Selam kızlar
burada el emeklerimizi paylaşabiliriz diye düşündüm. Belki birbirimize fikir veririz. Ve en bi sevdiğim eşyalarımızı zevkimize uygun dönüştürüp daha kullanılabilir hale getirebiliriz
Bilirsiniz zevklerimiz dönem dönem değişir. Ben mesela yeni evliyken pembe delisiydim. Ay pembe olsun güllü olsun. Her yerde olsun
yeni gelin sendromu
yeri gelmişken 6-7 yıl önce yaptığım bazı şeyleri göstereyim. Yani tam olarak oğlum doğmadan önce
Bunu bir petshop atarken resmen panter gibi atlamıştım
Eki Görüntüle 3149021
Bu pembeliler benim baktığım açıdan dönüşüm sayılmaz ama yine de göstermek istedim. Hobi amaçlı yapmıştım bunları
Eki Görüntüle 3149024
Bu hobi işimde de 3 çeşit eskitme kullanmıştım. Sonra tabi pembe zehirlenmesi yaşayınca anneme verdim
şimdi ki aklım olsa verir miydim
Evet
Eki Görüntüle 3149028
Simdi gelelim düşük maliyetli gerçek dönüşümlerime
Bu ilk evimde halihazırda bulunan kaynanamın eski dolabiydi. Koyu kahverengiydi ve her yerinde çizikler vardı. Ben onarıp boyayıp bu hale getirmiştim. Gelin çiçeğimden de anlaşıldığı üzere yeni evliydim
şu an evimde yer olsaydı bunu da getirmek isterdim
Eki Görüntüle 3149080
Şimdi ceviz tonlardan ve siyah/gümüş detaylardan hoşlanıyorum. Gri zaten herkesçe seviliyor artık. Ama evler çok bir gri gri oldu bu sefer değil mi
Geçen yıl yaptığım tablo. Şu anda da kullanıyorum. Göründüğü üzere bir sürü kuru dal ve yaprak toplamıştım
eskitme boyasıyla beraber bana 20 liraya gelmişti
Eki Görüntüle 3149100
Bu konuyu açmam için beni fişekleyen aslında yatak odama el atacak olmam. Hiç makyaj masası ve komodin kullanmadım. Çünkü eşim bilgisayarlarını nereye koysundu
ama çok şükür şimdi bir makyaj masası alınacak. E yılların birikmişligi var tabi aşırı heyecanlıyım
odadaki diğer eşyalarla da uyumlu hale getirmek istiyorum. Yatak odamı pek içime sinerek almadım. Keşke hepsini değiştirebilsem ama nerdeeee
Yatak başlığımı boyayarak başlamak istiyorum. Koyu krem rengi şu an bayağı sarıya dönük. Beyaza boyanacak
Üçlü zigon sehpam vardı. En büyüğü kırıldı. Sonra döndüm ve ortancaya dedim ki niye seni komodin yapmıyorum
küçük bir çekmece
marangozda yaptırıp onu da komple beyaza boyicam. Siyah kulpla çok şeker olur
çekmece rayıyla beraber 100 lira tutarmis. Bir boya bir vernik alsam onlarda toplam 50-60 lira olsa gerek. Bundan iyi bir şey çıkarsa yine düşük maliyetli güzel bir dönüşüm olacak. Bakalım
Şu an bu şekilde
Eki Görüntüle 3149010
Bitmiş halini de paylaşırım. Belki size de fikir olur. Evde yapılan küçük değişiklikler insana çok iyi geliyor. Hele benim gibi vaktinizin çoğunu evde geçiriyorsaniz. Bence eşyalarında bir ruhu var. Çünkü hepsinin kendine has bir enerjisi var. Hele ki o şeye emek verdiyseniz çok daha tatlı oluyor. Gidip gelip bakıyor insan
iki lafımdan biri de tatlı şeker
Allah'ım sen diyetimi koru
Artık bir şeyler yaptıkça burada paylaşırım. Sizin de yaptıklarınız ya da yapmayı düşündükleriniz varsa merakla bekliyorum