- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Sabah kalkin yürüyüş ya da kosu yapin. Her firsat bulduğunuzda egzersiz yapin. Sabah hafif bir kahvalti. Oglen yeme aliskanliginiz varsa meyve ve cacigi yogurdun icine dograyip bu sekilde hafif kilo verdirici bir öğün hazirlayin aksam sebze yemekleri tuketin ekmek ve seker olmasin hayatinizda ve gece yatarken süt için.Boyum 1.60, kilom ise 66. Basen ve bacak bölgem kalın. Çevredekiler bana kilomu göstermediğimi ve fiziğimin böyle iyi olduğunu söyleseler bile kendimi rahatsız hissediyorum, otururken bacaklarım yayıldığı için daha çok kalın gözüktüğünü düşünüyorum, ama bir türlü diyet yapıp kilo vermeyi başaramıyorum. 2 ay önce iştah kesen ve kilo verimini sağlayan çay almıştım, işini gördü, açlık hissi hissetmiyordum gün içinde beslenmem gayet düzgün oluyor ama akşam olunca dayanamıyorum, akşam çayın yanında abur cubur yemeden yapamıyorum. + göbeğim de çıkıyor, yanaklarımda tombiş.. kendimi durduramıyorum önerileriniz var mı acaba etkili diyet listesi falan?
Haklısınız, bu yazdıklarınızı okumak bile insana motivasyon veriyor. Teşekkür ederimÖncelikle o zayıflama çaylarını kesinlikle kullanmayın ,ciğerlere böbreklere kalıcı zararlar verebilir.. Sağlığınızı tehlikeye atmayın ..
Onun dışında her gün yürüyüş yapabilirsiniz imkan varsa spor tabi ..
Abur cubur yemek istiyorsanız illa , mesela tadımlık 2 adet bisküvi vs sınırlayın,yada onun yerine alternatif oluşturun kuruyemiş vs
Ekmeği kesip sebze ile yumurta ile doymaya çalışabilirsiniz .. bunlar size yardımcı olabilir
Ara öğün yapıp yoğurt ,salatalık vs tüketip açlık gidermeye çalışın umarım işinize yarar
Spor matı kullanırsanız hiçbir şey olmazEvet kollarımda çok kalın o yüzdem giyinmişim tişörtlere bile dikkat ediyorum o bile kompleks benim için, ama ilçede yaşıyorum spor yapacak yer yok, evdede yapsam alt komşu rahatsız olur diye düşünüyorum
Öncelikle su fikri aklindan cikarmalisin : Etkili diyet listesi /zayiflatici cay..Boyum 1.60, kilom ise 66. Basen ve bacak bölgem kalın. Çevredekiler bana kilomu göstermediğimi ve fiziğimin böyle iyi olduğunu söyleseler bile kendimi rahatsız hissediyorum, otururken bacaklarım yayıldığı için daha çok kalın gözüktüğünü düşünüyorum, ama bir türlü diyet yapıp kilo vermeyi başaramıyorum. 2 ay önce iştah kesen ve kilo verimini sağlayan çay almıştım, işini gördü, açlık hissi hissetmiyordum gün içinde beslenmem gayet düzgün oluyor ama akşam olunca dayanamıyorum, akşam çayın yanında abur cubur yemeden yapamıyorum. + göbeğim de çıkıyor, yanaklarımda tombiş.. kendimi durduramıyorum önerileriniz var mı acaba etkili diyet listesi falan?
Evet kollarımda çok kalın o yüzdem giyinmişim tişörtlere bile dikkat ediyorum o bile kompleks benim için, ama ilçede yaşıyorum spor yapacak yer yok, evdede yapsam alt komşu rahatsız olur diye düşünüyorum
Çoook teşekkür ederim sizleri okudukça motivasyon geliyor insanaKendinizi bu kadar kısıtlamadan sağlıklı beslenseniz çok daha iyi olur. Porsiyonlarınıza dikkat edin, mutlaka ara öğünleriniz olsun. Ara öğünlerinizde birkaç tane ceviz, fındık, badem vs yiyip yanında sade Türk kahvesi veya yeşil çay içebilirsiniz. Aynı zamanda gün içinde bol bol su için. Çayın yanında abur cubur tüketmek yerine evde sağlıklı atıştırmalıklar yapabilirsiniz. Youtube’da bir sürü tarif mevcut. Arada bir kaçamaklarınız olabilir. Mesela bugün küçük porsiyonda fast food tüketip ertesi gün daha hafif beslenerek dengeleyebilirsiniz. Tabiki en önemlisi de spor yapmak. Ben Chloe Ting ve Pamela Reif’i öneriyorum. Youtube’a Chloe Ting Results yazarak motivasyonunuzu arttırabilirsiniz.
P.s Diyetisyen değilim. Kilo verme sürecinde de değilim. Sağlıklı yaşamaya çalıştığım bir dönemdeyim. Kendi deneyimlerimden bahsetmek istedim sadece
Gece yatarken süt içmenin faydası nedir peki?Sabah kalkin yürüyüş ya da kosu yapin. Her firsat bulduğunuzda egzersiz yapin. Sabah hafif bir kahvalti. Oglen yeme aliskanliginiz varsa meyve ve cacigi yogurdun icine dograyip bu sekilde hafif kilo verdirici bir öğün hazirlayin aksam sebze yemekleri tuketin ekmek ve seker olmasin hayatinizda ve gece yatarken süt için.
Öncelikle verdiğiniz 12 kilo için sizi tebrik esiyorumÖncelikle su fikri aklindan cikarmalisin : Etkili diyet listesi /zayiflatici cay..
Bunlar tamamen gecici cözümler. Abur cuburu birakip saglikli beslenince bide üzerine fitness+pilates eklersen bacaklarin degil tüm vücudun gayet guzel sekillenir.
Diyetini öyle bi ayarlamalisinki ömür boyu yapabilcagin bisey olmali. Yani kati olma. Canin cikolata mi istedi ye ama haftada bir gün ye. Ya da atiyorum kahvenin yanina 1 kare ye. Cok kati olmazsan basarirsin ben bu sekilde 12 kilo vermistim. Hem de bayagi bayagi sıkılasarak.. bacaklarim benim de kalindir bayagi incelmisti.
İlk başta ben de yapamamıştımÇoook teşekkür ederim sizleri okudukça motivasyon geliyor insana ❤ Chloe Ting'e 2 ay önce başlamıştım, ama onun yaptığı çoğu hareketi beceremiyordum sonra sinirlenip pes ediyordum maalesef
Leslie sansone walk at home videolarini tavsiye ederim komsunu da rahatsiz etmez. İlk zamanlar 15 20 dk ile basla sonradan hafif gelmeye baslicak zatenÖncelikle verdiğiniz 12 kilo için sizi tebrik esiyorum ☺ Önereceğiniz fitness pilates programı var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?