2 yıllık okumuşsunuz üstüne açıköğretimden tamamlayın artı üzülüyorum ya böyle olmasına
benim de abimin eşi üniversite mezunu abim lise mezunu
o da ona takılıyor ben üniversiteliyim falan diye
neyse işte sınava girmeden kayıt yapılıyor açıköğretime
aklıma başka şeyler de gelmiyor yani:26:
gündemi takip edin yeter.sonuçta eşiniz bir bilgin değil dimi,bildiklerini soruyor sende bilemeyince sizi rencide ediyor...bence böyle olmaması lazım ama neyse,bol bol kitap okuyun mesela.hem neden izin vermiyor sizin kurslara katılmanıza onuda anlamadımsizde bildiklerinizi allayıp pullayıp satın bi nevi misilleme.
en basta ben kımseyle konusamam mpısırık halım vardı şimdi cevap vermeyı bile öğrendım :)
şimdi değil ama zamanla sende üye olacaksın :) benı dedi dersın bak olursan bana haber ver ok
cnm insan kendini pat diye gelistiremez ki zmnla birikir bilgiler bazilarini unutursun bazilari kalir...bencede kitap oku ama sadece roman vs o tarz olmasin tarihi veya belgesel...gundemi takip et ayni zmnda...kocan bi yerden bisey duymus buyuk ihtimalle oda bilmiyordu snra kendini ck bilmis yapip sana soruyor...cnm benim sen hergun azar azar biseyler oku zmnla birikir damlaya damalya gol olur ama 1 haftada super gelismis birine donusecegini dusunmuyorsun dimi...bosver kocan ne derse desin son gulen en iyi gulermis...malesef insanlar kendilerini baskalarinin yerine koymayi hala ogrenemedi ben elimden geldigince bana yapilmasini sevmedigim seyleri baskasina yapmam heleki birini ben daha bilgiliyim yk univ okudum vs diyerek kucumseyemm...ne yani her univ okuyan bilgili mi oluyor bazilari zar zor bitiriyor...bende univ ama bilgiliyim diyemem o kdr ck bilmedigim seyler varki ve malesef okuduklarim zmnla pirrr diye ucup gidiyor...zaten kendini bilen biri kendini ovmez ne demis Sokrates "bildigim tek sey hic birsey bilmedigimdir"sen kocana bunu de cnm bide sor kimn sozu diye bakalim o bilcek mi ck bilmis sey igg sinir oluyorum ya oylelerine tmm biseyler biliyorsan bunu baskalrini ezmk icin degil baska bisey icin kullan...sanirim kendisi tatmin olmuor bilgili olmaktan ille ne kdr bilyior baskaisna gostermesi lazim nasl bi ihtiyacsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?