Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendimizi eleştirelim mi?
- Konu Sahibi skopca
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ekim 2011
- 335
- 15
- 318
İnatçı olduğum herkes tarafından söyleniyor, öyle ki kendimle bile inada girdiğim oluyor .
Koç burcunun kısmi özelliklerini taşıyorum.
Boş vakitlerimi boş boş geçiren biriyim, bu huyumu hiç sevmiyorum.. Hırsı sayılırım, çabuk sinirlenirim, bir anda parlar kısa sürede sakinleşir alttan alırım. Hep barışmak isteyen taraf oluyorum küs kalmak hoşuma gitmiyor, bu huyumu da sevmiyorum, kıymete bindiklerini sanabiliyorlar karşındakiler
Eleştiriye açığımdır ama alttan alttan da savunmamı yaparım.
Çok deli olduğum zamanlar da oluyor. Pek cesaretli olduğum söylenemez, utangaç ve çekingen bir insanım bu huyumu da sevmiyorum! Yava yavaş aşıyorum ama ilerleme var
Koç burcunun kısmi özelliklerini taşıyorum.
Boş vakitlerimi boş boş geçiren biriyim, bu huyumu hiç sevmiyorum.. Hırsı sayılırım, çabuk sinirlenirim, bir anda parlar kısa sürede sakinleşir alttan alırım. Hep barışmak isteyen taraf oluyorum küs kalmak hoşuma gitmiyor, bu huyumu da sevmiyorum, kıymete bindiklerini sanabiliyorlar karşındakiler
Eleştiriye açığımdır ama alttan alttan da savunmamı yaparım.
Çok deli olduğum zamanlar da oluyor. Pek cesaretli olduğum söylenemez, utangaç ve çekingen bir insanım bu huyumu da sevmiyorum! Yava yavaş aşıyorum ama ilerleme var
- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
biri üzülmesin diye hep kendıme dert yapıyorum baskasının kalbı kırılacagına bana kalsın suc dıyorum ve hep sucları ben ustlenıyorum BU HUYUMDAN NEFRETLER EDİYORUMMM!!!!!!, bide saygı cercevesındede olsa hep iyi yada kötü suratına söylediğim için beni kötü biliyor aKRABALARIM. ama benm umrmda degıl
- 21 Şubat 2012
- 2.253
- 14
- 66
Sevmediğim huylarımla başlıyım eleştiriye. Bazı şeyleri çok kafama takıyorum. Çok detaycı ve ince fikirliyim. Meraklıyım aklıma bişey takılmasın sabah akşam onu düşünürüm cevap bulana kadar. Zaman zaman takıntılarım olur hiç sevmem ama elimde olmaz... Kimseye güvenmiyorum.
Aslında kendini sürekli öven insanları sevmem ama burda başlık icabı kendimi anlatmak istedim.
Sevdiğim huylarımı eleştircek olursam çok mantıkçıyımdır. Zekamı kullanmayı severim. Karşımdakileri çok düşünürüm. Haksızlık yapan insanlara asla tehammül edemem. Fedakarımdır. Ve en çok sevdiğim huyum ise müthiş sır tutmayı severim. Birbirlerinin yüzüne gülüp arkasından kötüleyen insanlardan da hiç haz etmem. Olumsuz düşüncelerimi de kırmadan tatlı bi dille açık açık söylerim ama ikiyüzlü davranmam. Karşımdakini dinlemeyi ve fikirlerimi söylemeyi severim.
sustum
Aslında kendini sürekli öven insanları sevmem ama burda başlık icabı kendimi anlatmak istedim.
Sevdiğim huylarımı eleştircek olursam çok mantıkçıyımdır. Zekamı kullanmayı severim. Karşımdakileri çok düşünürüm. Haksızlık yapan insanlara asla tehammül edemem. Fedakarımdır. Ve en çok sevdiğim huyum ise müthiş sır tutmayı severim. Birbirlerinin yüzüne gülüp arkasından kötüleyen insanlardan da hiç haz etmem. Olumsuz düşüncelerimi de kırmadan tatlı bi dille açık açık söylerim ama ikiyüzlü davranmam. Karşımdakini dinlemeyi ve fikirlerimi söylemeyi severim.
sustum
- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 32
Hayır canım akrep burcuyum ikiside su grubu benziyorlardır belki
bende balık burcuyum we acaip derecede takıntılıyım ve bu huyum bana zarar veriyo
bende balık burcuyum we acaip derecede takıntılıyım ve bu huyum bana zarar veriyo
Bende takıntılıkta var. Genelde insanları fazla takıyorum kafaya