sen kendini mi o adamdan soğutacaksın yani ondan kendini uzaklaştırmak için sebepler mi lazım?selam kizlar,
yaptiginin sacma oldugunu bile bile yapanlar var mi aranizda?
biriyle tanistim daha bir ay olmadi tanisali, 6 kere falan gorustuk ama simdiye kadar 4 defa kavga ettik. Gecen gun evlilik ve cocuk yuzunden bile kavga ettik. Kontrol etmeye bayilan, hep hesap soran, herseyin planini yapan, hep onu onemsememi isteyen bir adam. Hangi arkadasima akil danistiysam, bu kisinin benim icin iyi olmadigini soyluyor. benim hep pozitif guler yuzlu olup, bunun gibi negati biriyle hayatimi karatacagimi dusunuyorlar. Ama anlamadigim birsey, ben bunlari bile bile hala onu istiyorum, bazen kontrol deliligi hosuma bile gidiyor, benimsenmis hissediyorum. Ki bir ay bile olmadigi aklima gelince diyorum aptal misin, simdiden bu kadar sorun varsa, gerisini dusunme bile.
gecen gun kavgamizda, cocuksu tartismalara zamanim yok, kararini ver, istemiyorsan beni yoluma devam ederim, bosuna hayati zorlastirma ikimiz icin de dedi. onu kaybetmemek istedigimden dolayi devam, ama o gunden beri cok kotu hissediyorum. Kurtulmam lazim bu adamdan, kendimi nasil sogutabilirim?
bir ayda çoluğu çocuğu evliliği düşünüp üstüne bir de kavgasını etmek ?selam kizlar,
biriyle tanistim daha bir ay olmadi tanisali, 6 kere falan gorustuk ama simdiye kadar 4 defa kavga ettik. Gecen gun evlilik ve cocuk yuzunden bile kavga ettik. Kontrol etmeye bayilan, hep hesap soran, herseyin planini yapan, hep onu onemsememi isteyen bir adam. Hangi arkadasima akil danistiysam, bu kisinin benim icin iyi olmadigini soyluyor. benim hep pozitif guler yuzlu olup, bunun gibi negati biriyle hayatimi karatacagimi dusunuyorlar. Ama anlamadigim birsey, ben bunlari bile bile hala onu istiyorum, bazen kontrol deliligi hosuma bile gidiyor, benimsenmis hissediyorum. Ki bir ay bile olmadigi aklima gelince diyorum aptal misin, simdiden bu kadar sorun varsa, gerisini dusunme bile.
gecen gun kavgamizda, cocuksu tartismalara zamanim yok, kararini ver, istemiyorsan beni yoluma devam ederim, bosuna hayati zorlastirma ikimiz icin de dedi. onu kaybetmemek istedigimden dolayi devam, ama o gunden beri cok kotu hissediyorum. Kurtulmam lazim bu adamdan, kendimi nasil sogutabilirim?
sen kendini mi o adamdan soğutacaksın yani ondan kendini uzaklaştırmak için sebepler mi lazım?
yoksa onun seni bırakmasını mı sağlamak istiyorsun?
selam kizlar,
ne kadar zamandır birliktesin sen bununla?ikiside olabilir, ama kendime karsi saygiyi yitirmeden
hayatimdan ciksin ama ben uzulmeyeyim
bir ayda çoluk çocuk kavgalar ama daha ortada bir şey yok
sizin sonunuz evlenmeden boşanmakla biticek
durum onu gösteriyor ve böylede olmalı zaten
ayrıca bu çocuklar ayrılık olursa kimde kalıcak
ne kadar zamandır birliktesin sen bununla?
kara sevdaya tutulmadıysan ayrılırsan bir kaç günde hayatın normale döner gibi.
Zaten mantık olarak kabul etmediğin bir ilişki.
cocuk istemiyormus beyefendi, esinin butun ilgisi onun olmaliymis cocuklari kiskanirmis. bende e o zaman bu son gorusmemiz olabilir cunku ben ilerde cocuk istiyorum dedim, sonra olayi eger asik oldugum kadin cok isterse onun icin goze alirim ama bilmeliyim hep ilgisi benim olucak oncelikle dedi.
hiç anlaşılır bir ilişki değil yaşadığın. SMS paketlerinin gırna bedava olduğu şu devirde SMS le ciddi ilişki yürüseydi..birlikte miyiz onu bile bilmiyorum ki, onun kafasinda kesin oyle gibi gozukuyor, her gun mesaj atmazsam trip atiyo, unuttun beni falan, benim hakkimda ne dusunuyorsun dediginde cevabim hala seni tanimam lazim demistim. benim kafamda ise onunla olmak cok istiyorum ama bunun icin bi sebep te bulamiyorum, hersey negatif, sanki uzulmek istiyorum ben daha. aptal!((
hiç anlaşılır bir ilişki değil yaşadığın. SMS paketlerinin gırna bedava olduğu şu devirde SMS le ciddi ilişki yürüseydi..
bence ayrıl ve yoluna bak bir an önce.
Sen insansin , seni kontrol etmekte neyin nesi ?
Simdi sana bu huylari cekici geliyor olabilir , ama ilerde bu huylari her saniye rahatsiz eder seni ..
Hic bir insan kontrol edilmekten baskidan hoslanmaz!
Her ne kadar iliskinin basinda aa beni onemsiyor deger veriyor gibi dusunulsede oyle olmadigini hepimiz biliyoruz..
ya sen aklını kullanamıyor musun?sanki baskasini bulsam bunu o kadar umursamicam, ama ona o kadar cok ilgi gosteriyorum ki, baskasina zamanim yok bile, bu yanlis bi bakis acisi ama baska bir fikrim yok, ilgisine tiryaki oldum sanki
farkindayim, sanirim bir sorunda eski nisanlimdan istedigim tur seyler bunlardi ama o pek umursamazdi, buda tam tersi olunca bana bayagi cekici geldi
cocuk istemiyormus beyefendi, esinin butun ilgisi onun olmaliymis cocuklari kiskanirmis. bende e o zaman bu son gorusmemiz olabilir cunku ben ilerde cocuk istiyorum dedim, sonra olayi eger asik oldugum kadin cok isterse onun icin goze alirim ama bilmeliyim hep ilgisi benim olucak oncelikle dedi.
ya sen aklını kullanamıyor musun?
Senle ciddi düşündüğünü söyleyen bir erkek sana ilgi göstermiyor ama senden alasını bekliyor.
Çok ciddi bir tezat yok mu burada?