• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi vücudumda rahat hissetmiyorum

Gece yatarken süt içmenin faydası nedir peki?
Kemikleri güçlendirir, sac diplerini guclendirir, vucuda enerji verir, kilo verdirir, sindirim sistemini onarir, acligi yatistirir... boyle onlarca madde sayilabilir. Gunde 2 bardak sutle ayda 2 ila 4 kilo arasi verilebilir. Ben mesela ergenlik dönemimde aldigim kilolari sütle eritmistim tabi asiri tukettigim icin kansizlik problemim oldu. Bu yuzden asiri tuketmeyin. Gun boyu azalttiginiz yiyecek yatinca aclik hissi olusturabilir bunun onune gecebilirsiniz

Her sabah ac karnina 10 bin adim yuruyus yap ve aksamustu de aynisi. Kuru incir ve ceviz ye kahvenin yaninda. Yesilcay hibiskus cayi ic. Bacak basen hareketleri yap her gun mutlaka. Ben bunlari yaparak cok sikilastim. Emek vermeden olmuyor. Ama 1 ay sonra muhtesem hissedeceksin inan.

Bi an önce başlamak lazım, mevsim geçişiyle birlikte vücut daha çok karbonhidrat istiyor çünkü :)

Boyum 1.60, kilom ise 66. Basen ve bacak bölgem kalın. Çevredekiler bana kilomu göstermediğimi ve fiziğimin böyle iyi olduğunu söyleseler bile kendimi rahatsız hissediyorum, otururken bacaklarım yayıldığı için daha çok kalın gözüktüğünü düşünüyorum, ama bir türlü diyet yapıp kilo vermeyi başaramıyorum. 2 ay önce iştah kesen ve kilo verimini sağlayan çay almıştım, işini gördü, açlık hissi hissetmiyordum gün içinde beslenmem gayet düzgün oluyor ama akşam olunca dayanamıyorum, akşam çayın yanında abur cubur yemeden yapamıyorum. + göbeğim de çıkıyor, yanaklarımda tombiş.. kendimi durduramıyorum önerileriniz var mı acaba etkili diyet listesi falan?
merhaba bende yaklasık olarak siz gibiydim kilom da daha fazlaydı. Öncelikle ben de abur cuburu kestim normal yemegımı yine yedim. Ekmeği tamamen kestim bunun çok faydası oldu beyaz ekmek burdaki dediğim. Ve agır spor yapmadan sadece yürüyüş yaptım bol bol.günde içebildiğim kadar su içmeye çalıştım. Kendiniz bir programa uyamıyorsanız dıyetısyenden yardım alın derim basarılar:KK200:

Back