• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi Neden Böyle Hissediyorum ?

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
merhabalar.

Şu an öyle bir haldeyim ki kendime anlam veremiyorum ellerim bacakalrım titriyor.

Ara ara öyle bir kalp çarpıntısı geçiriyorum ki nefes alamıyormuş gibi oluyorum.

miğdem bulanıyor başım dönüyor. 4 senelik evliyim. Düğünüme 20 gün kala kardeşim

intihara teşebbüs etti ölümden döndü. O an ki hissettiklerimi gözümün önüne gelen hiçbir

sahneyi unutmuyorum. Öyle ki düğün videomu bile izleyemiyorum. 1 sene sonra tayinimiz

çıktı 3 aylık hamileyken Ankara dan Mardin e. Oraya gidince çok üzüldüm. doğum yapmak

için ailemin yanına geldim annem ciddi şekilde depresyona girdi intihar etmeyi

düşündüğünü söyledi anlam veremedim 3 sene boyunca hap tedavisi gördü. o dönem hem

kendime - çocuğuma - anneme yetiştim durdum sinirlerim harap oldu. Sonra sütüm kesildi.

Oğlum çok huysuz uyumaz uyutmaz bir durumdaydı aylarca uykusuz kaldım. Eşimin

işleri çok yoğun oda eve gelir stresli olur vaziyetteydi. Ama şimdi çok şükür herşey

yolunda ... Üzülmem için bakılırsa hiçbir neden yok. Ama ben çok mutsuzum bazen

hiçbir yere sığamaz oluyorum alıp başımı kaçmak istiyorum , evden öylece ayaklarımla

koşup yok olmak istiyorum kalbimin çarpıntısını engelleyemiyorum. Evden dışarı çıkmak

gelmiyor içimden , ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Zaman zaman kendimi çok iyi

mutlu hissediyorum ama ara ara çıkıp gelen bu sıkıntım beni mahvediyor.. Ben neden

böyle oldum , hayat doluydum şimdi hiçbir tat almıyorum... mesela şu an çok kötüyüm

elim ayağım düştü sanki.. tedavi görmekten korkuyorum 2,5 yaşında oğlum .. haplar

uyku yapacak kilo almama neden olacak biliyorum. Ne yapmalıyım şaşırdım .

bulunduğum durumu bu şekilde kendi başıma aşamayacağımı anladım ve 2 hafta önce psikiyatriye göründüm.

İlaç ismi vermeyeceğim ama sakinleştirici ve uyku düzenleyici bir hap kullanıyorum.

şu an kötü şekilde etkilenmedim. Kendimi biraz daha iyi hissediyorum.

Benim gibi çelişkler içinde kalıp tedavi olup olmamakta kararsız olan arkadaşlar ;

lütfen sizde mutlaka psikiyatriye görünüp rahatlayın.

Çünkü bazı durumları ne yazık ki kendi başımıza aşamıyoruz...

yaşadıkların greçekten de çok zormuş.ALLAH yardımcın olsun cnm.annen ve kardeşin neden böle bişi istediler anlamadım.yani sorunları nedir ki.şimdi nasılllar peki.Hala aynı düşünceyi taşımıyolardır inş.sana konulan teşhis nedir.bi de ilacın ismini merak ettim özelden yazarsan sevinirim.

Back