Evet kırmadan korkuyorum eğer bir tartışmada haklıysam kendimi korumak için kendimi savunuyorum sonrasında üzülüyorum keşke boyle demeseydim darilirsalar kuserseler surat yaparsa lar vb. Ne saçma dimi elimde değil saçma şeyleri bile günlerce kafamdan atamiyorumBirini kırmaktan mı korkuyorsunuz? Ya da küsüldüğünde suçu kendinizde mi arıyorsunuz?
Tam idrak edemedim kusura bakmayın :)
Inşallah bundan sonra bende samimi olmucam kimseyle gerçekten kafamı toplamaya o kadar ihtiyacım varki allah razı olsun çok teşekkür ederim size ve yazan herkeze rahatladım. Birazda olsaInan anliyorum seni. Ben de gurbetteyim. Arkadas problemi cektim. Kirildim ama anlayinca herseyi yol verdim. Ben de kimseyi kiramayan, hep iyilikle yaklasan biriyim. Dogam böyle, gercekten icimde kötü duygu olusmuyor birine karsi hep yardim etmek istiyorum falan ama bir dur demek zorunda kalmdim kendime.
Yani kimse beni mutsuz etmemeli. Ben cocugum ve esim icin mutlu olmak zo-run-da-yim.
Kimsem yok, arkadas adina ve bana destek adina. Yalnizim. Ama kimseye dedikodu malzemesi olmuyorum ve kimse egosunu benimle tatmin edemiyor.
Arama sinir koydum. Insanina göre muamele ediyorum. Kendi icimde cok hassas ve kirilganim. Ama artik bu kötü niyetli insanlardan biktim.
Ne istedigini bil öncelikle. Kimseye muhtac degilsin yaradandan baska.
Yalnizlik zor bilirim. Ama önceliklerini belirle ve ona göre davran. Benim üzülmem demek, kizimin üzülmesi demek. Buna izin veremezdim. Su an yalnizim ama huzurluyum. Insallah dediklerim sende bir ise yarar.
Inşallah bundan sonra bende samimi olmucam kimseyle gerçekten kafamı toplamaya o kadar ihtiyacım varki allah razı olsun çok teşekkür ederim size ve yazan herkeze rahatladım. Birazda olsa
Sanirim bende kurtulmak istiyorumkendinden bir an önce kurtulmalısın
Başak burcu yumBalık burcu musun
Evet kırmadan korkuyorum eğer bir tartışmada haklıysam kendimi korumak için kendimi savunuyorum sonrasında üzülüyorum keşke boyle demeseydim darilirsalar kuserseler surat yaparsa lar vb. Ne saçma dimi elimde değil saçma şeyleri bile günlerce kafamdan atamiyorum