• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimizi eleştirelim mi?

o aslan ben boğa işte ben erkek beni yönetsin diyorum oda ben yönetiyim diyo sonra böyle oluyoruz onu çok sevdiğim içinde kıramıyorum üzülmesine hiç dayanamıyorum isteklerini yerine getiriyorum hep sevgilimeme kıyamama özelliğim var bide kötüü :43:

o aslan ben boğa işte ben erkek beni yönetsin diyorum oda ben yönetiyim diyo sonra böyle oluyoruz onu çok sevdiğim içinde kıramıyorum üzülmesine hiç dayanamıyorum isteklerini yerine getiriyorum hep sevgilimeme kıyamama özelliğim var bide kötüü :43:

Herşeyine evet mi diyorsun yani:26::26:
Kendinden çok fazla taviz vermiyor musun peki..

Herşeyine evet mi diyorsun yani:26::26:
Kendinden çok fazla taviz vermiyor musun peki..

veriyorumm hayatımı değiştirdim resmen onun istekleri doğrultusunda ama oda beni mutlu ediyor taviz verdiğim şeyleri pek aramıyorum iyi niyetli kötü alışkanlığı olmayan biri o yüzden onu kaybetmek istemiyorum bu devirde zor :17::17: bağımlı oldum artık ona 21 ay olduu:18:

veriyorumm hayatımı değiştirdim resmen onun istekleri doğrultusunda ama oda beni mutlu ediyor taviz verdiğim şeyleri pek aramıyorum iyi niyetli kötü alışkanlığı olmayan biri o yüzden onu kaybetmek istemiyorum bu devirde zor :17::17: bağımlı oldum artık ona 21 ay olduu:18:

Benliğini kaybedersen ama fazlası iyi değil canım kimseye bağlı olmak iyi değil :31:

Ben kiskancim, sevdiklerimi annemi ablami kardeslerimi kiskanirim.. :26:
inatçiyimdir.. :47:
sinirliyimdir.. :57:
kendini begenmis insanlardan hoslanmam !
Sinirlendigimde belli ederim... gözlerimden ates fiskirir.. !!
Duygusalimdir..
dahada bulamadim...ama dusunucem bu konuda baska ne gibi kotu huylarim varmis bakaliimmmmm :)))))))) :9: :9:

biraz asabiyim,sinirliyim,inantçıyım,takıntılıyım,simetri hastalığı ha bide alışveriş hastalığı da var
allah eşime bol sabır versin:1:iyi idare ediyo gene beni valla:9:

Son düzenleme:
aşırı derecede kıskancım akla hayale gelmicek şeyleri düşünürüm ve pimpiriklenirim ama gurur yapıp pek çoğunu eşime söylemem bile.
gururlu geçinirim ama aşk iişin içine girdimi kendi gururumu ezerim.

bazen aşırı sosyal olurum bazende aşırı asosyal:) dengesizim işte yahu

en ufak lafı bile kafama takıyorum:19:
sinir oluyorum huyuma
takmayacaksın,rahat olacaksın diyorum kendime ama olmuyor ki:19:

Çok sakarım ah bir uyuz olabilsem ,çabuk ve aceleciyim ,

Çok sorunlu biri olduğumu düşünüyorum bazen.
En ufak birşeyi bile abartıyorum, kafama takıyorum, tartışıyorum, problem çıkarıyorum..
Fazla ince fikirliyim ve kendime zarar veriyorum, çoğu zaman çevremdeki insanlarada :50:

Çok takıntılıyımdır, en kötü özelliğimse bir türlü geçmişten kopamamam bazen geçmişime bakmaktan önümü göremiyorum :47:

cok cabuk kirilip cok cabuk sinirlenirim... biraz fazla safim bazen bazende sanirim bu yuzden kimseye guvenemiyorum... herkes de artniyet ariyorum.
daha pozitif olabilmeyi isterdim insanlara guvenebilmeyi

Back