Kendimle Tamamen Küstüm

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.628
1.121
Merhaba kızlar,

Bilenler bilir belki bu forumun aktif üyelerinden biriyim.Ve yine görüntüsüne önem veren,belki bu konuda hassas biri olduğum da anlaşılıyordur yazdıklarımdan,yorumlarımdan,paylaşımlarımdan.Ki çoğu kadın da hassastır bu konuda. Tamam ben kendimde gerçekten birçok kusur bulup,kendimi beğenmemezlik ediyordum ama meğerse ne güzelmişim iyice kaybettikten sonra anladım...Geçen gün yüzümde özellikle sakal ve yanak bölgesinde çıkan tüğleri ağdayla aldırmak gibi birşey düştü aklıma,gittim alelade, işi gerçekten bilmeyen bir kuaför salonuna. Şu tüğler gitsin de buna da katlanırım diye pek gözüm tutmasa da mekana oturmuş bulundum.

Kadın yüzümü incelerken sadece sakal bölgesi var heralde oraları alsak yeter falan dedim.Yüzümün başka yerlerini göstererek"buralarda da var hepsini alalım" diyerek aklımı çeldi.Ben de demekki var alsın bakalım diye ses çıkarmadım.Ama tam göz altıma kadar getirmeye başladı bu ağdayı.Ben?Salak ben..Ben ,saf gibi bişey demeden durdum öylece.Ağdayı neredeyse gözüme sokana kadar da bişey demedim .Ağdanın kirpiğime değdiğini anladığımda dedim anca,oraya yapmayın kirpiklerim var diye ezile büzüle o da .Bu pısırıklığımın içine s..yım ben.Ne gelirse başıma bu pısırıklıktan geldi.Kadın da"birden korktum" gibi saçma bi tepki verdi.Ama artık çok geçti,iki gözaltım da ağdadan nasibini almıştı.İşte bazen basireti mi bağlanıyor insanın ne oluyor konuşamıyor tepki verip hakkını arayamıyor o durum işte...

Sonrasında cildim o kadar berbat bir hal aldı ki,kızarık kızarık ve bir sürü iz dolu.Ki gözaltlarımın geldiği halden sonra cildimi bile unuttum.Göz altlarım şuan o kadar kötü durumda ki kızlar,iki gündür ağlayıp duruyorum.Ağdadan sonra kalan mor iz sanki orda derin bir çizgi varmış gibi bir efekt veriyordu,ve dün gece sabredemedim üzerine krem sürdüm,her derde deva dedikleri için aloeveranın içindeki sıvıdan sürdüm.Ama sabah ne oldu dersiniz?Kalktım ve ne göreyim.Göz altlarım dünden bin kat daha beter durumda.Öyle şiş şiş ve çizgi çizgi olmuştu ki iğrenç duruyordum.23 yaşındayım,ama gören 35 der o derece çökmüş görünüyorum.Dışarı çıkarken makyajla kamufle etmeye çalıştım,saçımı da daha sorunlu olan gözümün üzerini örtecek şekilde ayırdım.Ama eve gelip makyajlar silinince herşey sabahki haliyle aynı.Şuanda gerçekten çok kötü görünüyorum,gözaltımda çok derin aşağı doğru bakan hem de yatay çizgiler var,aynı zamanda mor iz ve halka.Ne yapacağımı bilmiyorum.İki gündür ağlayıp duruyorum.Çözümü var mıdır,yoksa bu yanlış ağda uygulamasının sonucunu ömrüm boyunca çekmek zorunda kalacak mıyım.Eski halime tekrar döner miyim.Lütfen yardım edin arkadaşlar,her türlü önerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
cildin ince bölgelerine sir ağda uygulaması sonrası hassas ciltlerde yer yer kan oturması yapar.

ancak göz altına kadar yapılmış bir ağda var ki bu çok riskli, burdan yazdıklarımız yeterli olmaz mutlaka dermatoloji hekimine gidip durumu anlatmalısın. iyileşmeyi hızlandıracak ilaçlar verebilir en azından.

kalıcı olmadığını düşünüyorum ama mutlaka doktora başvurmalısın, şakaya gelmez cilt de bizim sağlığımız nihayetinde.

