- 1 Eylül 2021
- 4.745
- 18.071
Sprey vernik diyecegim ama rengi bozabilir emin olamadımBu güzel bir soru benim de kafamı kurcalıyor çözüm bulamadım belki fısfısla toz alırım bi süre çok kirlenirse bozarımKuzenim temizlik derdi olmasın diye çerçeveletti mesela onunkiler daha da güzel olmuş
Ne güzel şeyler yapmışsınız keşke bakabilseydikBekarlık zamanımda olsaydım, evimin neredeyse tamamı geri dönüşüm üzerine kuruluydu ama evlenince bütün eşyalarımı İstanbul'da bıraktığım için, burada gösterebileceğim bir şey kalmadı.
Hatta aldığım uzun süreli dikiş eğitimi sayesinde, akla ziyan çantalar, kıyafetler, aksesuarlar tasarladım. Kıyafetlerin birçoğunu halen giyerim. Kot pantolonlardan, aplike ya da nakış işlemeli kot etekler yapmıştım. Hepsi muhteşem olmuştu. Sonra motosiklet sevdasına etek giymeyi azaltınca, farklı kıyafet eğilimlerin oldu.
Çok severim geri dönüşümü.
En son yaz boyu yediğim dondurma çubuklarını renkli ojelerle boyayıp tutkalla rulokat tenekesine yapıştırıp küçük metal bir kova ile tamamlayarak kuyu yapmıştım. Çok tatlı bir dekor ürünüydü.
İnsan çok eğleniyor uğraşırken.
BayıldımBen de çeyizimdeki dantelleri değerlendiriyorum
Teşekkür ederimBayıldım
Cho al bunu kimse almadan al sakin birakmaŞu makaradan çok güzel sehpa olurortada yan tarafı kırık diye bıraktım ama hala düşünüyorummm
O kadar hoş durmuş ki o dantelli tablolarla ne efsane dekor olur. Şuan ben bile kafaya koydum. Ama hic dantelim yokTeşekkür ederim
Göndereyim ben çünkü ben de aşırı fazla var hepsi de anneciğimin el emeği göz nuru, öyle olmasa çoktan atmıştımO kadar hoş durmuş ki o dantelli tablolarla ne efsane dekor olur. Şuan ben bile kafaya koydum. Ama hic dantelim yok
Ayy jess üstü falan bayağı kırıkmış bıraktım valla. Ama kimse de almamış gelip gidip inceliyorumCho al bunu kimse almadan al sakin birakma
İnceledim çok güzel olmuş ellerine sağlıkBunlarda benim yaptıklarım epeydr ara verdim yapmadım hiçsonradan,çok keyifli oluyor hemde kafa dağılıyor yaparken.
Popüler Konu - Kendi yaptığım çalışmalar
Tesadüfen youtube'tan gördüğüm kozalak boyama cam şişe boyama ve tabakta peçete dekupajı çok hoşuma gitmişti. Dedim bende denerim bunları aldım malzemeleri icat etmeye başladım.El beceriside çok yok tu bende bişiler yapmaya çalıştım.Umarım beğenirsiniz hanımlar. Önce kozalak boyamalarım.www.kadinlarkulubu.com
Ya çok güzel düşünmüşsün bunuBen de minnak kizimin sifonyerine sunta organizer yapiyorum, boyle daha stabil ve ucuza geliyor. kocama suntalari boyayayim mi eskimis beyaza dedim, boyama gerek yok dedi . Sizce hanimlar? Eki Görüntüle 3150436
Değişik olmuş en azından değerlenecek boyamaya gerek yok aslında,yada 1 kat vernik sürülebilir belkide.Ben de minnak kizimin sifonyerine sunta organizer yapiyorum, boyle daha stabil ve ucuza geliyor. kocama suntalari boyayayim mi eskimis beyaza dedim, boyama gerek yok dedi . Sizce hanimlar? Eki Görüntüle 3150436
Sağol canım seninde ellerine sağlık olsun,kozalaklarla neler yapıyorlar öyle,yaptığında paylaşırsan sevinirimİnceledim çok güzel olmuş ellerine sağlıkbu kozalakla benimde bir düşüncelerim var bakalım yaptığımda paylaşırım inşallah
Bayıldım muhteşem olmuşDönüşümler tamamyüklemeye anca fırsat bulabildim. Sehpayi komodin yaptım. Yatak başlığımı da beyaza boyadım
Eki Görüntüle 3160689
Eki Görüntüle 3160688
Çok güzel olmus ya bayiliyorum ben böyle çantalara. Çok da pahalı bunlar. Ellerinize sağlık