- Konu Sahibi UrfaGuzeli
ne olur bi akıl verin ben 18 aylık evliyim ailemden uzagım eşimin işi nedeniyle gurbetteyiz malum tek başımayım sıkılıyorum ne gelenim var ne gidenim hapiste gibiyim sanki gerci hapiste olsam daha iyidir orda arkadaşların olur yani anlicanız burda hic kimsem yok gecen hafta anlaşmıştık eşimle bizi gezmeye götürecekti dün caydi gitmemek icin on takla attı bende götürmiceksense niye heveslendirdin neyse o gitti işine bide bi bebyim var maması bitmişti msj attım mama al diye ilcede oturdugumuz icin bulamamış bitmiş cücük yer ya arkadışın arabasını alıp ilceye gitmiş arkadaşlarıyla mama almaya ordanda arkadaşları bugün anneler günü ben hanıma bişelar alacam sende al demiş oda beni arayıp kac beden giydiyim, sordu bende ilçeyemi gittin niye biizi götürmedin ordan bişeler almıs arkadaşlarıyla yemek yemişler dolaşmışlar gec bisatte geldi bende on sat yemek hazırlayım geldiyindede ben ac deilim sen ye dedi neyse dedim bunu gecim sonra kızdım sabah gitmemek icin on takla attın sonra niye bizle deilde arkadaşlarınla gidip geziyon tabi orda kıyamet koptu cok fena kavga ettik hayatımda duymadıgım lafları işittim tokAT attıgı başka şeyler bile yaptı bütün gece kavga ettik bian durdum biz nasıl bu hale geldik dedim kendi kendime bütün gece agladım hic uyumadım kendimi öldürmek bile istedim yaptımda bişeler ama beceremedim bebeim icin sonra aglamaktan gözlerim sisşmişts uyuyacaktım salonda yatmak istedim cekyatları actım yataga girdim onda geldi cık yatagımdan dedim hayır dedi karıkocalar ayrı yatmaz karısını döven adamdadan koca olmaz nekadar cırpındımsada cıkmada beni cıkarmadı uyudum aglaya aglaya sonra sabaha dogru bebeyime mama yapmak icin uyandım sonra başka yerdwe uyumak istedim oda uyandı hatır birlikte uyuyacagız dedi hayır dedim ben senle uyuyamam dedim sabahın ilk ışıklarında yine kavgamız başladı yine aglattı beni biriken herşeyi ikimizde kustuk birbirimize ne yapmalıyım artık dayanamıyorum bu evde yüzünü bi sani bile görmeye oturup bebeiyimin hatırı için sabrediyimmi mi yoksa babamın evine gidiyim mi artık taşıyamıyorum banada yazık
Son düzenleyen: Moderatör: