kendimi kisir gibi hissediyorum

benım bır yakınımın 5 sene cocuğu olmadı 3 kez asılama 1 kez tup bebek tedavısı yapıldı ama tutmadı ikıncı tup bebek tedavısıne başlarken hamıle olduğunu öğrendi.hersey nasıp bol bol dua et ve sakın olumsuz düşünme allah bilir :)

Ben 6 senedir ugrasiyorum,daha yolun basinda bu ne karamsarlik,ayni sey esinde olsa sen boylemi dusunecektin.,vardir onunda zamani,
Allah sabit versin canm üzüldüm Sanada insan ister istemez karamsarlığa kapliyo rabbim sabır versin

Rabbim bizlerede hayırlı evlatlar versin inşallah canım. .
sabır ve dua ile .
.

ümidini kaybetme.Bir tanıdığımın bir kızı vardı yumurtalıklarının yarısı yoktu bir daha doktor çocuğu olmayacağını söylemişti.Onun üzerine birde oğlu oldu.Tutunadabilir.Üzülüp umutsuzluğa kapılma.Umarım gönlünüzce olur istediğiniz.

Amin canm doğru soyluyosunkayinvalidemle iyiyken bu durum yüzünden baskısına dayanamiyorum

Amenna canm rabbim bilir sağol canm

Canım hıc üzülme herseyin zamanı var benim eşimde azosperm tüp bebek ihtimalimiz bile yok tese de sonuç sıfır ama allah büyük umutsuz olmak yok

1 yıl çok kısa bir süre öncelikle bunu söyleyeyim. umutsuzluğa kapılmak için de çok erken.

Allah hepinizden razı olsun rabbim mübarek günde yuzlerimize baksin

Ablam (8yıl), iş arkadaşım (7yıl), çocukluk arkadaşım (4yıl) çocuk için çok uğraştılar.
Ama hepsi de hsg sonrası hamile kalabildi çok şükür.
Çevremde çocuk sıkıntısı çeken bu üç kişininde hsg çekiminden maksimum 3 ay sonra hamile kalması tesadüf olamaz herhalde.Siz yaptırmışmıydınız?

Yaptırdım canm tuplerim acik çok şükür bi sıkıntı çıkmadı ama hayırlısı iste

gayu35 hsg ni başka bir doktora daha göster. bende çektirdim hsg ilk doktorum sorun yok dedi.
ikinci doktorum yapışıklık görüyorum dedi. kadınlarkulubunun doktoruna konu açarak sordum oda yapışıklık görüyorum dedi. hsg yi çeken kişiler niye tüpleri açmaya çalışmadı onuda bilmiyorum valla. yapışıklıklar ilaçla açılabiliyormuş halbuki. tüpler kapalıysa boşuna aşılama için uğraşıp umutlanıyorsun demek. başka doktora gidemiyorsan bile kk nın doktoruna bir sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…