Kendimi kötü yetersiz hissediyorum bu konuda

Neptunex

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
33
4
1
25
Arkadaşlar bilmiyorum ben mi çok kafama takıyorum acaba şu giyim kuşam konusunu.. Boyum 1.66 kilo 45 46 arasında gidip geliyorum kilo alamıyorum hastaneye vs çok gittim diyet yaptım o da zar zor 2 kilo falan alabiliyorum.. Üzerime ne giysem yakışmıyor aynaya bakmak bile istemiyorum çok zayıf gösteriyor beni her şey.. Eşarp yada şal bağlıyorum bir türlü instagramdan videolara bakıyorum aynısını yapıyorum yok sonuç yine aynı.. Yakında evlilik olacak Allahın izniyle ama eşimi taşıyamamaktan korkuyorum onun yanında çocuk gibi kalmaktan vs gerçekten beni eleştirmeyin uzak olduğumuz için beni görmez pek nasıl giyindiğimi vs ama yan yana gelince kendimi hep huzursuz hissedeceğim bu konuda acaba benim hakkımda ne düşünecek diye sürekli gidip geleceğim bu durumdan çok yoruldum ne yapsam nerden başlasam dar falan giyinmem asla hep geniş şeyler giyerim uzun gömlek alırım mesela çok zayıf gösterir pantolon alırım yine olmaz ben ne yapacağım bu şekilde bilmiyorum :/(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…