Kendimi yapayalniz boslukta hissediyorum

Zaten birden kapısına gitmedim birkaç kez görüşmüştük ve bulusmustuk sonra engellendigimi anladim

Çocukları bırakamıyorum ki kursa gideyim sosyal medya dışında seçenek kalmıyor maalesef bana

Yeni tanıştığınız kişilere bu yazdıklarınızı anlatmayın belki yanlış anlarlar farklı yorumlarlar

Zaten birden kapısına gitmedim birkaç kez görüşmüştük ve bulusmustuk sonra engellendigimi anladim
yazınızdan parkta tanışıp hemen kapısına gittiğiniz anlaşılıyor ben değil herkes öyle anlamış. o zaman vardır bir hikmeti boşverin o zaman. bi derdi varsa söyleseymiş o ne öyle ergen gibi engellemek.

Nerde oturuyorsunuz? Hemen hemen her belediyenin kadınlara ve çocuklara özel ücretsiz yerleri olur.
Doğuda küçük bir ilçede yaşarkende giderdik kızıö daha 1.5 yaşındaydı o zaman.
Kadınlar hobi yaparken çocuklar öğretmen eşliğinde eğlenirdi.
Şimdi İstanbuldayım.
Bulunduğum ilçede yine var.
Ben akşamşarı spora gidiyorum belediyenin.
Çocuklara babası bakıyor.
Gündüz seanslarında çocuklarını belediyenin oyın yerlerine öğretmen eşliğinde bırakıp spor yapıyor kadınlar.
Bi araştırın sizde.

Sakarya dayım bulunduğum ilçede arastiririm ama olduğunu sanmıyorum sadece Halk eğitim kursları var diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…