Kendimi kötü hissediyorum

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhabalar,
Bu ara psikolojik olarak çok kötüyüm. Yakin zamanda sınava giricem ve yuzumde kırmızı benekler çıktı sanırım stres yüzünden. Krem sürüyorum ama geçmiyor. Üzerine de nezle oldum

O eski ışıltım yok sanki... Kendimi çok yorgun ve bezmiş hissediyorum. 29 yaşındayım. Biraz kilom vardi birazını verdim ama kendini iyi hissetmeme neden olmadı.

Bazen kendimi güzel ve alımlı arkadaşlarımla kıyaslıyorum. Ben de çok çirkin biri değilim tam tersi dışarıdan iltifat da alırım. Içimdeki o cıvıl cıvıl olan kız gitti...

Eşimle aram iyi şükürler olsun. Ben bu şekilde olunca o da olumsuz etkileniyor sanki... Bu depresif halden nasıl kurtulurum

demir d vit b12 hepsine baktırmanı, sonra da bir profesyonelden yardım almanı tavsiye ediyorum. devlet hastanelerindeki psikologlarla görüşebilirsin. bunda kötü bir şey yok hepimizin terapiye ihtiyacı var hele ki böyle bir dönemde. sadece bazen daha çok ihtiyaç duyabiliyoruz profesyonel yardım almaya. depresyon/depresif ruh hali diğer hastalıklar kadar ciddiye alınması gereken bir konu ama üstesinden gelinemeyecek bir şey değil kesinlikle. hayatında güzellikler diliyorum

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, insanın saçını bile tarayası gelmez mi? Benim gelmiyordu, pijamalarla eşim işten gelene kadar yatar dururdum. Sürekli bir kendine acıma hali, sürekli insanlarla kendini kıyaslama hali. Allah’tan vücutlarımız akıllı da, hemen sinyal çakıyor. Sen kızarmışsın, ben anksiyete ve arkasından panik atak yaşadım

Şimdi ilaç kullanıyorum, baya toparladı. Evden çalışıyordum, ofis hayatına geri döndüm. Sabah 6:45’te eşime kahvaltı hazırlayıp 9’a kadar evi bal dök yala yaptıktan sonra süslenip püslenip işe geliyorum. Halsizlik, depresiflik bitti. İyi gelmeyen kim varsa sepetledim, canım kendim diye diye kendimi seviyorum

o yüzden sevinelim ki stres fiziksel etki yapıyor, yoksa biz sabırlı Türk kadınları ona da sabreder depresif depresif yaşamaya devam ederiz :))

serotonin önemli, demir önemli, d vitamini önemli. Eksik olmasın bünyemizden :) kamu spotu tadında mutlu günler diliyorum

çokkkk sevindim sizin adınıza psikiatrik hastalıklarla mücadele organik hastalıklardan daha zor olabiliyor ama uygun tedaviyle halledilemeyecek bir şey değil yeter ki
tıbba/bilime güvenin..

çokkkk sevindim sizin adınıza psikiatrik hastalıklarla mücadele organik hastalıklardan daha zor olabiliyor ama uygun tedaviyle halledilemeyecek bir şey değil yeter ki
tıbba/bilime güvenin..

Kesinlikle öyle, en kötüsü de insanların bunu kanıksayıp, tedaviye yanaşmaması. Ondan sonra trafikte maganda, sosyal medyada linç kültürü, sokakta cinnet eksik olmuyor. Ruh sağlığı çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…