi...
Güzel sözler söyleyip mutlu edebiliriz.

inanın bende aynı düşünceler içerisindeyim... bu değişebilir mi bilmiyornm ama sanırım degısmesı ıcın gercek anlamda guzellesebılmek lazm... bu da mumkun degıl hele kı bu duurmdayken... bılmıyorum sonu ne olur bu kompleksın... ama cıddı boyutlara gıttıgı kesın :(benneyaptımki:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

kızlar benim gibi olan varmı acaba vücudunu orasını burasını beğenmeyip veya başkalarının vücuduna bakıpta benim bacaklarım neden böyle değil gibi eleştirip hep kendiyle uğraşan komplekse giren bu durumun hayatını etkileyen kendini kötü hisseden hatta ruhen hasta gibi hisseden varmı bunun çaresi nedir sizce?

Eger ileri derece ise evden disari cikamamaya basladiysan plastik cerrahinin kapisini asindirdiysan ve sonuclardan da memnun kalmiyorsan psikayatri cozumu.. herkes kendine takiyor herkesin muhakkak vardir begenmedigi seyler .. yetiskin biri isen ve memen ergen kiz memesi gibiyse bunu takinti yapip yaptirman normal ardindan kemerli bi burun icinde ameliyat olman normal gercekten ihtiyacin varsa ve senin icinde sorunsa ama zaten dolgun olan dudaklarina dolgu kemersiz burnuna estetik ameliyata girip kaldirtma gereksiz takintilar coksa bunu takindi yaptigini sen degil yakinlarin daha iyi gozlemler ..

Back