• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimizi eleştirelim mi?

Karamsarım,sabırlıyım ama haksızlıga hiç tahammülüm yok! Birebir konuşmalarda kendimi istedigim gibi ifade edemedigimden sinirleniyorum ve hep aglayasım geliyo.Hiç güzel degil :(

İnatçı olduğum herkes tarafından söyleniyor, öyle ki kendimle bile inada girdiğim oluyor :37:.
Koç burcunun kısmi özelliklerini taşıyorum.
Boş vakitlerimi boş boş geçiren biriyim, bu huyumu hiç sevmiyorum.. Hırsı sayılırım, çabuk sinirlenirim, bir anda parlar kısa sürede sakinleşir alttan alırım. Hep barışmak isteyen taraf oluyorum küs kalmak hoşuma gitmiyor, bu huyumu da sevmiyorum, kıymete bindiklerini sanabiliyorlar karşındakiler :36:

Eleştiriye açığımdır ama alttan alttan da savunmamı yaparım. :33:
Çok deli olduğum zamanlar da oluyor. Pek cesaretli olduğum söylenemez, utangaç ve çekingen bir insanım bu huyumu da sevmiyorum! Yava yavaş aşıyorum ama ilerleme var :3:

biri üzülmesin diye hep kendıme dert yapıyorum baskasının kalbı kırılacagına bana kalsın suc dıyorum ve hep sucları ben ustlenıyorum BU HUYUMDAN NEFRETLER EDİYORUMMM!!!!!!, bide saygı cercevesındede olsa hep iyi yada kötü suratına söylediğim için beni kötü biliyor aKRABALARIM. ama benm umrmda degıl

Öfkemi kontrol etmekte,sakinleşmekte zorlanıyorum. Sinirimin geçmesi uzun sürüyor buna sinir oluyorum.

ben her yüzüme güleni adam sanıyorum sonrada gelsin kazıklar.... ya ben niye akıllanmıyorum ...:(

biliyorum haketmeyen adamı ammada cok önemsiyorum.tamam bende cok masum değilim sevmemem gereken insanı seviyorum hep.bide etrafa hiç kulak asmıyorum.keske biraz söz dinlesem mesela

hiç değmiycek insanlar için üzülür sorunlarına çare bulmaya çalışır kazık yer yine sorunları olsa kafamı yastığa koyunca kendimi onun yerine koyup yine onun sorunlarına kafa yorarım. sanki hiç kendi sorunum yokmuş gibi

Sevmediğim huylarımla başlıyım eleştiriye. Bazı şeyleri çok kafama takıyorum. Çok detaycı ve ince fikirliyim. Meraklıyım aklıma bişey takılmasın sabah akşam onu düşünürüm cevap bulana kadar. Zaman zaman takıntılarım olur hiç sevmem ama elimde olmaz... Kimseye güvenmiyorum.

Aslında kendini sürekli öven insanları sevmem ama burda başlık icabı kendimi anlatmak istedim. :8:

Sevdiğim huylarımı eleştircek olursam çok mantıkçıyımdır. Zekamı kullanmayı severim. Karşımdakileri çok düşünürüm. Haksızlık yapan insanlara asla tehammül edemem. Fedakarımdır. Ve en çok sevdiğim huyum ise müthiş sır tutmayı severim. Birbirlerinin yüzüne gülüp arkasından kötüleyen insanlardan da hiç haz etmem. Olumsuz düşüncelerimi de kırmadan tatlı bi dille açık açık söylerim ama ikiyüzlü davranmam. Karşımdakini dinlemeyi ve fikirlerimi söylemeyi severim.

sustum :27:

Herkesı ii biri zannedıyorum ıste bu yuzdende cok kazık yıyorum ama artık aklımı basıma aldım :))

çok çabuk sinirlenip çok çabuk yatışıyorum bu ne tezatlıktır anlamadım ya kızma ya da sus otur ama ben dilimi tutamıyorum ki maşşallahı var dilim çalışmasa elim çalışıyor kahretsın kendınden utanmalısın​

çok çabuk sinirlenip çevremdekileri kırıyorum. birde fazla açık sözlüyüm bu yüzden de çevremdekileri kırıyorum
ayrıca insanlara çok çabuk güveniyorum.bu sferde acı çeken taraf oluyorum
haksız oldğmu da çok zor kabullenirim

çok cabuk sinirlenip en yakınımda kim varsa ona catıyorum..nişanlımla kasının altında gözün var ddiye kavga ediyorum...ve kaynanama görümceme yapmacık davranıyorum mecburum:19::19::19:

kendimi hic nazik bulmuyorum.Kapiyi küt diye kapatirim.haldir huldur yaparim.Yani pek ince ve zarif degilim.bu yönümü hic sevmiyorum.

üstüme gelindi mi çok çirkef olabiliyorum...insanı en hassas noktasından vurabiliyorum "sözlerimle"

Back