Canim cok gecmis olsun oncelikle . Uzuldum gercekten . Agda hassas ciltlerde sorunlara neden olabiliyor diye biliyorum . Goz altlari da cildimizin en hassas bolgesi oraya kadar hangi akla hizmet surdu agdayi hic anlamis degilim (!) . Hassasoyetten dolayi olmustur oyle kalici degildir cunku bende anneannein koltuk altlarini almaya calisirken morartmistim :26: sen gene de bir cilt uzmanina gorun o daha net ve dogru seyler soyler ayrica kullanman gereken krem filan varsa onlari da onerir.

daha yenı yaptırmıssın ağda mutlaka gecer ılerleyen zamanlarda,ama bırdaha agdaya bulasmamanı onerırım epilasyona gıtmelısın canım..

Çok geçmiş olsun,sivilceler zamanla geçecektir.

Fakat göz altlarınızdaki izleriniz için doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederim(hem de bir an önce çünkü bu tip izler iyileşme sürecine bağlı olarak iz bırakır ya da bırakmazlar)

Geceleri hasarlı olan bölgeye çayın soğumuş demiyle ufak dokunuşlar yapın,sonra da sabah dek gözünüzde bekletin,biraz işe yarayabilir.

ahh be canım tüm yüz ağda yaptırılır mı
netten ordan burdan buldugun tavsiyeleri araştırma bence. çünkü herşey herkese iyi gelmeyebiliyor. üstelik yüz bu hata affetmez :KK20:
iyi bir doktora görün ve vereceği ürünleri kullan
kalıcı değildir diye düşünüyorum kızarıklıkların
geçmiş olsun :KK71:

Nasıl kuaförmüş o öyle. :O
Ağda yaptıktan sonra bepanthen krem sürülmezse sivilce çıkar her yerden.
Bunu nasıl bilmez!:KK19:

Eski haline dönersin merak etme.
Bundan sonra daha dikkatli olursun.

ben normal bikini bölgesine agda yapinca kan oturuyor,

gecmesi nerden baksan 1 ayi aliyor..sen göz alti kisimlarindan bahsediyorsun o normal

ama bir iuzmana git gecer kalici degildir

ama o kadar yüzüne yaptirma sonra pisman olursun

Hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim.Tüm tavsiyeleri birbir aklıma kazıdım.Bir daha tövbe zaten yüze ağda mı?asla... hepinizin yorumları içime su serpti,çünkü hepsi de bu izlerin geçeceğinden yana.Ama bu izlerin geçeceği varsa da ben aloeveranın sıvısını sürerekten,uyduruk kaydırık bir krem sürerekten bu sorunu derinleştirdiysem diye çok korkuyorum..Çünkü onları sürdükten sonra sabah uyandığımda tanınmaz haldeydim...Varolan sorunu on kat artmış buldum

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım.
çok gençsin toparlanır cildin merak etme.
arnica diye bir krem var. çok işe yarar.
eczaneden sorabilirsin. ama keşke hemen sonrasında kullanabilseydin.
bir süre hiçbişey sürme cildine. makyaj asla yapma.
hatta bir cildiyeciye gidebilirsin.

geçmiş olsun canım.
çok gençsin toparlanır cildin merak etme.
arnica diye bir krem var. çok işe yarar.
eczaneden sorabilirsin. ama keşke hemen sonrasında kullanabilseydin.
bir süre hiçbişey sürme cildine. makyaj asla yapma.
hatta bir cildiyeciye gidebilirsin.

Hiç makyaj yapmayınca da inanılmaz kötü görünüyorum rouges.Bu arada cilt temizleyici,veya pudra türü ürünler bile mi kullanmayım yüzüme?

davacı ol diyeceğim ama büyük iş alırsın başına.
en azından o kuaföre gidip
yüzünü göster ve başarılarından dolayı tebrik ettiğini,
heryerde kendilerini tavsiye ettiğini söyle bence.

