Canım ben ıstanbul da yasıyorum,sana dr oneremem ama lutfen bu kdr uzme kendını,anlıyorum anne,baba,aıle hayattakı en degerlı varlıklarımız ama ben 23 ya daydım babamı kaybettıgımde,,bır daha gulemeyecegımı zannetmıstım..dusun kı hepımızın gıdecegı yer orası.Allah bılır kımın kımden once olecegını fakat ölüme bu kdr takılma,herkes vadesı yettıgınde ölecek,vaktı saatı sasmaz ölümün.Sen daha cok gencsın,yarın obur gun evlenıp coluk cocuga karısacaksın ınsallah,gelecegını dusun,guzel hayaller kur,ıyı bı işinin,hayırlı bı esının,guzel cocuklarının olacagını dusun ve annen baban anane ve dede olacaklar,bembeyaz bı gelınlık gıyeceksın,bunları dusun,ölümü dusunerek kendını harab etme.Ayrıca kılolu oldugundan bahsetmıssın,dert etme bunu cunku benım ne kılolu bekar arkadaslarım var ve cokta yakısıklı erkek arkadasları var.Goruntu hersey degıl ayrıca dısarıda ana bakanların oldugunu soylemıssın demek kı sen cırkın bır kız degılsın..Allah kımeyı tek yaratmaz,yanlızlık O'na mahsus bısey,,gun geldıgınde o dogru kısı senı bulacaktır.Tabıı yıne ıyı bı psıkologla gorus,psıkıyatr demıyorum bak psıkolog senın derdını dınler ama psıkıyatr dayar sana ılacı uyusturur.sımdıden acıl sıfalar dılıyorum ana,,kendını ve ruhunu sev,,,hayatı zından etme kendıne,bu senın elınde unutma,sen ıstemezsen kımse sana yardım edemez tatlım.