• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi hep ağlarken buluyorum, Bıktım

heywol

Ne yapalım yani ? Hı??
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
212
0
46
Balıkesir
Selamlar 19 yaşında bir genç kızım çok güzel bir çocukluk yaşadım çünkü annem ve babam beni,kardeşimi,ablamı her zaman el üstünde tuttular halada öyledir babam da annem de küçük bir kız çocuğuymuşum gibi davranırlar bana.. Olaya liseye yeni başladığım dönemden girmek istiyorum liseye yeni başlamıştım okula alışmaya çalışıyordum annemde bu sırada hastaneye gidip geliyordu tiriodi büyümüş hatta kansere bile çevirebilirmiş annem çok üzgündü bende üzülüyordum tabi sonra ameliyat olacağını öğrendim o an dünya başıma yıkıldı sanki allah korusun ölecek diyordum okula giderken evden çıkıyordum gözlerim ağlamaktan şişmiş önümü göremiyordum elimde peçete haftalarca ağladım derste eve giderken gelirken hep ağladım :( eve geldiğimde biraz bekletirdim peçeteyi gözlerimde iyice aksında annem bana hoşgeldin dediğinde ağlamayayım diye .. Hep yere bakarak yürüdüm o sıralar çünkü çok korkmuştum okuldaki arkadaşlarımın tesellileri fayda etmiyordu bana herneyse çok zor bi dönem atlattım annem çok iyi oldu allaha şükür ama hep kafamda annem babam hasta olacak babam ölecek falan diye düşünüyordum :( Geceeleri uyuyamıyordum..Annem çok hastayım grip olmuşum dese ben içeri gider ağlardım annem grip diye :( Babamın romaitzması var oturduğu yerden kalkınca sendeliyor bazen onu görünce çok kötü oluyorum :/:/ ablamda rahatsız biraz onuda çok ttaktım kafama geceler boyu düşündüm ne olacak ne olacak ne olacak ? Hep geleceği düşünmekten bugünü yaşayamadım :(((( Üniversite sınavına hazırlanırken ble çok zor bi dönem yaşadım babam beni okutamaz şehir dışında diye istediğim bölümü tercih etmedim oysa kazansam babam beni ne yapar eder okuturdu tabi hiç şüphem yok :/ Ama ben daha da anlatamayacağım kadar böyle ince ayrıntılara takılmaktan bıktım :( Normal bi hayat yaşayamıyoum .. Önceden o kdar sosyaldim kii şimdi o halimden eser yok erkklerden korkuyorum :( Bi ilişkimde çok yaara aldım ve onu kafamdan atamıyorum tüm erkekler gözümde aynı değerde resmen :( İnanılmaz kilo aldım almayada devam ediyorum bu aşağılara inen özgüvenimi dahada aşağılara itiyor :( Ne giyinmek ne süslenmek hiçbişey yapmk istemiyorum dışarı çıkınca bana birisi baksa kesin çok çirkin oldum ona baktı diye düşünüyorum böyle saçma sapan paranoyalarım var.Erkek kardeşimin geleceğini düşünüyorum sürekli sınavdan kötü not aldım abla dese ağlayacak gibi oluyorum bu çocuk ne olacak gibisinden :( Böyle birşey var mı yaa :(( Tavsiyelerinizi bekliyorum yardım edin lütfen :(

Herşeyi kafama takıp hayatımı zindana çeviriyorum bıktım bu durumdan herşeye ağlamaktan bıktım :((( Psikoloğa gitmek istiyorum ama iyi bir psikolog arıyorum çünkü doktorlara karşıda bi fobim var güleryüzlü beni anlayabilecek bi insan evladı arıyorum ilacı dayayıp beni başından atmasın bana yol gösterecek sosyal hayata kazandıracak bi doktor istiyorum :/ Ankarada üniversite hastanesinde doktor önerbilecek arkadaşlarımdanda yardım istiyorum :(

