Kendine Yetebilen İnsan

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
48
Başlıkta belirttiğim insanı olabilmek için çok uğraşıyorum çok istiyorum ama olmuyor. Önceliğim hep başkaları. Kendi kendime plan yapamıyorum, belki arkadaşlarım plan yapar da katılamam diye. Telefon elimden düşmüyor, biri mesaj atar da farketmem ya da bir olayı kaçırırım diye. Bir sıkıntım olduğu zaman açık seçik anlatırım çekinmem. Hissettiğim her detayı yazarım. Bunu benden başka yapan Yok çok sonra farkettim. Hep başkalarının planlarına hazırım, başkalarının sorularına evet cevabım. Onların sorunlarına kafa yorarım ama kimse benim ruh halimi farketmez bile, farketse de bir iki teselliyle geçiştirir. Ben çok fazla duyarlı ve hassas biriyim sanırım. İnsanların zaafları, kırgınlıkları, hoşlanmadıkları davranışları çabuk farkeder bunlara uygun davranırım. Onların yerine fazlaca düşünür alınabilecekleri şeyleri farkederek önlem alırım. Ben bınları yaparken aynı şekilde önemsenmemek canımı yakıyor. Trip atsan olmuyor atmasan olmuyor. Belki sevgilerimiz eşit ama davranışlarımız kesinlikle değil.

Ben sadece kendime bağlı olmak istiyorum, kendime yetebilmek kaliteli vakit geçirebilmek ve bundan zevk almak istiyorum. Bunları yaparken başkalarını merak etmek istemiyorum.

Bunu başaranlarınız var mı aranızda, varsa küçük tavsiyelerinize nasıl bu noktaya geldiğinizde ilgili fikirlere açığım.

bu biraz senin özelliklerine bağlı bişey
yani sonradan edinebilinir mi bilmiyorum

Loner derler buna ingilizcede

yani yalnız da zevk alabilen, yalnızlığı seven kimse
ben mesela kendimi çok güzel oyalarım
kendi kendimi yemeğe çıkarırım, kendi kendime alışveriş yaparım
yanımda biri olunca da hoşuma gidiyor
ama kendim olunca da eğlenebiliyorum
bişeyleri tek yaptığında daha az zevk alacaksın diye bişey yok

eskiden senin gibiydim ama
lisede bi kere tesadüfen bir şey öğrendim
o benim hayattaki dönüm noktam oldu
arkadaşlar meğer buluşacaklarmış
x i çağırmışlar x gelemem diyince
eksik kaldıkları için beni çağırmışlar
ve de yazışmalarını okudum
ne de olsa gelir yazmışlar
yani ben cepte görünmüşüm
onu gördüğümden beri sadece canım isterse tamam diyorum
başkalarıyla da plan yaparken kendime göre hareket ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…