Geçmiş olsun, ama göz altlarına kadar ağda yapanınıda ilk kez duydum. Acaba ilk deneyimimi oldu sizde. Çünkü cahilce olmuş yaptığı bölge.

Bende ilk kez sirle aldırdım yüzümü hiçbişey olmadı hatta çokda beğendim yüzüm kaymak gibi oldu. Ben olsam giderdim dükkanına onun, başkalarınıda yakmasın en azından.

Tekrar geçmiş olsun...

Kızlar çok çekingen bir insanım,ben de gidip kadına kafa göz dalmak istiyorum ama gidip konuşmaya bile çekiniyorum.Anlayabilecek biri değil çünkü,bu çok belli kadının halinden. Kesinlikle ben ilk tecrübesi falan olmalıyım,hayır hangisine kızayım.Bunu yapan kadına mı,yoksa kadına " anne sen bak istersen" diyerek bana yönlendiren, ağdayı iyi yapan kızına mı...

Son düzenleme:
bu kuaförde hiç mi akıl yok ta gözüne kadar ağda mı sürülür??? bazı kuaförler önlerine biri oturunca kendilerini kaybediyolar sinir oluyorum...saçını kestirmeye gidersin ucundan al dersin saçının yarısını keserler, kaş aldırmaya gidersin inceltme sadece çıkanları al dersin kaşını adile naşit kaşına çevirirler ipince... ağda yaptırmaya kalkanları da yolunmuş tavuğe çevirirler ( bi kere bende bacaklarıma gitmiştim ağdaya iş bilmez kadın nasıl yaptuysa bacaklarımın derisini hep kaldırmış... soyulmuş tavuk gibi dolaştım iz kalacak diye ödüm kopmuştu)
merak etme tatlım geçer yüzün merak etmeeeee :KK66:)

Hiç makyaj yapmayınca da inanılmaz kötü görünüyorum rouges.Bu arada cilt temizleyici,veya pudra türü ürünler bile mi kullanmayım yüzüme?

bence kullanma. bir süre kötü görünüsün ne olur ki.
önemli olan iyileşmesini hızlandırmak.
temizleyici de kullanma. sebamed in bebek sabununu kullan.
arnica morluklar için birebir ve zararsız bir ürün.
netten bakabilirsin.

bu kuaförde hiç mi akıl yok ta gözüne kadar ağda mı sürülür??? bazı kuaförler önlerine biri oturunca kendilerini kaybediyolar sinir oluyorum...saçını kestirmeye gidersin ucundan al dersin saçının yarısını keserler, kaş aldırmaya gidersin inceltme sadece çıkanları al dersin kaşını adile naşit kaşına çevirirler ipince... ağda yaptırmaya kalkanları da yolunmuş tavuğe çevirirler ( bi kere bende bacaklarıma gitmiştim ağdaya iş bilmez kadın nasıl yaptuysa bacaklarımın derisini hep kaldırmış... soyulmuş tavuk gibi dolaştım iz kalacak diye ödüm kopmuştu)
merak etme tatlım geçer yüzün merak etmeeeee :KK66:)

Teşekkür ederim...

İzler geçecektir canım hiç kendini üzme ama yüzüne ağda bidaha asla yaptırma..Benim teyzem kuzenime bıyıklarını aldırmış öyle bi çekmiş ki dudağının üstündeki deri kalkmıştı, mosmordu düşün o bile hiç iz kalmadan kısa sürede geçtiyse seninki kesin geçer :)

Geçmiş olsun canım, ilk işin bir cilt doktoruna gitmek olsun kendin makyaj da dahil hiçbir şey sürme yüzüne. Bepantene iyi gelebilir ama gözaltları hassastır o yüzden doktoru ihmal etme. Kalıcı olacağını düşünmüyorum. Yalnız sana tavsiyem ağda işlerini kendin yavaş yavaş öğrenip kendin yaparsan hiç canın sıkılmaz. Ayrıca bir bayanın gözaltına kadar ağda sürmeyi ilk kez duyuyorum. Ben olsam o kuaföre gidip yüzümü göstermeden rahat etmezdim, sen ses etmedikçe seni denek gibi kullanmış işbilmez kadın.

X