- 30 Ocak 2017
- 12.482
- 192.797
Çok teşekkür ederim çok da uyguna geldi herkes deneyebilir. O sekilde bir fikrim daha var daha zengin duracak. Yaparsam paylaşırımÖzellikle Tabloya bayıldım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim çok da uyguna geldi herkes deneyebilir. O sekilde bir fikrim daha var daha zengin duracak. Yaparsam paylaşırımÖzellikle Tabloya bayıldım
Boya işçiliği mi güzel olmadı yoksa rengi mi beğenmediniz? Modeli nasıl acabaBen yeni aldığım zigonlu orta sehpamı beyaza boyadım çok kötü oldu düzeltemedim de sehpayı da 3000 tl almıştım bi daha dönüşüme cesaret edebilir miyim bilmiyorum
Çok teşekkür ederimmKonu cok guzel fikir olarak, calismalar da harika Yapmaya zaman ayiramasam da izlemeye bayiliyorum boyle seyleri, konuyu takibe alacagim
İşçilik güzel olmadı cam olan kısımlar çok kötü oldu . Oturma odasına kaldırmak zorunda kaldımBoya işçiliği mi güzel olmadı yoksa rengi mi beğenmediniz? Modeli nasıl acaba
Cam boyası ayrı satılıyor aslında onunla yapmak daha iyi olurdu. Ya da camı kaldırma şansınız yok mu? Ayna efektli boyalarda var. Sanki üstüne ayna kaplamissiniz gibi görünüyor. Sadece cam yüzeylerde uygulanıyorİşçilik güzel olmadı cam olan kısımlar çok kötü oldu . Oturma odasına kaldırmak zorunda kaldım
Modeli ekliyorum aynısındandı
Aaa onu bilmiyordum özelden bana ayna efektli boyayı atarmısınız rica etsemCam boyası ayrı satılıyor aslında onunla yapmak daha iyi olurdu. Ya da camı kaldırma şansınız yok mu? Ayna efektli boyalarda var. Sanki üstüne ayna kaplamissiniz gibi görünüyor. Sadece cam yüzeylerde uygulanıyor
Tabi ama boyasız bir yüzeye uygulanması gerek. Yani ya boyayı cikaricaz önce ya da başka bir cam koyulacak. Ya da cam kalkiyorsa camsız da kullanılabilirAaa onu bilmiyordum özelden bana ayna efektli boyayı atarmısınız rica etsem
Önce boyaları çıkarmam gerekecek gerçekten çok teşekkür ederim çok güzel fikir verdiniz hemen boya sökücü araştırıp boyaları komple çıkarıp tekrar boyayacağımTabi ama boyasız bir yüzeye uygulanması gerek. Yani ya boyayı cikaricaz önce ya da başka bir cam koyulacak. Ya da cam kalkiyorsa camsız da kullanılabilir
Önce boyaları çıkarmam gerekecek gerçekten çok teşekkür ederim çok güzel fikir verdiniz hemen boya sökücü araştırıp boyaları komple çıkarıp tekrar boyayacağım
Ne hoş olmuş fikir süper özellikle krem rengi olana bayıldım emeğine sağlıkBen de çeyizimdeki dantelleri değerlendiriyorum
Teşekkür ederimNe hoş olmuş fikir süper özellikle krem rengi olana bayıldım emeğine sağlık
Cok guzel olmus , bunlarin temizligi nasil olacak acaba tozlaninca ?Ben de çeyizimdeki dantelleri değerlendiriyorum
Bu güzel bir soru benim de kafamı kurcalıyor çözüm bulamadım belki fısfısla toz alırım bi süre çok kirlenirse bozarım Kuzenim temizlik derdi olmasın diye çerçeveletti mesela onunkiler daha da güzel olmuşCok guzel olmus , bunlarin temizligi nasil olacak acaba tozlaninca ?
Sabunlu bezle silinir ya önlü arkalı. Çok da gerek yok bence çerçeveyeBu güzel bir soru benim de kafamı kurcalıyor çözüm bulamadım belki fısfısla toz alırım bi süre çok kirlenirse bozarım Kuzenim temizlik derdi olmasın diye çerçeveletti mesela onunkiler daha da güzel olmuş