• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi hic iyi hissetmiorum

Manon Barsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
2
0
1
29
Merhaba arkadaslar,
öncelikle uzun olursa k. bakmayn.
Ben uc yillik evliyim iki cocugum var.
Yurt disinda yasiyorum.

Oncelikle size kisaca hayatimdan ozet gecicegim. Cok severek evlendik esimle dugunumuz vs oldu. Bu arada ondan once 3 yillik bi sevgili donemimiz oldu.
Her neyse esim turkiyede yasiodu bende yurt disinda. Dugun oldu ben 3ay kaldim turkiyede. Zaten ilk hafta da telefonuna surekli baska kizlardan mesaj geliodu evlenmissin tebrik ederim falan diye. Esim bu arada cok capkin di derler ya oyleydi, yakisiklida. ilkinde aldirmamistim neyse bosver dedim. O sirada ilk bebegime hamile kaldim geri dondum yurt disina meslegimi bitirmem gerekiodu bu sirada buyuk annemlerde kaldim 9ay boyunca hem okudum diplomami aldim hem evimizi duzdum bi yandan. Bu sirada esin napiodu diceksiniz bos bos geziodu turkiye de. Ben calis is bul diye diye dilimde tug bitmisti. Hamileydim ve surekli uzaktan da olsa bi sekilde moralimi bozuyodu. Sinir krizleri geciriodum cocuguma bisey olcak diye cok korkmustum ve yanliz hissetirdi bana hep.
Her neyse doguma 1 hafta kala geldi bu arada vize sorunundan ve evimiz henuz olmadigi icin gelememisti benle birlikte. Cok iyi davraniodu bana hersey cok guzeldi.
Dogumum oldu evimize gectik daha 1 hafta lohusayim ve ben bunun telefonuna baktim. Meger se beyefendi ben burda cabalarken aylardir beni aldatiormus. Hem de daha once aramizi bozan onun yuzunden ayrilma noktasina geldigim bildigim kisiyle.
Kiz evli oldugunu cocugu olucagini yakinda gidicegini herseyi bile bile nasil bi mide varsa artik, daha nekadar ileri gidildi bilmiyorum pis gunahlari ote olsun ama bide beni dusunun uc sene oldu hala unutamiorum ustumden atamiorum napicam bilmiorum. Onda olupta bende olmayan ne vardi cirkin biri asla degilim bakimliyim insan illa uzak oldugu zaman aldatmasi mi gerekir arkadslar ama bitek o kiz da degil asik di desem baskalarida vardi. Bide karicim diye kayt etmis telefonuna hala sinirlerim cok bozuk. Sonra cok buyuk tartisma yasadik vs ayrilcam dedim yalvardi yakardi bidaha yapmicam dedi. Sana asigim falan hep ayni seyler yalnisti dedi. Neyse tabi kandirdi beni bende hep safimdir iyi yufka yurekliyimdir bebegimize kiyamadim babasiz buyumesin diye. Kabul ettim. Tabi surekli hemen hemen her kavgamizda yuzune vuruyorum helalin varken basKasina baktin dokundun diorum yediremiorum kendime. Ve bu uc sene icinde ara ara telefon da yakaladigim vukatlari oldu hep tartistik. Son zaman da boyle birsey yok benim bildigim kadariyla.
Sorunumz benim herseyim ona batiyo beni salak yerine koyuyo resmen biktim artik. Universite mezunuyum aptal degilim ama beni kucuk dusurucu laflar edio kendisi lise terk. Kimseyi okumusluyla yargilayan birisi asla degilim. Hep hatalarimi ario evde olsun suan calismiorum. Evdeyim cocuklarima bakiorum. Bi konum daha var onu daha sonra anlaticam. Yorumlarinizi bekliyorum.
Cok tesekkurler bu arada okuyupta yorum yazarsaniz...

başta affetmekle hata yapmışsın ama zararın neresinden dönsen kardır.. okumuşsun mesleğinde varmış niye ona ihtiyaç duyuyosun ortada aşk yok saygı yok.. böyle bir ortamda sağlıklı çocukta büyümez diyeceğim o ki boşanın..

Ilk cocuga hamileyken bunlari yasatan ikincide yaşatmaz mı sandınız? Neyin rahatlığı, neyin kafası bu böyle? Neye güvendiniz de ikinciye hamile kaldınız?
Aldatılmaya mı, adamın hakaretlerine mi, arkadan iş cevirmesine mi, adamın midesizliğine mi, adamın yalancılığına mı?

Şimdi gelmiş ne yapayım diyorsunuz. Bu da soru mu?
Tabii ki üçüncüyü yapın.:işsiz:

başta affetmekle hata yapmışsın ama zararın neresinden dönsen kardır.. okumuşsun mesleğinde varmış niye ona ihtiyaç duyuyosun ortada aşk yok saygı yok.. böyle bir ortamda sağlıklı çocukta büyümez diyeceğim o ki boşanın..

Bosanma ya cesaret edemiorum korkuyorum galiba bende bilmiyorum. Cocuklarina cok duskun ve oari ayirmak istemiorum sanirsam. Bi sure daha denemeyi dusunuyorum. Bakalim

Sizi yurt disina çıkış bileti olarak görmüş.

O degil de ilk hamileliginizde aldatildiginizi bile bile 2. Cocuk niye ? Nasil mideniz aldi başkasını karicim diye telefonuna kaydeden adamla ayni yatağa girmeyi ??

Back