- 15 Haziran 2016
- 115
- 16
- 98
- Konu Sahibi Karakalem0772
-
Herşeyin farkindayım bilincindeyim ama uygulama kisminda hep hataliyim.. Haklısınız , tesekkur ederim..Bazen yıllarda geçirsen biriyle o doğru insan değilse elbet birgün bitiyor..Ki sen ilişkideki sıkıntılarında farkındaymışsın karşındaki nasıl mutluysa sende mutlu olmana bak kendine değer ver önemli olan sensin unutma...
Farklı bir tesbit teşekkür ederim.. Arkadaşlarım cevrem ondan görünüm itibariyle daha farkki olduğumu söylüyorlar tabiki insani güzel kılan davranışlar ama hem davranis hem de görünüm itibariyle benim kalemim olmadigini söylüyorlar. Kagida özellikleri siraladim insanin abartmiyorum sadece tas catlasin 3 vasfi cikti. İşinde yetenekli, vs vs bu adamin başka hic bir portföyü yok geniş değil. Olumsuzlari saydim maddelerce sonra kendi olumsuz onunda dile getirmiş olduğu yönlerimi yazdim. Yaptigim fedakarlıklar bini asmis bu apacik ortadaBu dört yıl size ne kattı?anlattığınız kadarıyla, fazlasıyla zarar verdi..Çünkü siz kendinizi sevmiyorsunuz,öncelikle bir ilişkide kendini sevmeyen insanı karşı taraf ta sevmeyebiliyor.sizi ona çeken de kendini sevmesi!bu hayranlık duyduğunuz tarafı,ona çeken ve farklı kılan.....şimdi siz farklı olun artık; ve kendinizi sevin,önce aynalarla barışın sonra ise iç dünyanızla..vasıflarınızı sıralayın bir kağıda ve artık daha güçlü olun...Bu haliniz devam ederse mutsuz olmanız kaçınılmaz!Lütfen önce kendiniz için savaş verin, bırakın gideni,ardından bakmayı ve kendinize acımayı!
İnanın bunların bir gün gelecek ve hiçbir önemi kalmayacak...Size sadece, kendinizi önemli görmeniz konusunda yardımcı olsun bu ilişki,sonrasında da bir tek; bu kattığı olumlu yönünü düşünüp anımsayacaksınz sadece birazcık zaman!Farklı bir tesbit teşekkür ederim.. Arkadaşlarım cevrem ondan görünüm itibariyle daha farkki olduğumu söylüyorlar tabiki insani güzel kılan davranışlar ama hem davranis hem de görünüm itibariyle benim kalemim olmadigini söylüyorlar. Kagida özellikleri siraladim insanin abartmiyorum sadece tas catlasin 3 vasfi cikti. İşinde yetenekli, vs vs bu adamin başka hic bir portföyü yok geniş değil. Olumsuzlari saydim maddelerce sonra kendi olumsuz onunda dile getirmiş olduğu yönlerimi yazdim. Yaptigim fedakarlıklar bini asmis bu apacik ortada
Uygulayacağım çok teşekkür ederimmm :)İnanın bunların bir gün gelecek ve hiçbir önemi kalmayacak...Size sadece, kendinizi önemli görmeniz konusunda yardımcı olsun bu ilişki,sonrasında da bir tek; bu kattığı olumlu yönünü düşünüp anımsayacaksınz sadece birazcık zaman!
dip not:kağıda kendi vasıflarınızı yazın onun değil,önceliğiniz kendiniz unutmayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?