-
- Konu Sahibi fataldanger
arnicayı kullanayım mı bu dönemde_?Günde kaç kez sürmeliyim
Geçmiş olsun canım, ilk işin bir cilt doktoruna gitmek olsun kendin makyaj da dahil hiçbir şey sürme yüzüne. Bepantene iyi gelebilir ama gözaltları hassastır o yüzden doktoru ihmal etme. Kalıcı olacağını düşünmüyorum. Yalnız sana tavsiyem ağda işlerini kendin yavaş yavaş öğrenip kendin yaparsan hiç canın sıkılmaz. Ayrıca bir bayanın gözaltına kadar ağda sürmeyi ilk kez duyuyorum. Ben olsam o kuaföre gidip yüzümü göstermeden rahat etmezdim, sen ses etmedikçe seni denek gibi kullanmış işbilmez kadın.
Aslında ben de o yüzden hiç rahat değilim,kesinlikle bi gidip konuşup içimi dökmek istiyorum.Ama nasıl desem şekilcilik olarak algılanmasından korktuğum için söylemeye çekiniyorum ama böyle biraz mahallede kavgacı tipli kadınlar olurdu ya eskiden, öyle bir tip var kadında.Şimdi olay kavgaya döner çirkinleşir diye korkuyorum.Modern görünümlü,anlayışlı bir kadın değil.Böyle sallım saçak giyinmiş,rastgele bir eşarp bağlamış,konuşma tarzı da özensiz. bunlar gelene gidene pek saygısı olmadığını gösterir gibi geldi bana.oyüzden çekineceğim bir tip.
İzler geçecektir canım hiç kendini üzme ama yüzüne ağda bidaha asla yaptırma..Benim teyzem kuzenime bıyıklarını aldırmış öyle bi çekmiş ki dudağının üstündeki deri kalkmıştı, mosmordu düşün o bile hiç iz kalmadan kısa sürede geçtiyse seninki kesin geçer :)
semiramis izim geçecek öyleyse.çünkü herkes izin kalıcı olmadığını yazmış,ama sence ağdadan sonra oluşan(ki ağdadan önce asla yoktu)
derin çizgiler ve gözaltı torbası geçer mi?
Bepantane plus sürseydiniz keşke tüm yüze ağda yapılır mı o nasıl kuaförmüş öyle geçer bir süre sonra ama sen genede bir uzamana görün gözlatına sürülmesi doğru değil cilt kremleri bile sürülmüyorken ağdadan bahsediyoruz
evet fnd08,ki işin komikliği şu ki sürülmeyecek yerlere sürdü ağdayı,sürülecek yerler ise kalmış.Alnımdaki,veya öyle kıyıdaki köşedeki kötü görünen tüğler kalmış,(inanılmaz kıllı!) göz altlarım cillop gibi ağdaya maruz kalmışken...
Ne tuhaf kuaförmüş o öyle, sanki gözaltında tüy oluyor hayret bişey ya.
Benim gözaltımda da yağ bezesinin izi kalmıştı cildim hassas olmasına rağmen iz tamamen geçti yani gözaltı hassastır ama deri kendini onarıyor. Üstelik benim çukurluk olmuştu çukur dolmaz kalıcı iz kalacak diye üzülmüştüm. O deri kaç kere soyuldu en sonunda iz tamamen geçti şükür. Senin de büyük ihtimal soyularak atacaktır kendini deri.
evet fnd08,ki işin komikliği şu ki sürülmeyecek yerlere sürdü ağdayı,sürülecek yerler ise kalmış.Alnımdaki,veya öyle kıyıdaki köşedeki kötü görünen tüğler kalmış,(inanılmaz kıllı!) göz altlarım cillop gibi ağdaya maruz kalmışken...