- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 34
Rabbim isteyin vereyim demis bol bol dualarinla iste gonlunu ferah tut anliyorum seni burdan boyle konusmak kolay ama elden ne gelirHaklısın ama beklemek okadar zorki
Başka dicek biseyimiz yok ne yazıkki canm allah yüzümüze baksinbizde 9 aydır deniyoruz hiç problem yok ama olmuyor işte..her ay aynı kelimeler nasip kısmet hayırlısı.........kimse kimseye haksızlık etmiyor..
Amin inşallah canm allah sagsalim kucağına aldirmak nasip etsinsıkmayın canınızı vakti zamanı vardır
aslında kafaya takmazsın olur İNŞAALLAH
Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte hayırlısı ile evlat nasip etsin
Allah sabit versin canm üzüldüm Sanada insan ister istemez karamsarlığa kapliyo rabbim sabır versinBen 6 senedir ugrasiyorum,daha yolun basinda bu ne karamsarlik,ayni sey esinde olsa sen boylemi dusunecektin.,vardir onunda zamani,
Amin canm evet bebeklerim düştü çünkü Rahmim kabul etmiyorhamile kalabildiğine göre kendini kısır gibi hissetmene gerek yok, benimde 2 negatif aşılamam var
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aminnnnnn canimmmcanım benim bunu yapma kendine. bu senin elinde değil. kendini suçlar gibi konuşma. her şeyin hayırlısı. ALLAHa sığın, dua et. ALLAH gönlüne göre versin inş. seninde, benimde, herkesinde...
ümidini kaybetme.Bir tanıdığımın bir kızı vardı yumurtalıklarının yarısı yoktu bir daha doktor çocuğu olmayacağını söylemişti.Onun üzerine birde oğlu oldu.Tutunadabilir.Üzülüp umutsuzluğa kapılma.Umarım gönlünüzce olur istediğiniz.Bugün okadar ümitliydimki emindim asilamamin tutacagindan sonucu aldım ve koca bir 0... 2 ay önce düşük yaptım doktor normal yolla bebegimin zor olacağını olsada tutunamayacagini söyledi 1 yılım çöpe gitti eşime haksızlık ediyomusum gibi geliyo
Amin canm doğru soyluyosunkayinvalidemle iyiyken bu durum yüzünden baskısına dayanamiyorumKaç yıllık evlisin bilmiyorum canım,bebeğin olmamasına üzülmeni anlıyorum da,eşine karşı neyin haksızlığını yapmış olduğunu anlayamadım.Allah nasip etmediyse şu an evladı,her ikinize etmedi.Kimsenin karşısında ezik durma.Bir sürü çaresiz meşakatli hastalıklar da var.İyi günde kötü günde diye boşuna denmemiş.Yarının ne getireceğini jkimse bilemez.Sen ona haksızlık yapıyorsan,Allah ta sana mı haksızlık yapıyor o zaman.Duanı et,sabır ve şükür göster.Hayırlısını dile.Allah gönlüne göre versin.
Amenna canm rabbim bilir sağol canmbenım bır yakınımın 5 sene cocuğu olmadı 3 kez asılama 1 kez tup bebek tedavısı yapıldı ama tutmadı ikıncı tup bebek tedavısıne başlarken hamıle olduğunu öğrendi.hersey nasıp bol bol dua et ve sakın olumsuz düşünme allah bilir :)
Dualarla yaşıyoruz canm allah razı olsunRabbim isteyin vereyim demis bol bol dualarinla iste gonlunu ferah tut anliyorum seni burdan boyle konusmak kolay ama elden ne gelir
Canım hıc üzülme herseyin zamanı var benim eşimde azosperm tüp bebek ihtimalimiz bile yok tese de sonuç sıfır ama allah büyük umutsuz olmak yokBugün okadar ümitliydimki emindim asilamamin tutacagindan sonucu aldım ve koca bir 0... 2 ay önce düşük yaptım doktor normal yolla bebegimin zor olacağını olsada tutunamayacagini söyledi 1 yılım çöpe gitti eşime haksızlık ediyomusum gibi geliyo
Amin inşallah üç ayların cumanin yuzu suyu hürmetineRabbim bizlerede hayırlı evlatlar versin inşallah canım. .
sabır ve dua ile ..
1 yıl çok kısa bir süre öncelikle bunu söyleyeyim. umutsuzluğa kapılmak için de çok erken.Bugün okadar ümitliydimki emindim asilamamin tutacagindan sonucu aldım ve koca bir 0... 2 ay önce düşük yaptım doktor normal yolla bebegimin zor olacağını olsada tutunamayacagini söyledi 1 yılım çöpe gitti eşime haksızlık ediyomusum gibi geliyo
Yaptırdım canm tuplerim acik çok şükür bi sıkıntı çıkmadı ama hayırlısı isteAblam (8yıl), iş arkadaşım (7yıl), çocukluk arkadaşım (4yıl) çocuk için çok uğraştılar.
Ama hepsi de hsg sonrası hamile kalabildi çok şükür.
Çevremde çocuk sıkıntısı çeken bu üç kişininde hsg çekiminden maksimum 3 ay sonra hamile kalması tesadüf olamaz herhalde.Siz yaptırmışmıydınız?