- 4 Eylül 2018
- 119
- 96
- 28
- Konu Sahibi Kovaburcukadini
Kendimi beğenmiyorum ve yenilemeye karar verdim ömrüm boyu utangactim yeni yeni aciliyorum. Fotoğraflarıma fotoshop yapmadan paylaşamıyorum video çekemiyorum kameralardan kaçıyorum sürekli mutsuzum hiç bir şeyi yakıştıramıyorum kendime Yüzüm çok asimetrik burun gözlerim yanaklarım Hatta dudağım ve çenem Bu benim için yeniden doğuş gibi olacak :) Burun ameliyatı oldum (düz olduğu için revizyon olacak) meme büyütme oldum (derim istediğim büyüklüğü tek seferde almadığı için revizyon olacak) çene(büyütme) , yanak(yağ aldırma) ve dudak dolgusu kaldı hadi bakalım :) bu arada burun ameliyatindan sonra çekik gözlerim yuvarlak oldu anlamadım, moralim onada çok bozuk gözlerimi ileride esitsizligini duzeltirsem cekikte yaptıracağım tekrar, Kedi gözü estetiği gibi :) e hep yüze değil tabiki ömrüm boyu utangaç olduğum için duruş bozukluğuna var kamburum Bunun için fizik tedavi ve yogaya başlayacağım, sonra da spora başlayıp biraz kilo alacağım çok mutluyum ve azimliyim İnş pişman olmam :) BU BAHSETTIKLERIMI OLANLAR ACABA DENEYIMLERINI PAYLASABILIR MI LUTFEN :) FIKIR ALIS VERISI OLUR DOKTOR ONERISI OLUR NE VARSA :) bu arada lütfen cevap veren olursa bana estetik bağımlısı demesin mutsuzum ve benim gibi pek çok kadın mutsuz biliyorum. Maddi imkanım az çok var neden olmasın? Neden mutlu olabilecekken aynalara barisabilecekken neden olmasın :)