Arkadaşlar günaydın. Bugün durduk yere kendimi çok kötü bişeyin içine attım. Bi hastanede temizlik görevlisiyim. Oranın çayını falanda demliyorum. O kliniğe ilk gittiğim zamanlarda çay konusu yüzünden personellerle hemşireler arasinda bi tartişma çıktı. Personele çay almasini söylediler o almak istemedi. O gün kliniğin başhemşiresi beni yanına çağırdı. Bi paket çay verdi bunu dolabima koymamı çay bittikçe bunu kullanmamı söyledi ve bende o çayı aldım demledim kalanını dolabıma koydum. O gün kliniğe 3 4 paket çay alindi çay problemi çözüldü. Bende dolabımdaki paketi zor durumlarda cay bittiğinde falan lazım olur diye açmadım aylardır durur dolabimda bazen cay bittiginde falan onunla demlerim. Asıl konu şu,. Ben bugün hastalandığım için işe gidemedim ve rapor aldım. Deponun anahtarınıda dün işten çıkmadan kendi şahsi dolabıma koyup kilitledim. Dolabimin anahtarini da iş yerinde birakirim ben hep eve götürüp kaybetmemek için. O günde öyle bi acelem vardi ki hazırlanirken dolabimi alt üst ettim çok dağinik biraktim ve çıktım. Neyse bugün hemşire beni aradı acil deponun anahtarinin lazim olduğunu söyledi. Dolabindaysa eğer dolabının anahtarida burdaysa biz açalim alalim dedi. Ben dolabimin çok dağinik olduğunu bildiğim icin sırf orayı öyle görmesin diye yalan söylemek zorunda kaldim. Deponun anahtari bende dedim. Daha sonra başhemşire beni aradi anahtarı bi şekilde bana ulaştır dedi. Bugünde tesadüf ya işte kardeşimin benim çaliştiğim hastanede randevusu vardı. Onu aradım dolabin üzerinde anahtar olduğunu o anahtarla dolabi açıp icindeki anahtarlari hemşireye vermesini söyledim. Hemşireyide arayip kardeşim geliyor dolabimin anahtari onda açıp vercek size diğer anahtarları dedim. Hemşire kardeşimin yanına gitmiş anahtarı sprmuş ,anahtar kardeşimde yok
neyse dolabin üzerinden almişlar hemşire kendi acmiş dolabı. Hatta söylenmiş bize niye söylemedi biz alirdik diye. Sonra geri anahtari dolabima koyup kilitlemiş lazım oldukça burdan alirim demiş. Kendimi bu iğrenç ve bi o kafar da saçma olayın içine sırf hemşire dolabımı o şekilde dağinik görmesin diye soktum. Asıl sorun konunun başında anlattığım çay paketi. Hemşirenin bana, başhemşirenin çay verdiğinden ve benim onu dolabimda sakladiğimdan haberi yok. Zaten hareketlerimide şüpheli bulmuştur ister istemez. Dolabı açtığında o cay paketini gördüğünde benim klinikteki çayı çaldığımı düşünmüş olabilir. Ve bu yüzden dolabı açtırmadığımı falan düşünebilir. Ama benim tek derdim dağinik dolabimi görmemesiydi. Hatta dolabimda çay olduğunu bile sonradan hatirladım. Ama dolap o kadar dağınik ki çay paketi kiyafetlerin altinda kalmiş olabilir görmemiş olabilir. Napcam bilmiyorum. Bu olaylardan sonra hemşireyi aradim ve "dolabim dağinik olduğu için utandim o yüzden kardeşimi gönderdim. O da orda muayene oluyodu zaten.git dolabı aç hemşire hanıma anahtarı ver dedim Sonra kendimi kötü hissetim yanliş anlarsın belki diye arama gereği duydum" dedim. O da yanliş anlamadik önemli olan sorunun çözülmesiydi sorun yok dedi. Ben kendi ellerimle kendimi saçma sapan bişeyin içine soktum arkadaşlar. O kadar trajikomik bi olay ki. Durduk yere aslinda hiç bişey yokken şüpheleri üzerime çektim. Bişey saklıyomuşum gibi oldu. Hemşire sorun olmadiğini söyledi ama sizce ben o klinikte şu an yarım paket çay yüzünden hırsız damgası yemiş miyimdir ? Ben hemşirenin yerinde olsam ben bile şüphelenirim. Kardeşimin tesadüfen orda olması bile şüphe duyması için bi sebep bence. Ama tamamen tesadüftü.Kendimi çok kötü hissediyorum. Ama hemşire görmüş olsaydi yada süphelenseydi tepki verirdi dimi. Telefonda gayet sakin düzgün konuştu benimle. İlk defa böyle bişey yaşıyorum napcam bilmiyorum hepsi benim salakliğim yüzümden oldu kendime çok kiziyorum