- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
-
- Konu Sahibi WunderLost
ilk yazan ben olayım.
kendimi seviyorum çünkü çok neşeli bir insanım
kendimi sevmiyorum çünkü çok yufka yürekliyim hemen affediyorum :)
Kendimi seviyorum, çünkü sevgi doluyum.
Kendimi sevmiyorum, elalem ne der'den etkileniyorum.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ama bi düzeltme yapmak istiyorum "kendimi sevmiyorum" değil de kendime kızıyorum diyelim çünkü kendimizi her yönüyle sevmemizi istiyorum ben olumsuzuyla daKendimi seviyorum cunku cok merhametliyim, kendimi sevmiyorum cunku cok sinirliyim
Aslında bazı şeylerin bizim dışımızda geliştiğini biliyoruz ama yine de müdahil olmaktan geri duramıyoruz değil mi bende de vardır akışına bırakamama olayıKendimi seviyorum; çünkü benden bir tane daha yok, çok değerli ve sevilesi biriyim(Kendimi sevmeyi herhangi bir özelliğime bağlı kılmak istemedim. Ama sevdiğim bir özelliğimi söyleyecek olursam kendime ve başkalarına karşı samimi oluşumu seviyorum)
Kendime kızıyorum; çünkü bazen bir şeyler kontrolümden çıkınca akışa bırakamıyorum, kendimi üzüyorum.
Neyseki gelişime açık oluşunuz belki de çöpe attığınız emeklerin daha güzelini elde edebilmek için size fayda sağlarKendimi seviyorum çünkü gelişime çok açığım.
Kendime kızıyorum çünkü bazen aşırı enerjim düşüp tüm emeğimi çöpe atabiliyorum.
Yok yere takıntı yapmaya başladığınızda kendinize her şeyin yolunda olduğunu hatırlatın sık sık belki faydası olurkendimi seviyorum, herşey yolunda çok şükür
Kendime kızıyorum, yok yere takıntı yapıp, güzel yaşamımı zehir ettiğim için.
Haklısınız günümüzde merhamet pek de güzel şeyler getirmiyor başımıza ama değiştirmek de zorKendimi seviyorum çünkü eğlenceli cilveli biriyim.
Kendimi sevmiyorum çünkü çok merhametliyim
Bence hepimiz bir miktar tutarsızızkendimi seviyorum çünkü hayat enerjim çok yüksek.
kendime kızıyorum çünkü tutarsız bir insanım.
Dünya duygusal insanlar için fazla kötü değil miKendimi seviyorum çünkü sevgi doluyum.
Kendime kızıyorum çünkü en ufak şeyleri bile takıp üzülebiliyorum, fazla duygusalım.
Ben teşekkür ederimYok yere takıntı yapmaya başladığınızda kendinize her şeyin yolunda olduğunu hatırlatın sık sık belki faydası olurkatılımınız için teşekkürler