- 11 Kasım 2021
- 34
- 30
- 31
-
- Konu Sahibi cansuerdemir
Ya evet çalışıyor dükkanı yeni açtı ve biraz borçla açtık her işi kabul ediyor çalışıyor sürpriz bahanesiyle gece 10 da babama kendimi dükkana götürttüm harıl harıl çalışıyorduSanayide gece 11 12 ye kadar ne yapıyor? Emin misinizz bu saatlere kadar gerçekten çalıştığına?
Adamin eve gelesi yok bence. Eve gelmek için çabalamıyor . Hatta ekstra iş yaratıyor gibi geldi bana eve gec gelmek için.
Eşiniz sizi sevmiyor bence. Çok üzgünüm ama.
Çocukta olsa her gün makyajımı saçımı falan yaparım tabiki evde çok çok güzel giyinemiyorum ama pijama değilde en azından bir Tayt bir askılı bodyle falan dolaşıyorum olabildiğince işte. Aynaya baktığımda yanlış anlamayın kesinlikle kendimi beğenmişlik değil ama güzel görüyorum kendimi yani ama eşimde o farkındalık olmayınca üzülüyorum. Yani sokağa çıksam bakarlar evde adam bakmıyor gibiÜzgünüm ama kocanız size aşık değil. Sürekli telefonla ilgileniyor. Bir erkek isterse 100 saat çalışsın, eğer aşıksa mutlaka seni özledim vb gibi ilgilerle döner. Cinsellik okey, evine bakıyor geçimini sağlıyor. Hepsi bu gibi duruyor. Hayatınıza biraz heyecan kadar adamı kendinize aşık etmeniz lazım bence. Çocuğun peşine takılmaktan kendinize bakamıyorsanız öncelikle kendinize bakmakla başlayın. Sonra sosyalleşin, gezin dolaşın, eşinizin iş yerine de uğrayın. Sonra ne bileyim, flörtleşin, gizemli ve heyecanlı olun, kavga etmeyin, ilk kez tanışıyormuşsunuz gibi davranın.
Aaa sanayidemi dukkan acmis. Ben market tarzi bise sandimBiraz merhamet konu sahibi biraz merhamet..
Adam sanayi de çalışıyor bu bir..
16 saat çalışıyor bu iki..
Bir de dükkanı borçla açmış bu üç!
Bencillik yapmak istiyorum ama nasıl yapayım diye mi buraya konu açtınız?
Çocukta olsa her gün makyajımı saçımı falan yaparım tabiki evde çok çok güzel giyinemiyorum ama pijama değilde en azından bir Tayt bir askılı bodyle falan dolaşıyorum olabildiğince işte. Aynaya baktığımda yanlış anlamayın kesinlikle kendimi beğenmişlik değil ama güzel görüyorum kendimi yani ama eşimde o farkındalık olmayınca üzülüyorum. Yani sokağa çıksam bakarlar evde adam bakmıyor gibiara sıra iltifat falanda bekliyorum tabiki doğal olarak ama yok. Sosyalleşmek gezmek tozmak istiyorum ama cocukla bunu minimum düzeyde yapabiliyorum bir avmye gittiysem yada bir arkadaşımla kahvaltıya çıktıysam bu yani. Evet cinsellik okey 2 günde bir ,maddiyat okey çok güzel özetlemişsiniz ama o eksik olan biseyler var işte. Kendinize aşık edin yeni tanışıyormuş gibi davranın demişsiniz açabilir misiniz biraz bunları nasıl yapayım? Yani ve eşimin benden yana ici o kadar rahat ki cocukla yapabileceğim şeyler kısıtlı genelde evdeyim zaten belli saatte eve dönmek zorundayım hele ki zaten eve geç geldigi için o geldiğinde her halükarda evdeyim yani adamın merak ettiği aklı kalan bir durum yok yada kiskancagi falan. Kavga ettikçe ve sürekli ilgisizsin diye söylenince artık suyu çıkıyor hic ciddiye almamaya başlıyor ve ben kendimi sorguluyorum madem ilgisiz bu kadar sikayetcisin niye duruyosun o zaman diye. Adamın gözünde memnunuyetsiz şikayetçi dırdırcı bir kadın oldum çıktım ve bu kadar sikayete rağmen gitmeyen o yüzden de çokta ciddiye alınmasına gerek olmayan bir kadın gibi oldum.