Son düzenleme:
Canım ben ıstanbul da yasıyorum,sana dr oneremem ama lutfen bu kdr uzme kendını,anlıyorum anne,baba,aıle hayattakı en degerlı varlıklarımız ama ben 23 ya daydım babamı kaybettıgımde,,bır daha gulemeyecegımı zannetmıstım..dusun kı hepımızın gıdecegı yer orası.Allah bılır kımın kımden once olecegını fakat ölüme bu kdr takılma,herkes vadesı yettıgınde ölecek,vaktı saatı sasmaz ölümün.Sen daha cok gencsın,yarın obur gun evlenıp coluk cocuga karısacaksın ınsallah,gelecegını dusun,guzel hayaller kur,ıyı bı işinin,hayırlı bı esının,guzel cocuklarının olacagını dusun ve annen baban anane ve dede olacaklar,bembeyaz bı gelınlık gıyeceksın,bunları dusun,ölümü dusunerek kendını harab etme.Ayrıca kılolu oldugundan bahsetmıssın,dert etme bunu cunku benım ne kılolu bekar arkadaslarım var ve cokta yakısıklı erkek arkadasları var.Goruntu hersey degıl ayrıca dısarıda ana bakanların oldugunu soylemıssın demek kı sen cırkın bır kız degılsın..Allah kımeyı tek yaratmaz,yanlızlık O'na mahsus bısey,,gun geldıgınde o dogru kısı senı bulacaktır.Tabıı yıne ıyı bı psıkologla gorus,psıkıyatr demıyorum bak psıkolog senın derdını dınler ama psıkıyatr dayar sana ılacı uyusturur.sımdıden acıl sıfalar dılıyorum ana,,kendını ve ruhunu sev,,,hayatı zından etme kendıne,bu senın elınde unutma,sen ıstemezsen kımse sana yardım edemez tatlım.

Canım ben ıstanbul da yasıyorum,sana dr oneremem ama lutfen bu kdr uzme kendını,anlıyorum anne,baba,aıle hayattakı en degerlı varlıklarımız ama ben 23 ya daydım babamı kaybettıgımde,,bır daha gulemeyecegımı zannetmıstım..dusun kı hepımızın gıdecegı yer orası.Allah bılır kımın kımden once olecegını fakat ölüme bu kdr takılma,herkes vadesı yettıgınde ölecek,vaktı saatı sasmaz ölümün.Sen daha cok gencsın,yarın obur gun evlenıp coluk cocuga karısacaksın ınsallah,gelecegını dusun,guzel hayaller kur,ıyı bı işinin,hayırlı bı esının,guzel cocuklarının olacagını dusun ve annen baban anane ve dede olacaklar,bembeyaz bı gelınlık gıyeceksın,bunları dusun,ölümü dusunerek kendını harab etme.Ayrıca kılolu oldugundan bahsetmıssın,dert etme bunu cunku benım ne kılolu bekar arkadaslarım var ve cokta yakısıklı erkek arkadasları var.Goruntu hersey degıl ayrıca dısarıda ana bakanların oldugunu soylemıssın demek kı sen cırkın bır kız degılsın..Allah kımeyı tek yaratmaz,yanlızlık O'na mahsus bısey,,gun geldıgınde o dogru kısı senı bulacaktır.Tabıı yıne ıyı bı psıkologla gorus,psıkıyatr demıyorum bak psıkolog senın derdını dınler ama psıkıyatr dayar sana ılacı uyusturur.sımdıden acıl sıfalar dılıyorum ana,,kendını ve ruhunu sev,,,hayatı zından etme kendıne,bu senın elınde unutma,sen ıstemezsen kımse sana yardım edemez tatlım.

Teşekkür ederim güzel cümleleriniz için fakat artık kendi kendimi tedavi edemiyorum ben çünkü yoruldum :(((

Teşekkür ederim güzel cümleleriniz için fakat artık kendi kendimi tedavi edemiyorum ben çünkü yoruldum :(((

bak böyle düşünme ne yaşadın ki yoruldun ailen sapasağlam yanında bu kadar zayıf olursan doktorların da yapacağı çook bişi olmaz.unutma herşey beyinde biter ve BEYİN APTALDIR NE DESEN İNANIR sen bugün güçlü olduğna inan kendine güven atlatamayacağn hiçbişi yok bu durum geçici sadece fazla etkilsinde kalmışsın ve ağlama gözyaşların sadece gerçekten değen şeylere aksınn...

sürekli bende diorum eeed bende çok ağlıorum sorumluda bence hormonlar güçsüz görünmek istemiorum ama gözlerimden süzülüo oooff ya.

Back