Kendimi Seviyorum Çünkü/Kendime Kızıyorum Çünkü...

Merhabalar. Buraya kendimizle ilgili sevdiğimiz bir özelliğimizi ve sevmediğimiz bir özelliğimizi yazalım mı?
Bunun bize ne faydası olacak derseniz insan kendine karşı çok acımasız olabiliyor bazen. Ve çok olumsuz düşünebiliyor kendi hakkında. Oysa her insan biriciktir özeldir. Mutlaka sevdiği bir yönü vardır ama dile getirmez ama ruhumuzun en çok bunları duymaya ihtiyacı vardır.(Kendimizi övmek anlamında değil:KK66:)
Kızdığımız şeyler kısmına gelirsek aslında burada bir öz eleştiriden bahsediyorum bunu dile getirmek de belki düzeltmeye çalışmak için ilk adım olmuş olur.
Ben başlayayım o halde...
Kendimi seviyorum çünkü ben iyi bir dinleyiciyim.
Kendime kızıyorum çünkü yaşadığım bazı şeyleri haddinden fazla ciddiye alıyorum.
Buyrun sıra sizde 😊
Kendimi seviyorum çünkü , her zaman en kötü anımda bile sevinecek gülecek ayakta duracak tutunacak ufacık da olsa Birsel bulabiliyorum.
Kendimi sevmiyorum çünkü , biri bana kötülük yapsa unutuyorum hemen sanırım bu konuda çok salağım.

Kendimi seviyorum çünkü çok iyi kalpliyim insanları kıramıyorum hiç.
Kendimi sevmiyorum çünkü insanları kendim gibi görüyorum hep kırmaktan üzmekten korktuğum herkesin beni fazlasıyla üzmesine kırmasına izin verdim.
Artık izin vermemeye başlamanız için güzel bir başlangıç olabilir bu farkında oluş belki 😊 katılımınız için teşekkürler

Kendimi seviyorum çünkü , her zaman en kötü anımda bile sevinecek gülecek ayakta duracak tutunacak ufacık da olsa Birsel bulabiliyorum.
Kendimi sevmiyorum çünkü , biri bana kötülük yapsa unutuyorum hemen sanırım bu konuda çok salağım.
Yapılan kötülüğü hiç unutmayıp bir türlü normale dönemeyen çok kafasına takanlardan da olabilirdiniz. En güzeli ortası sanırım 😊 katılımınız için teşekkürler

Katılmak isterim ..
Kendimi seviyorum çünkü iyi bir anneyim iyi bir eşim ve sahip çıkıyorum
Kendime kızıyorum çünkü insanların her dediklerine hemen inanıp her istediklerini yapmaya çalışıyorum ve bu yüzden kaybediyorum keşke aynı evde olmasaydık keşke 5 sene öncesine donebilsem
kızıyorum çünkü dışardaki ile içerdeki halim bambaşka oluyor bunu düzeltmek için herşeyimi verirdim.

Katılmak isterim ..
Kendimi seviyorum çünkü iyi bir anneyim iyi bir eşim ve sahip çıkıyorum
Kendime kızıyorum çünkü insanların her dediklerine hemen inanıp her istediklerini yapmaya çalışıyorum ve bu yüzden kaybediyorum keşke aynı evde olmasaydık keşke 5 sene öncesine donebilsem
kızıyorum çünkü dışardaki ile içerdeki halim bambaşka oluyor bunu düzeltmek için herşeyimi verirdim.
Dışarda ve içerde başka hallerde olmak sizi çok yoruyor olmalı. Hangisinde rol yapıyor gibisiniz, hangisinde daha kendiniz gibi hissediyorsunuz bu çok önemli. Çünkü hayat çok kısa ve ikinci bir şans yok başkası öyle istiyor diye değil kendi içinizden geldiği gibi davranın umarım başarırsınız çünkü farkında olmanız bile bir adımdır düzeltmek için 🤗🌸

Kendimi seviyorum çünkü cok neşeli sevecen konuşlan dinleyici biriyim Kendime kızıyorum cok aceleciyim hemen sinirleniyorum

X