Selam kızlar.Aslında sürecimi yüz dolgusu ve dudak dolgusu konusunda paylaştım fakat yorumlar geriye gidince süreci tak,p etmek zor olabiliyor.Bu yüzden kendi konumu açmak istedim
27 Mart 2014 perşembe günü burun ameliyatı oldum.Haricen doktorumunda önerisi ile çeneye ve elmacık kemiklerine yağ enjektesi operasyonunu ekledik.Forumda okudugum yorumlar pek iç açıcı değildi,korkmuştum açıkcası.Şişlik çok oluyor,travesti gibi bir görüntü oluyor,topaklanma oluyor,yağ aşşagıya doğru iniyor gibi yorumlar okumuştum.Doktoruma bu endişelerimi söyedim.Hatta yapmayalım,sedece burun ameliyatı olsun dedim fakat kabul etmedi.Sen bana güven,herşey çok güzel olacak güven bana dedi
Ameliyat öncesi yüzümde çizimler yapıldı.Yanaktaki sarkıklık asimetrikmiş.Ben burnumdan nefes alamadıgım için özellikle gecelei yanak bölgemi çekerek burunumu açıyordum ve o şekilde nefes alabiliyordum.tabi bu yanak kısmında deformasyona neden oldu,deri zamanla gevşedi,aşşagıya doğru sarkık gevşek bir görüntü oluşturdu.Yaşta ilerledi tabi,malum yerçekimi,deri gevşemesi,makyaj,kirli hava..
Kıssadan hisse ameliyatta karın bölgemden yağ alındı.Elmacık kemiklerime,yanaklara,çeneye ve ekstradan dudaklarıma yağ koyuldu.Dudak yağ dolgum ikinci işlemimdi.Yağ dolgusu öncesi bir kezde hyalüronik asit enjekte edilmişti.Yan, üç kez dudak dolğusu yaptırdım.Dudak dolgusu konusunda sürecim var
Burun kanatları kıvrım yerlerinede bir miktar dolgu yapılmış.Şu an 4. günümdeyim.Yüzümde ilk gün çok morluk olmadı ama şişti tabi.Ameliyattan bir hafta önce Arnıca kreme başlamıştım,yine doktorumun önerisi ile.Ameliyattan hemen sonrada hemşire hanım sürekli gelip krem sürüyordu zaten.Üçüncü gün morluklar ve şişlikler çoğaldı fakat ertesi gün azalmaya başladı..
Göz kenarlarım aşşagıya doğru bakıyordu.Saçımı at kuyrugu yapmış gibi göstermek için,göz kenarlarını yukarıya doğru çekmek içinde işlem yapıldı.Saçlı deriden kesi yapıldı ve gerdirildi.Kafam bandajlı,gözlerimde şiş,içeriye doğru çökük şu anda.Zamanla size bu sonuçların fotoğraflarınıda göstereceğim .Şu an çok erken inanın :)
İki foto ekleyip bilgilendirme yapmak istiyorum..
Eki Görüntüle 1046538 Bu dolğudan,yani ameliyattan hemen öncesi hali.Burunda gördüğünüz noktacıklar yağ enjekte yapılacak yerler..
Eki Görüntüle 1046539 Buda ameliyattan sonrası 4. günüm.yani buğün
Değişim gerçekten çok büyük.Hastaneden eve geldiğimde oğlum beni görünce tanıyamadı düşünün yani
Tabi hem burun ameliyatı olmak hemde yağ dolgusu olmak yüzü bir anda şişirdi ve değiştirdi.Zamanla değişimin sonucu daha net olarak belli olacak inşallah..
Doktorum Istanbulda Hasan Fındık.. Aklıma gelen bilgiler şu anlık bu kadar.Başka şeyler olursa yazarım yine tabi
Ücret olarak sorular sormayın,çünkü kombin ameliyat oldum.Tek tek fiyat almadım.Burun ameliyatımda 3. revizyon ameliyatıydı,fiyatını siz düşünün artık :) Eğer böye bir işlem düşünceniz varsa gidin görüşün,muayene ücretsiz
Çok güzel sonuçlarla birlikte olmak dileği ile