BenIpek en sevdiğim.... Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 33.534 18.227 4 Mart 2015 Konu Sahibi n0b0dy #21 n0b0dy .!.: o fazlasiyla ilgi gosteriyor, gostermese bu kadar takilmazdim Genişletmek için tıkla... kafam karıştı şimdi. o zaman sorun neydi?
n0b0dy .!.: o fazlasiyla ilgi gosteriyor, gostermese bu kadar takilmazdim Genişletmek için tıkla... kafam karıştı şimdi. o zaman sorun neydi?
n0b0dy Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2012 295 20 4 Mart 2015 Konu Sahibi n0b0dy #22 BenIpek .!.: kafam karıştı şimdi. o zaman sorun neydi? Genişletmek için tıkla... sorun adamin karakteri, ve benim ona anlamadigim cekimim. birakmam gerektigini biliyorum ama onu kaybetmek istemiyorum.
BenIpek .!.: kafam karıştı şimdi. o zaman sorun neydi? Genişletmek için tıkla... sorun adamin karakteri, ve benim ona anlamadigim cekimim. birakmam gerektigini biliyorum ama onu kaybetmek istemiyorum.
BenIpek en sevdiğim.... Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 33.534 18.227 4 Mart 2015 Konu Sahibi n0b0dy #23 n0b0dy .!.: sorun adamin karakteri, ve benim ona anlamadigim cekimim. birakmam gerektigini biliyorum ama onu kaybetmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... o zaman zamana bırakacaksın. yani ne desek faydası olmuyor sana.
n0b0dy .!.: sorun adamin karakteri, ve benim ona anlamadigim cekimim. birakmam gerektigini biliyorum ama onu kaybetmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... o zaman zamana bırakacaksın. yani ne desek faydası olmuyor sana.
n0b0dy Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2012 295 20 4 Mart 2015 Konu Sahibi n0b0dy #24 BenIpek .!.: o zaman zamana bırakacaksın. yani ne desek faydası olmuyor sana. Genişletmek için tıkla... pofff haklisin, ama sizinle konusmak rahatlatiyor, yanlis oldugunu en azindan daha kesin biliyorum simdi, tesekkur ederim yardimlariniz icin
BenIpek .!.: o zaman zamana bırakacaksın. yani ne desek faydası olmuyor sana. Genişletmek için tıkla... pofff haklisin, ama sizinle konusmak rahatlatiyor, yanlis oldugunu en azindan daha kesin biliyorum simdi, tesekkur ederim yardimlariniz icin
Once_upon_a_time Nirvana Pro Üye 20 Ekim 2009 4.405 4.827 4 Mart 2015 Konu Sahibi n0b0dy #25 Nasıl soguyabilirim diyorsun ya.. öf kararını ver olmazsa bitsin diyen bir adamdan anında sogurum ben daha 1 ay bile olmamış. Aşk yok... daha büyük sebep olamaz.
Nasıl soguyabilirim diyorsun ya.. öf kararını ver olmazsa bitsin diyen bir adamdan anında sogurum ben daha 1 ay bile olmamış. Aşk yok... daha büyük sebep olamaz.
zelibon İKİZ ANASI :) Kayıtlı Üye 2 Ekim 2014 8.630 6.513 37 4 Mart 2015 Konu Sahibi n0b0dy #26 çok garip