Herkese merhaba.
Ben Okaliptüs hani şu kayınvalide gazabıyla mücadele eden henüz 10 senelik yıpranışı 1 senelik evliliğinde gören. Kayınbabanın evlendikten sonra beni ilk görüşünde ben senin baban değilim deyip giden okaliptüs benim arkadaşlar.. (bunu neden anlattım eşimin ailesinin bize nasıl davrandığını nasıl maddi manevi nasıl bir destek görmediğimizi yalnızca bize zararlarının olduğunu bilin istedim)
Bu sefer kendi ailemle bir problem yaşadım aslında onlarla bu durumu konuşmadığım için problem gibi görmesede bilmiyorum çok içerledim.
Geçen gün ailecek Oturuyoruz. Bişeyi çok beğendim babamda olan şakayla karışık baba sende bana bundan alırsın artık dedim (maddi anlamda değersiz bişi ayrıca babamın maddi durumu cok cok iyi) oradan abimin eşi atladı hemen sen artık ele karıştın isteme babamdan bişey diye. Sonra babamda onu onayladı aynen öyle artık evlisin elimi çektim senden gibi. Çok içerledim çok üzüldüm eşimde yanımdaydı tüm aile oradaydı. Eşim ailesinden dolayı bize karşı çok mahçup hissediyor zaten kendini onu hissediyorum bide bu tarz şeyler duyunca üzülmüştür biliyorum ben kendi açımdanda nasıl yani dedim kendi kendime ben evlendim diye kızın olmaktan vazgeçmedim ya yine senin dünya bir yana sen bir yana dediğin kızınım senin.
Bunun öncesinde Bi kaç konu daha oldu yengemle bir olup konuştukları senin araban mı var senin evin mi var sen kirada oturmayı seviyorsun boşver vs gibi. Cok üzüldüm gerçekten biz kimseden tek kuruş destek görmeden evlendik bunu örnek olarak söylüyorum Bi çekirdek alırken yemin ederimki düşünüyoruz acaba almasak mı diye aybaşını getiremiyoruz 30 lirayla 15 gün idare ettiğimiz oldu. Belli etmedik etmeyeceğizde Gocunmuyorum eşimi seviyorum ikimizde çalışıyoruz rabbim sağlık versin her şeyin üstesinden geliriz sorun o değil canımdan cok sevdiğim babamın yengemin onu kullandığını bilmesine rağmen onla birlik olup beni ezmesi canımı yaktı. Benim yanımda kayınbabasını azarlayan aylık ihtiyaclarını abim yengem tek tek babama aldıran insanlar ama bana böyle davranmaları bilmiyorum ben mi abartıyorum ama kimseye söylemedim eşime bile ağladım ağladım susturdum kendimi Bugün annem sesimden anladı sanırım dayanamadım anlattım konuşacağım ben onlarla vs dedi işte.
Bilmiyorum kızlar ben gerçekten kötü biri miyim ki sürekli bu şekilde olumsuzluklar hep beni buluyor lütfen akıl verin yol gösterin