kendimi iyice ezik hissediyorum,kabul ediyorum ben enayiyim :((

annemin bir komşusu var kadın resmen komşularından geçiniyor,durumuda gayet iyi
birgün :annemden,karşı komşudan üst komşudan birer bardak kurufasulye alımış yemek yapmış.herkesede aynı yalanı söylemiş yetmedide bir bardak versene
yumurta,domates,maydanoz,tuz vs vs aklınıza ne gelirse herşeyi istiyor.hatta bir kere annemden aldığı altını verdim diye inkar edip üstüne yatmıştı
geliniyle altlı üstlü oturuyorlar gelininide alıştırmış istemeye geçen gün annemden düdüklü tencere istemiş huylarını bildiği halde yalan söyleyemem diye tutmuş vermiş.kadının gelini aaa benimkini aynısı diyerek alıp gitmiş aradn 20 dk geçmeden geri getirmiş,annem yeni almıştı bu eski annem gitti söyledi bunuda inkar ediyorlar
yani düdüklüde gitti anlıyacağınız

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynısı bizim komşuydu eşi fırıncıydı adam çuvalla un getiriyor herkes den 1 kg un topluyordu kadın resmen gözümle gördüm eşi çok kızıyordu vermeyin eşime diyordu çünkü hiç birşeyi eksik degildi eşi herşeyi çuvalla alıyordu,yumurta,çay,bulgur ,yogurt,et aklına ne gelirse istiyordu bir keresinde bize gelmiş ben 5 kg süt aldım mayalamak için yogurt verirmisin dedi bende tamam dedim bir çay bardagı verdim çünkü biz öyle yapıyoruz annem 4-5 kg yogurta bir çay bardagı maya koyar ve çok güzel mayalanır bu kadın verdigim yogurtu begenmedi bana tutmuş 3 kg kap getirmiş bunu agzına kadar doldur diyor yürü işine git dedim kapıyı kapattım daha sonra kızını gördüm bi yerde annem size yalan söyledi süt falan almadı diyor .Birde kadına bunları veriyorsun hiç teşekkür bile etmez eline sağlık bile demez bir gün bize pat diye çıktı geldi annemde çay demledi sen tut koskaca çaydanlıgı evine götürmeye çalış çok görgüsüz insanlar var canım. Şimdi oturdugumuz yerde de kapı komşumuz sorunlu biraz haftanın 7 günü 24 saat bizde olmak istiyor bununlada çöp yüzünden tartışacam heralde aslında kimseyle tartşmam ya akşamları kapıcı çöpü alacak bu kadın asansörün önüne koyuyor yada çöpünü getirmiş bizim çelik kapının önüne koyuyor her taraf bana aittir diye kaç kere asansörün önünde takıldım düştüm kocası ve kapıcı kaç kere uyardı şu çöpleri düzgün yere koyun diye asansörün önüne çöp konulmaz yada başkasının kapısının önüne konulmaz diye ama kadın anlamıyor bi türlü en sonunda kapıcı abi yöneticiye söylüyecem dedi sizinki gibi düzenli koysun diyor .Bu tür insanlar her yerde var.

bende yaşadım bu durumu hemde kaç yıl komşumu desem arkadaşım mı desem aynı yerde oturuyoruz.

her akşam hiç şaşmadan bize gelirdi arada bi yere giderse gelmezdi işte . işten gelir evine uğrar sonrası hop bizde giriş ve çıkış saati hiç şaşmazdı sürekli hizmet beklerdi kurulurdu koltuğa çayı kahvesi nescafesi suyu yapılıp hazır getirilicek . annem çok kızardı bana sen nie sürekli hizmet yapıyosun die ne bilim bende yaşımın toyluğumu saflığım mıdır nedir bilemedim ses çıkarmazdım hep yaptım bu hizmetleri. bazen akşam yorgun geliyorum eve gelio hadi çay yokmu getir içelim, diyorum yorgunum sen bi hazırlasan yok ben sizin mutfağın yerini bilmem sen yap hasta oluyorum yatıyorum gelir hiç kız hasta gidim eve demez oturur öle çıkış saatini bekler sanki evdekiler erken yatıcak annem yatakları hazırlar yatıcaz die yok hiç kale almaz oturur yine öle elinde kahvesi . kardşim evinde öle şotuyla atletiyle oturamazdı bile . ama hiç beni evine çağırmazdı hadi gel çay içelim die ki banada fırsat kalmazdı öle arada nadir de olsa iş için evine giderdim bazen bişey yapmazdı yapcağı zaman da ağız ucuyla sorardı bi kere dedim kahve çekti canım içelim mi aman uğraşamam şimdi dedi .

zamanla aklım başıma gelmeye başladı napıyorum ben ya hizmetçisimiyim die . tabi bunu çok geç anladım hala kızarım kendime . mesafe koydum bu konuda . geçenlerde geldi kahve içelim mi die bende olur yap içelim dedim bu mırın kırın vala senin canın çekti benim değil mutfak orda yapmak istersen dedim . arkadaşlık başka bu başka vala .

yılışık komşuyu defetmenin yolu kapı açmamak

Kardeşim öyle yapıyorBirgün annemler halamlara gitti oturmaya kardeşiminde ogun antremanı yoktu haftanın her günü dolu nerdeyse film izliyelim dedi bende tamam dedim film izliyecez diye lambaları kapatmıştık 15 dk sonra kapı çaldı kardeşimin sevmedigi birileri geldi kapının deliginden baktı ama kapıyı açmadı ben ayıp oldu falan diyorum yok olmaz diyor annemler evde yok diyor bana bizimlemi oturacaklar dedi ki kapıyı açsak zaten otururlardı kardeşimde gelen kişileri hiç sevmiyor.Evde yok sanıp gittiler.

Keske o evi kiraya verip o kiranin parasiyla baska bir evde yeni bir sayfa acsaniz.

sadece komşuluk değil çoğu arkadaşlıklarda böyle herkes herkesi kullanmaya çalışıyorlar..
bende sizler gibi iyi niyetlilerdenim.
çocukken bile arkadaşlarımın evine gittiğimde hiç dağıtmazdık evi dağıtsakta hep toplamaya yardım ederdim
ama arkadaşlarım bize geldiğinde bütün ev dağılırdı ve hepsi yardım etmeden çeker giderlerdi tek başıma toplardım onların dağıttığını..
şimdi büyüdüm ve insanların ne kadar dedikoducu olduğunu öğrendim sen bir şeyler yapmasan bile arkandan konuşurlar.
geçen sene bu durumlardan dolayı çok üzüldüm nasıl oldu nasıl geçti bilmiyorum ama bana piskolojik olarak zarar veren her kim varsa çıkardım hayatımdan sadece selam veriyorum ve benimle daha samimi olmalarına izin vermiyorum. mesajlarına bile cevap vermiyorum.
banane canım neden kendimi kullandırtcakmışım

alışmışlar başkasından geçinmeye nolacak
birde biliyomusun alt katlarında market var geçen gün gelmiş yumurta ve tuz istiyor in aşağıya al değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…