Yahu tabiki beni elestirebilirsiniz ama bunun bencillikle ne ilgisi var Allah aşkına? Yani ben adam o kadar çalışıp yorgun argın eve gelmişken hadi dışarı çıkalım desem ev işlerinde bana yardımcı ol diye söylensem haklısınız evet ama insanın kocasından 2 güzel söz beklemesi onu geçtim bir yüzüne baksın istemesi nasıl bencillik olabilir gerçekten anlamıyorum. Yani bana bunları yapması onu daha çok yormaz, örneğin işten geldiğinde elinde sigara diğer elinde telefon yarım saat mutfakta sandalye tepesinde oturacagina gelip benimle sarılarak koltukta uzanabilir. Bir kadın için olabildiğince masum ve doğal bence beklentilerim. Merhamet dediğimiz duygu bu kadar basit değil bence lütfen bu anlattiklarimla bağdaştırmayın bunu.Biraz merhamet konu sahibi biraz merhamet..
Adam sanayi de çalışıyor bu bir..
16 saat çalışıyor bu iki..
Bir de dükkanı borçla açmış bu üç!
Bencillik yapmak istiyorum ama nasıl yapayım diye mi buraya konu açtınız?
Anlıyorum. Bir de böyle deniyim, yarın akşam eve geldiğinde hiç bisey yokmuş gibi davranayım. Onun ilgisizliğini farkinda değilmiş gibi yapıp ben ilgi göstereyim dediğiniz gibi. Bende aslında mesajlaşarak flörtleşme olayını seviyorum ama ben eşime gün içinde bir mesaj atsam yada fotoğraf genel olarak görmüyor yani attıktan 4 5 saat sonra cevap geldiğinde de o his geçmiş oluyorSizi çok iyi anladım.. Çocukla zor tabi, ama yine de mümkün olduğunca çok uzaklaşmadan da olsa çıkmaya çalışın arkadaşlarınızla ev oturması bile olsa gidin bence. Eşiniz eve çok geç geldiği için sizin ondan sonra gelme ihtimaliniz zaten yok, ama gün içinde mesajlaşın, napıyorsun canım ben de falanca yere geldim işte arkadaşlarla çay içiyoruz vs gibisinden. Ama sırf kıskansın diye değil, abartırsak sonucu daha kötü olabilir. En doğal tavrınızla ama sevecen şekilde arkadaşlarınızla oturduğunuzu söyleyebilirsiniz. Eğer evdeyseniz de yine mesaj atın onu özlediğinizi yazabilirsiniz. Mesela ben ve eşim de çalışıyoruz, gün içinde mesaj atarak flörtleşiyoruz. Günde 10 dk sadece :) yani gün boyu da değil, suyunu da çıkartmadan tabi :) bu gibi adımlar ilişkiyi sıcak tutuyor bence. Akşam eve gelmek için heyecanlanmasını sağlıyor. Yeni tanışmış gibi derken, mesela sevgili olduğunuz ya da nişanlı olduğunuz ilk zamanları hatırlayın. İnsan o zamanlar çok kibar ve düşünceli oluyor. Aynı zamanda daha gizemli. O günlerinizi sık sık hatırlayın. Evlilikte hele ki çocuktan sonra aslında farketmesek de iletişim anlamında baya köreliyoruz. İlgilenmiyorsun diye kavga etmektense, onun ilgisizliğini farketmiyormuş gibi siz ilgilenin. Eğer gün içinde çok yoğun çalışıyorsa evde de kavga olursa kavganın nedenine odaklanacak enerjisi olmayacaktır. Sadece hep kavga ediyor diye düşünür.