Kendine hakettiği özeni gösteren bayanlar yardım lütfen

makyaj yapmadıgım gunler sanırım agrıdan kıvrandıgım gunler falandır:) onun dısında devamlı yaparım cunku aynaya baktıgınızda kendinizi guzel goruyorsanız moralinizde akabinde duzeliyor..az oz yapıyım fazla vaktimi almasın dersen bronz bir allık surmeni tavsiye ederim yuzu cok hos gosteriyor kaslarını hafif boya cunku kaslar yuzun ifadesinde cok onemli biraz belirginlestirince yuz ortaya cıkıyor eyeliner suruceksen cok ince cek ve ustune rimel dudagına pastel tonlarda bir ruj mis gibi olur..sacların icinde cıktın dustan duzlestirmekle falan ugrasmak istemiyorsan dogal haliyle yarım at kuyrugu veya yarım topuz modellerini dene cok hos gorunuyor onlarda sonra sonra zaten daha fazla vakit ayırmaya baslarsın kendini oyle begendikce

Spora başla mutlaka, canlanıyorsun. Ben bir donem yapiyordum birakmistim uzun sure ve tekrar basladim. Gercekten buyuk fark oluyor . Ha kilolu degilim spora ihtiyacım yok gibi dusunme bende 47 kiloyum spor sadece kilo vermek icin yapılan birsey degil. Salona kayit ol hergun 1-1,5 saat vakit ayır farkı gör. Gercekten usengeclik, uyusukluk azalacak ve gececek. Daha istekli olucaksın bircok seyi yapmak için.

Ben evde otururken mumkun mertebe pijama ya da tayt kazak giyiyorum. Pijamalarim da hep takim olmali boyle iyi hissediyorum kendimi. Evde dudaklarimda nemlendirici oluyor. Saclarimi duzgunse iyi hissediyorum kendimi. Makyaji cok seviyorum ama kendime asiri yapmiyorum cildime kiyamiyorum:) disari cikmadan once ben de kiyafetlerim belliyse onceden 10 dkda hazirim makyaj da dahil. Makyaj dedigimde bb krem allik rimel ruj falan. Ama eyeliner surersem sure fena uzuyor:) Full makyajli yuzleri temiz ve dogal bulamiyorum kalip gibi geliyor bana.

Gunluk dus almak epilasyonu ihmal etmemek, temiz giyinmek, vucudu nemlendirmek bakimli olmak bence. Sacina surekli masa yapip duzlestirip kirik yanmis sacla dolasan kadinlar bana bakimlu gelmiyor.

Bonus olarak da oje surmek derim. Bayiliyorum.

tekrara düşmeyeyim ben de bunların aynılarını yapıyorum :)
bi de benim ten rengim çok beyaz, ama nasıl diyim kanım çekilmiş gibi :KK70: o yüzden özellikle göz altlarıma mutlaka renkli nemlendirici kullanıyorum bir de şeftali tonlarında allık, yoksa aynaya bakınca korkuyorum :KK70:
:) beyaz tenli olmak en cok ozendigim seydir ya
Ben marsik gibi karayim cunku

spora başla bence gerisi gelir-enerjin artar depresyon azaldıkça, bakım vs yürür gidersin-
ay bir de kızlar iş okul bir şey yok mu ya
nasıl özeniyorum dertlerinize :KK53:
kendime bakmam lazımı geçeli çok oldu şu an bıyıklar meydanda saç baş darmadağın yarına teslim var sivilceden yüzüm görünmüyor :kızgın:
Var. Ama dönem birincisi okulun en bakımlı kızı mesela. Nasıl beceriyorlar anlamıyorum. Kendine saygısı çok fazla sanırım bu insanların.

Ikinci dönem yapacağım mutlaka
Spora başla mutlaka, canlanıyorsun. Ben bir donem yapiyordum birakmistim uzun sure ve tekrar basladim. Gercekten buyuk fark oluyor . Ha kilolu degilim spora ihtiyacım yok gibi dusunme bende 47 kiloyum spor sadece kilo vermek icin yapılan birsey degil. Salona kayit ol hergun 1-1,5 saat vakit ayır farkı gör. Gercekten usengeclik, uyusukluk azalacak ve gececek. Daha istekli olucaksın bircok seyi yapmak için.

:) beyaz tenli olmak en cok ozendigim seydir ya
Ben marsik gibi karayim cunku

ben de marsık gibi kararıcam diye güneşin altına yatıp istakoz gibi kızarıyorum :KK70:
her şey dozunda güzel ya, benim vucudumda damarlarım falan görünüyor beyazlıktan, o yüzden ben de hep buğday tenli, düz saçlı ve kaş sahibi hatunlara özenmişimdir :oops:

para azizim para :)
lazer epilasyonu çok istiyorum ama çok pahalı yaa :KK43:

Sende haklısın tabi canım. Eğer çalışıyorsaniz giderden bir şekilde kısın birikim yapın. şöyle düşünürsek kuaforde ağda yaptıran bir bayan ayda 2 kez gitse ortalama 100 lira bayılıyor en iyi ihtimalle. Bizim buralarda rekabet olduğu için seansı 150 tl ayda 1 kez gidiliyor ve tuylerin tekrar uzaması 1.5 ay kadar tabi tüyede bağlı.

en son 2 ay once makyaj yaptım. 8 aydır çalışıyorum işe sadece 1 gün makyaj yaparak geldim. makyaj yapmnaktan nefret ederim. ama ıkı gunde bır dus alırım dişlermi sabah akşam fırçalarım en dikkat ettiğim ağız ve tırnak bakımıdır. kulak bakımımda temiz kötü de kokmuyorum. düzgün de giyiniyorum yeter bence.

ben de marsık gibi kararıcam diye güneşin altına yatıp istakoz gibi kızarıyorum :KK70:
her şey dozunda güzel ya, benim vucudumda damarlarım falan görünüyor beyazlıktan, o yüzden ben de hep buğday tenli, düz saçlı ve kaş sahibi hatunlara özenmişimdir :oops:
Hayallerimdeki pelin :KK19:
Konu tasinmis bu arada artik bu gerizekali yorumumu neye borclu oldugumu sormaz modlar :KK66:
Ben bir de agdayi cok seviyorum, sen lazer yaptirmissin o da iyi bisey,hep tertemiz
Ben de agdaci hatun arkadasim diye lazer yaptirmiyorum:KK66: baska turlu gorusemicez cunku
Yaz kis ayda bir kere gidiyorum tum vucut agdaya, moralim duzeliyor valla

X