canım bence sen kendini eşinden küçük görerek baştan kaybediyosun
söylemiştim bişeyler ama...
bir anda olcak bişey değil ki, zaman lazım. kursla ilgili sorular falan sormuştum, onlara cevap da vermemişsin. istediğin ne acaba..?
Seni seviyorum as25sevgili dila23 ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun ne alakası var ben kendimi küçük falan görmüyorum sadecedaha zeki bilgili nasıl olunur bunları öğrenmek istiyorum neler yapılacağını bilmiyorsan yazma ya da çok aşırı zekiyim diyorsan bişeyler yaz bildiklerini paylaş ta bizde öğrenelim
eşim sosyal çevremin çok geniş olmasını da istemiyor ki yoksa teklifini kabul ederdim canım
oriflame de çalışarak araba mı aldı, amerikan success hikayeleri gibi olmuş
başlık kişisel gelişim değil oriflame e katılın başlığı olmuş
Merhaba as25
ben de senin gibi 25 yasındayım ama henuz evli değilim
ben acıkogretim okurken tekrar sınava girip 2 yıllık gıda teknikerliği bolumunu kazandım aslında aşçılık istiyordum ama ailem bana sehir sınırlaması koydu ya bulundugumuz sehir ya da anneannemin oldugu sehir...
ben de istediğime en yakın bolum oldugu için gıdayı secip anneannemin yanına gittim
2 yıl bana 20 yıl gbi geldi hergun git gel toplam 3-4 saatim yolda geçiyordu (anneannemin evi sehrin diğer tarafındaydı malum otobuslerle ulaşım saatlerce zaman alıyor) kendi odam yoktu kitaplarım bi odada kıyafetlerim baska odada gocebe gibiydim yemek dahil tum ihtiyaclarımı bn yapıyordum (annemler yemegin hazır olur camasırın yıkanır rahat edersin diyerek gonderdiler aslında) aksam tv izlemem bile yasaktı 10da yatılacak (dersler yetişmiyor hele sınav zamanı resmen ölüyordum) sosyal hayat yok arkadaslarla bile plan yapamıyordum cunku eve 2 saatte zor varcam ustelik saglık sorunlarım da var yorulmamam gerekiyor(gereginden fazlasıyla stres altındaydım ama) tum bunlara ragmen ben okulu bitirdim gecen sene
şimdi acıkogretimden eylulde tek dersim var onu da bitirirsem 2. diplomamı alacagım
su an evdeyim calışmıyorum babam saglığım nedeniyle calışmamı istemiyor (kıyamıyor sağolsun) sana bakamayacak durumda değiliz diyor
su an hiç arkadasım yok yeni bir muhite tasındık ama sana bu kadar kendimden bahsettikten sonra birkaç tavsiye vermeye calışayım
su aralar kişisel gelişime merak saldım ve elime gecen kişisel gelişimle ilgili seyleri okuyorum gencbeyin gibi(bi de burada kitapcı sıkıntısı da var ona ragmen yani) saglık diyet beslenme gibi konular hep ilgi alanım olmustur o yuzden formsante dergisi de alıyorum 2 aydır o da cok sey katıyor bana
burdaki markette indirimden 3 liralık kitaplardan aldım ilgi alanıma gore (eger etrafında kipa gibi buyuk market varsa orada da var boyle ucuz kitaplar)
ben kendimi hep ezerim cok az sey biliyorum daha ogrenmem gereken cok sey var diye yani kendi kendime gaz veririm ogrenmek için
yani ben senin için bir ornegim kocan 4 yıllık bitirmiş eee nolmuş yani ben de hem 2 yıllık bitirdim 4 yıllık da bitmek uzere ve hala bişeyler bilmediğimi dusunuyorum bilgi derya benm bildiklerim ancak 1 damlası diyorum kendime
yabancı dil de biliyorum bilgisayar da ama bunlar evet ben tamamım geliştim demek için yeterli değil insan her an yeni seyler ogrenebilir hayattta kocan zeki olabilir sen kendini ondan daha az zeki gormemelisin hem karını eve kapat sonra da ben senden zekiyim diye ortalıkta dolaş kendine verdiği imkanları biraz sana da verse eminim sen onun önüne gecersin ki o da bundan korktugu için seni eve kapatıyor
diğer arkadaslar internetten kendini nasıl geliştirebileceğin konusunda cok sey yazmışlar onlara katılıyorum internette ucretsiz dil, hobi, yemek gibi seyleri ogrenebileceğin cok site var bir de acıkogretmi evde calışarak da bitirebilirsin
buradaki arkadasları yuz yuze tanımasak da bu sitenin sinerjisinden nasibini almaya bak ben aldım
her sey sende bitiyor
sen değerlisin, akıllısın, güzelsin ve herseyi basarabilirsin
sevgiyle kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?