• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi sevemiyorum

Ergenlik döneminde bu tip şeylerin yaşanması çok normal..

Bence ilk olarak sağlıklı olduğun için Rabbine şükretmelisin..

Elin- ayağın olmasaydı yada gözün görmeseydi o zamanda görünüşünü sorun edecek miydin?

Yada buraya sorununu yazabildiğin parmakların sağlam diye, parmakların var diye şükretmelisin.

Ergenlik döneminde vücudun gelişir, değişir ve bu değişimlerin sonucunda her şeyi çok normal görceksin ve kendinin abarttıgın gibi kötü oldugunu söylediğine güleceksein bile yakın bir zaman sonra..

Bu geçici bir durum, sıkma canını..

senden bi iki yş büyüğüm bende de varis benzeri sorunlar oluştu doktora gittim hızlı kilo alıp vermemden kaynaklıymış bi kaç yıl antidepresan kullandm 18 kilo aldım 3 5 ayda sonra da verirken tabi vücut değişime tam hazrlanamadı bi doktora git krem vreiyo geçiyo sonra çokta güzel görünüyo. hııımm kilo sorununa gelince bak bende az yiyorum 1.70im 70 olmştu kilom 3.4 kilo gitti daha da gidecek boyunu önemseme daha uzar 20 yaşına kadar zayıfla saçlarına da bak kendini beğendiğini görürsün çevrenin sana bakışı da değişir. önüne en beğendiğin insanın fotosunu koy ve azimli ol zayflarsın canm :)))

herkesin kendini çirkin hissettiği dönmleri vardır. bu bi dönem sadce bende kilolarımı takıodum ama inan su 20 gündr umurumda değil çünkü yaşadıklarımın yanınd ao hiçbirşey sanki bnm de yanaklarım büyük ama biliomsn bu bnm bi özelliğim diyorum ve en cok sevdiğim yerim yanaklarımdır . hani bi laf vardır ya güzeşşik bakanın gözündedir. biraz nerden baktığımza bakıcaz onu değiştiticez

kral leylayı görür derki mecnuna sen bu kadın içinmi deli dinvane oldun ne buldun bunda der beyenmeyerek leylayı konuşur menunda derki onu benim gözümden görün birde der
hiç kimse bir başkası göbi olamaz seni sevenlar varsa birde aşkın ozaman herşey daha güzel olur komplex yapma

Back