- 31 Mayıs 2024
- 34
- -7
- 28
-
- Konu Sahibi Elif Celik5454
Parktaki kadına ayar oldum dengesiz seninle alakası yoktur kocası istemiyordur kimseyle görüşsn baskıcı falandır da insanca söyle kim sana kalmış edepsiz kadın içini kimseye anlatamamak çok zor benim arkadaşlarım var ona rağmen bazen rehbere bakıyorm anlatacak adam bulamıyorm arkadaşlığına talip olurum ama asla yalnız değilsinEvlenelim 7 sene oldu ama çevrem çok yok.Zqten akrabadan yuzum gulmedi annem 1 ablasi haric hepsiyle küs konusmuyor.Teyzemler de benle konusmuyor gecen bayramda kuzenimi aradim acmadi o derece(Akrabasiyla iyi gecinenleri kiskaniyorum)Yine komsularimla anlaşıyorum selamlasiyoruz ama ben çağırdığında gelmezler bir sürü şey uydurulan ama birbirlerine giderler ve plan yaparlar oraya buraya giderler.Gecen parkta bir kadınla tanıştım ortak noktamız çoktu çok iyi anlaşıyoruz derken bir baktım WhatsApp dan bana engeli basmış aramalarına cevap vermiyor kapısına kadsr gittim kapiyi açmadı.Kendimi yapayalniz hissediyorum hep böyle sürecektir gibi geliyor.
Niye engellemiş ?Evlenelim 7 sene oldu ama çevrem çok yok.Zqten akrabadan yuzum gulmedi annem 1 ablasi haric hepsiyle küs konusmuyor.Teyzemler de benle konusmuyor gecen bayramda kuzenimi aradim acmadi o derece(Akrabasiyla iyi gecinenleri kiskaniyorum)Yine komsularimla anlaşıyorum selamlasiyoruz ama ben çağırdığında gelmezler bir sürü şey uydurulan ama birbirlerine giderler ve plan yaparlar oraya buraya giderler.Gecen parkta bir kadınla tanıştım ortak noktamız çoktu çok iyi anlaşıyoruz derken bir baktım WhatsApp dan bana engeli basmış aramalarına cevap vermiyor kapısına kadsr gittim kapiyi açmadı.Kendimi yapayalniz hissediyorum hep böyle sürecektir gibi geliyor.
Tam aradığım ortam, keyfini çıkarırdım. Kafam ne akraba, ne de dedikoducu komşu götürmüyor artıkEvlenelim 7 sene oldu ama çevrem çok yok.Zqten akrabadan yuzum gulmedi annem 1 ablasi haric hepsiyle küs konusmuyor.Teyzemler de benle konusmuyor gecen bayramda kuzenimi aradim acmadi o derece(Akrabasiyla iyi gecinenleri kiskaniyorum)Yine komsularimla anlaşıyorum selamlasiyoruz ama ben çağırdığında gelmezler bir sürü şey uydurulan ama birbirlerine giderler ve plan yaparlar oraya buraya giderler.Gecen parkta bir kadınla tanıştım ortak noktamız çoktu çok iyi anlaşıyoruz derken bir baktım WhatsApp dan bana engeli basmış aramalarına cevap vermiyor kapısına kadsr gittim kapiyi açmadı.Kendimi yapayalniz hissediyorum hep böyle sürecektir gibi geliyor.
Telefondan engellendiğimi sonradan anladım ilk numarasını değiştirdi sandim o yuzdentelefondan engelleyen kişinin kapısına gitmek çok ürkütücü bir davranış. insanlara samimi olmaya çalışırken böyle tuhaf davranışlarda bulunuyorsanız sizden ürküyorlardır.
Aranızda nasıl bir iletişim oldu da engelledi acaba?Telefondan engellendiğimi sonradan anladım ilk numarasını değiştirdi sandim o yuzden
Evlenmişsin boşver o yeter.Evlenelim 7 sene oldu ama çevrem çok yok.Zqten akrabadan yuzum gulmedi annem 1 ablasi haric hepsiyle küs konusmuyor.Teyzemler de benle konusmuyor gecen bayramda kuzenimi aradim acmadi o derece(Akrabasiyla iyi gecinenleri kiskaniyorum)Yine komsularimla anlaşıyorum selamlasiyoruz ama ben çağırdığında gelmezler bir sürü şey uydurulan ama birbirlerine giderler ve plan yaparlar oraya buraya giderler.Gecen parkta bir kadınla tanıştım ortak noktamız çoktu çok iyi anlaşıyoruz derken bir baktım WhatsApp dan bana engeli basmış aramalarına cevap vermiyor kapısına kadsr gittim kapiyi açmadı.Kendimi yapayalniz hissediyorum hep böyle sürecektir gibi geliyor.